haftada 3 4 gün birlikte oluyoruz ama hep bir önceki günün tekrarı gibi hissediyorum sıkılmaya başladım

O galiba erkeklerin hormonlariyla ilgili 2 kılıf takiyorum gene oluyor cinsine tükürdüklerim 🤣 yastık yıka dur 🤦🏼‍♀️
Benim ki bi de saç serumu kullanıyo ya eskiden bu kadar değildi. 4 5 yastık var yedekte her hafta mesai

Ya benim için ne kadar kirlendiği görece olan kıyafetleri her gün yıkamak çok büyük bir israf gibi geliyor. Kullanılan elektrik, su, doğaya deterjanlardan karışan kimyasal, kıyafetlerimizden dökülen mikroplastikler vs. Bunun üzerine bir de kurutma makinesi ile kurutunca bıraktığımız karbon ayak izi korkunç bir boyuta geliyor.
Tabi Taylor swift özel jetiyle fıldır fıldır gezerken belki bunlar çok küçük kalıyor ama yine de hangimiz daha temiz yarışında her gece ayrı gecelik giymek bana biraz fazla geldi.
Asla hiçbir konuda kimseyle yarış içinde olmadım.Benim karakterime ters ve benden çok uzak bir kafa yapısı.Temizlik konusunda da sadece kendi yaşam tarzımdan rutinimden bahsettim .48 yaşındayım kendimi bildim bileli böyleyim.Evlendim diye böyle bir alışkanlık edinmedim ve en temiz benim diye bir şey de demedim.Hele ki bir yarışın içine asla girmedim.Bekarken de rutinim buydu.Evlenince de devam ettirdim.Evet her gün gecelik değiştirmek size normal gelmeyebilir ama bu benim normalim.Duş alıp yatmama rağmen ertesi gün aynı şeyi giyersem rahatsız oluyorum.Elimde değil yapacak bir şey yok.Herkesin her konuda yarış halinde olduğu her şeyi ben biliyorum havasında olduğu bir dünyada ben bu dünyadan mümkün olduğunca uzak yaşamaya çalışıyorum.

Saçma söylemlerinizden çok sıkıldım tek tek yanıt veremeyeceğim. Ben size başka bir şey danıştım ama siz temizlik abidesi kesilip ego okşamaya çalıştınız ama buradan hastalıklı gibi gözüküyorsunuz. Dışarıdan eve geldiğimde duşumu alıp temiz pijamamı da giyiyorsam bundan sizene? Sizin salonunuz ahır mı da oraya girince üstünüz kirleniyor? Zaten eve yorgun argın gelmişim evim temiz
Niye koltuğa oturmayalım evde dolaşmayalım? Pijama yatmadan 5 dk önce giyilir diye bir kural mı var Bir de birisi yazmış dışarıdan geldiğimde bazen yatana kadar öyle duruyorum sonra değiştiriyorum bana parmak sallayana da bakınn dışarının bütün pisliğini eve soktun ya sen??
Benim evim ameliyathane değil o kadar steril olmaya gerek yok. Zaten siz de sandığınız kadar temiz değilsiniz.
kuzum normal olan sensin zaten , sen bakma burada hayati kendine zorlastirma konusunda yarisan , mutsuzluklarini baskalarini zorbalayarak gecistiren , iyi ve güzel bir sey söylemeyecekse susmayi bilmeyen , en dogrusunun sadece kendi yaptigi sanan bir sürü insan var. ama bu da cok normal. insanlar pc basinda ne kadar kirici olduklarini umursamiyor.

konunun tüm mesajlarini okudum , iclerinde gercekten sana yardimci olabilecek seyler yazan insanlar var, esini begendigini hissettir, ona dokunmanin hosuna gittini göster , yükseldiginde üzerini sen cikart v.s hepsi de cok dogru , daha önce de yazmistim bize anlattigin gibi esine icinden gecenleri de anlat, eminim farkinda bile degildir. acik ve net konusmalar cözülebilecek tüm sorunlari cözer , inan bana. :KK200:

konun da goygoya kaymis biraz , feci de eglenceli olmus , buna da alinma. insanlarin ülke gerceklerinden kopup gülebilecegi cok alan kalmadi.

Queen’in de ne gecelik koleksiyonu vardı ama ya🔥
Konunun başından beri aklımda kendisi😂
Ben o konuyu bilmiyorum. Arada ben de gecelik tarzı bi şeyler alsam mı diye bakıyorum sitelere sonra çok gereksiz geliyor vaz geçiyorum. Pamuklu pijama dışında gece giyebileceğim bi şeyim yok🥲

En temiz en pis yarışına dönmüş kim kazandı neticede?
uleynnnn pijama da pijama yazıldı durdu . Bugün dışarı çıkınca hiç aklımda yokken 3 takım pijama aldım sayenizde 🙈🙈🙈pis olmamak için sık sık değiştireyim bari de adım çıkmasın 🫣🫣😁bu arada tanesi 290 dı İspanyollar sağolsun lefties den 😍

uleynnnn pijama da pijama yazıldı durdu . Bugün dışarı çıkınca hiç aklımda yokken 3 takım pijama aldım sayenizde 🙈🙈🙈pis olmamak için sık sık değiştireyim bari de adım çıkmasın 🫣🫣😁bu arada tanesi 290 dı İspanyollar sağolsun lefties den 😍
Güle güle kullan

Back
X