Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

canım saçların çok canlı görünüyorr bende aynını uyguluyordum şu sıralar pek ugraşamadım başlıycam:) kaç ayda uzadılarr ve canlandılarr :)):21::81::80:

bu bakım gününü nasıl anlıyosunuz aycangül diye bi arkadaş yazmış ama ben hiç bişey anlamadım
herhangi istedigimiz bi bakım olabilirmi?

hayır canım olamaz.
açıklayıcı yazıyor aslında aycangül, maya bakımı yapabilirsiniz diyor mesela.
yağ günlerinde yağlı bakım diyor
vsvs

misal;

13 Mayıs 2011 saat: 18:57’ den 15 Mayıs 2011 saat 19:32’e kadar Ay Terazi burcunda büyümekte;
saç bakımı için uygun (özellikle yağ içeren bakımlar)
saç kesimi için uygun değil.
yağ günleridir..yağ tüketimine dikkat..kilo yapabilir :) ayrıca çiçek bitkileri tüketebilirsiniz.örneğin brokoli,karnabahar,enginar gibi.vee ıhlamur,papatya gibi çiçek çayları..

açık açık yazıyor yani:26:

maşallah saçların çok güzel uzamış ya
ben böyle bakımla falan uzayacağına hiç inanmazdım
ama resimler mükemmel=)

maşallah saçların çok güzel uzamış ya
ben böyle bakımla falan uzayacağına hiç inanmazdım
ama resimler mükemmel=)
teşekkür ederim canım:71: bence inanmalısın
saç,vücud her şey için geçerli bu.bakım yaparsan güzelleşerek karşılık verirler sana:29:

Son düzenleme:
misal;

13 Mayıs 2011 saat: 18:57� den 15 Mayıs 2011 saat 19:32�e kadar Ay Terazi burcunda büyümekte;
saç bakımı için uygun (özellikle yağ içeren bakımlar)
saç kesimi için uygun değil.
yağ günleridir..yağ tüketimine dikkat..kilo yapabilir :) ayrıca çiçek bitkileri tüketebilirsiniz.örneğin brokoli,karnabahar,enginar gibi.vee ıhlamur,papatya gibi çiçek çayları..

açık açık yazıyor yani:26:

bunu görmemiştim canım:51:
tarihler olan kısım vardı baktıgımda... sağolsın:71:

dün gece konsere gitmiştim. karelerde saçlar baya belli etmiş kendini,son halimiz diyerekten paylaşıyorum :nazar::nazar::nazar::nazar: maşallah'ı esirgemezseniz sevinirim:71:
göz değecek diye çok korkuyorum bu ara:18:

maşallah subhanallah barekallah canım (böyle söylemek grekrmiş:) ) saç sefadan tırnak cefadan uzarmış sefan eksk olmasn canm:):3:

Ben kürü 5.kez uyguladım 2 gün önce.Ama hep ara verdim çok düzenli olmadı.Ona rağmen saçımdaki uzamayı arkadaşlarım fark ettiler ayrıca geçen gün düğüne giderken saçıma fön çekmiştim kendim,eşim saçlarımdaki parlaklığı ve uzamayı fark etti.Saçlarına ne yapıyorsan devam et diye yüreklendirdi sağolsun.Hatta ampullerim bitti diyince ben alırım bile dedi o derece beğendi yani saçımı :66: Bakımlardan sonra resimlerimi de çekmiştim hepsini bir koyacaktım güya bilgisayar bir format yedi taa bilgisayarımın içindeki D dosyalarım bile gitmiş :58: olmazsa şu düşündeki resmimi ve son bakımdan sonraki hallerini koyarım siteye.

Bu formül için çok teşekkürler kontes.Bir de yeni bir bakım ekliycem ben haftada bir artık bu bakıma ek.Saçlarım çok seyrek ve ince dökülüyorlarda.Ablam yapmaya başlamış Ebru Şallı doğumdan sonra dökülen saçlarını toparlamış o bakımla.Duyan oldu mu ya da kullanan acaba içinizde özellikle sen Kontes? BAKIM : 2 çorba kaşığı bal-2 çorba kaşığı çam terebentin-2 çorba kaşığı badem yağı ve e vitamini ampulü.Ben 1 er kaşık olarak yapcam ama çünkü saçlarım hem kısa hem az o kadar malzemeye gerek yok.Ayrıca saçım için priorin şampuna ve medobiotine başladım 1 aydır.Umarım hepimizin saçalrı mükemmel uzar ve parlar...Teşekkürler kontessss...

(Resimdeki saçlarının son haline maşallah demeden gidemedim MAŞALLAHH 41 KERE MAŞALLAH)

:nazar::nazar:Sözlerime Maşallah diyerek başlamak istiyorum:nazar::nazar:

Ana sayfayı okuyup son sayfadaki o güzel resminize bakınca bende katılmak istedim aranıza

Herkes gibi benimde sorularım olacak(ilk sayfada cevabını bulamadım):26::26:

Ben Sinemakili Kür'e başlamak istiyorum haftada 1 uyguladığımız bu küre ne kadar devam edeceğim???

3-4 ay mı??1 yıl mı daha fazla mı??

