Kontescimm birşey sormak istiyorum
Hani kılıçbalığı sanırım bi tarif vermişti yoğurt ve bepanthene onu denedin mi acaba :26:
henüz denemedim canım ama deneyeceğim,protein günlerini bekliyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kontescimm birşey sormak istiyorum
Hani kılıçbalığı sanırım bi tarif vermişti yoğurt ve bepanthene onu denedin mi acaba :26:
valla canım bnm saç uçlarımda ne incelme nede kırılma ikiside olmadı uzun zamandır uçlarına jilet vuruyorum ama sık sık değil ve kuaförüm önerdi genelde şimdi herkes jilet vuruo saç uçlarına birde uzamasına baya etki edio. ama herkesin saç yapısı aynı değil birde bu var dimi hayatım
barro cicim çok teşekkür ederim özel msj atmak için mesaj sayım yeterli değilmişburdan yazayım dedim :))
![]()
saçlarım aldı gazı gidiyor valla![]()
5. kürümü de yaptım...normalde ayda 1cm fln uzayan saçlarım kkontess'in de söylediği gibi haftada 1 cm uzadı süperrr
çoookk sağol kkontess
ama biran önce saçlarımı boyamakk istiyorumm..tanıyan tanımayan herkes 'oha o beyazlar da ne öyle' diyor çok mutsuzum bu konuda
![]()
ben de bu akşam 6. kürümü yaptım oh oh 2 kür kaldı araya![]()
5. kürümü yaptım kaldı 3 muhtemelen fotoğraf koymam ama aşırı uzama var bende küt saçlarım omzuma indi böyle devam ederse deymeyin keyfime![]()
5. kürümü yaptım kaldı 3 muhtemelen fotoğraf koymam ama aşırı uzama var bende küt saçlarım omzuma indi böyle devam ederse deymeyin keyfime![]()
e resimleri bekliyoruz artıkEveett dün 8. kürümü yaptım ve ara verdim.
Zaman nasıl geçti hiç anlamadım başlayalı 2 ay falan olmuş :)
Başka kür olsa bu kadar sabretmezdim herhalde ama insan değişimi gördükçe daha da hevesleniyo
Saçlarımda farkedilir bi uzama var bakalım aradan sonra neler olucak![]()
ne güzel gözün aydın enim saçımda kütten biraz uzun 5.küründe gözle görülür derce de hissetmen ii olmuş.
Bende bu kürü haftada 2 yapsam ne olur diyorum daha hızlı uzama olur mu ki
inşallah benim de saçım uzar bir gün.