Birde daha iyi sonuç alabilmek için ne zaman uygulamam gerekiyor??Mesela ben ikizler burcuyumm

Bununla ilgili bilgiyi de ilk sayfadan bulamadığım için soruyorum

Ayrıntılı bilgiyi nereden bulabilirim 1200 sayfa var gözüm korktu:1::1:

İnş herkes gibi bende çook güzel sonuçlar elde ederim

Emeğine bilgilerine sağlık hepimize kolay gelsin:74::74::nazar::nazar:

amin canım cümlemizin inşallahh:nazar:
sefanın yanında bakımın etkisi de bol gerçi ama olsun:90::71:

maşallah ne güzel olmuş saçların :69:
ara bitti haftaya dönüyorum sinamekiye benimde böööle uzasın inşallah güzel güzel
saç düzleştiricimi kaldırdım geçen gün duramayıp düzleştiriyorum diye ellemiyorum yazık onlara :61:

Ben kürü 5.kez uyguladım 2 gün önce.Ama hep ara verdim çok düzenli olmadı.Ona rağmen saçımdaki uzamayı arkadaşlarım fark ettiler ayrıca geçen gün düğüne giderken saçıma fön çekmiştim kendim,eşim saçlarımdaki parlaklığı ve uzamayı fark etti.Saçlarına ne yapıyorsan devam et diye yüreklendirdi sağolsun.Hatta ampullerim bitti diyince ben alırım bile dedi o derece beğendi yani saçımı :66: Bakımlardan sonra resimlerimi de çekmiştim hepsini bir koyacaktım güya bilgisayar bir format yedi taa bilgisayarımın içindeki D dosyalarım bile gitmiş :58: olmazsa şu düşündeki resmimi ve son bakımdan sonraki hallerini koyarım siteye.

Bu formül için çok teşekkürler kontes.Bir de yeni bir bakım ekliycem ben haftada bir artık bu bakıma ek.Saçlarım çok seyrek ve ince dökülüyorlarda.Ablam yapmaya başlamış Ebru Şallı doğumdan sonra dökülen saçlarını toparlamış o bakımla.Duyan oldu mu ya da kullanan acaba içinizde özellikle sen Kontes? BAKIM : 2 çorba kaşığı bal-2 çorba kaşığı çam terebentin-2 çorba kaşığı badem yağı ve e vitamini ampulü.Ben 1 er kaşık olarak yapcam ama çünkü saçlarım hem kısa hem az o kadar malzemeye gerek yok.Ayrıca saçım için priorin şampuna ve medobiotine başladım 1 aydır.Umarım hepimizin saçalrı mükemmel uzar ve parlar...Teşekkürler kontessss...

(Resimdeki saçlarının son haline maşallah demeden gidemedim MAŞALLAHH 41 KERE MAŞALLAH)

maşallah sana da eşin farkettiyse baya fark vardır erkekler pek farketmiyo saçtaki değişikliği falan bi de finansal destek olmaya razı gelmiş işe yarıyo demek ki çok :51:
bu karışımı duymamıştım hiç saç gürleşmesi sağlıyosa denemek lazım ama e vitamin ampulü nedir anlamadım ben yani eczaneye e vitamin ampülü mü demeliyiz yoksa onlar da da ad var mı acaba?

Ana sayfayı okuyup son sayfadaki o güzel resminize bakınca bende katılmak istedim aranıza

Ben Sinemakili Kür'e başlamak istiyorum haftada 1 uyguladığımız bu küre ne kadar devam edeceğim???

Birde daha iyi sonuç alabilmek için ne zaman uygulamam gerekiyor??Mesela ben ikizler burcuyumm

aslında cevabı var ilk sayfada sorunun dikkatinden kaçtı sanırım
8 hafta sinamekili bakımı uygulayıp 2 hafta ara veriyoruz saçlarda alışkanlık yapmasın diye zaten arada daha hızlı uzama oluyo genellikle
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-u...akim-yapiyor-sonuc-alamiyoruziste-cevabi.html
ayın hareketlerine göre saç ve cilt bakımı için uygun olan bakımlar hakkında bilgi veriyo burda da aycangül ilk sayfada aylık güncelleme yapılıyo ama özellikle senin burcuna göre değil de ayın hangi burçta olduğuyla alakalı şekilleniyo bakım seçenekleri hayırlı olsun ve kolay gelsin

darısı başına canım,teşekkür ederim:71:
o sorunun cevabı yazmıyor hiç bir yerde,haklısın:69:
aslında cevabı da sende.
hedefine ulaşana kadar devam:29:
belde istiyorsan,bele gelene kadar yap
totoda istiyorsan , totoya gelene kadar:27:
sadece ara vermeyi unutma,bi de özel tarihlerde yaparsan daha iyi oluyorr:34: (bu özel tarihlerin kişi burcu ile alakası yok canım.hangi burç olursan ol,ayın belli günlerinde yapıyorsun bakımını.misal bugün)

Son düzenleme:

teşekkür ederim canımm:72:
sonuç alabilmene sevindim:66:
bahsettiğin kürü kullanmadım ama içeriği saç için faydalı olan şeylerden oluşuyor.
dene derim:29:

maşallah sana da eşin farkettiyse baya fark vardır erkekler pek farketmiyo saçtaki değişikliği falan bi de finansal destek olmaya razı gelmiş işe yarıyo demek ki çok :51:
bu karışımı duymamıştım hiç saç gürleşmesi sağlıyosa denemek lazım ama e vitamin ampulü nedir anlamadım ben yani eczaneye e vitamin ampülü mü demeliyiz yoksa onlar da da ad var mı acaba?

evigen canım ismi.
evigen ampül dersen verirler

maşallah ne güzel olmuş saçların :69:
ara bitti haftaya dönüyorum sinamekiye benimde böööle uzasın inşallah güzel güzel
saç düzleştiricimi kaldırdım geçen gün duramayıp düzleştiriyorum diye ellemiyorum yazık onlara :61:

teşekkürler canım,darısı başına inşallah:31::71:
bence de yazık,ben sene oldu kullanmıyorum:78:
sadece önlere bazen...

Back
X