Konu pislik temizlik konusu degil benim acimdan. Pijamalarim yatagin icinde durur, isten gelince uzerimdeki kiyafetle vakit gecirebilirim rahatsa. Degilse, sort tshirt giyip dolasirim evin icinde. En son yatak odasinda uzerimi degistirip yatarim. Evin icinde pijamali insan gormeyi sevmiyorum ben, bebeler bile pijamayla aksam yemegine falan oturursa ozur diliyorlar
Dedigim gibi konu titizlik degil, yatak kiyafetinin yatak odasinda birakilmasi
yatak bizim evde gece yatilan bir yer degildir valla, şişlinin yokuslariyla başedip eve gelmeyi başaran ilk bir devrilir yataga uzanir, yorgunsa yarim saat kestirir yoksa telefonda takilir rahatlar. ben yemek yaparken esim uzanir, o bulasik yikarken ben uzanirim, bazen projektoru tasir film izleriz, tembel gunlerde yatakta yemek yeriz, gece zaten uyku alanı...
yatak evin cok kullanilan bir esyasi.
valla bilmiyorum, genel olarak söylüyorum Türk kadini kadar hayati kendine zorlastiran kimse yok bence.
yok yemek yaptigim seyle kocamin yanina yatamam falan. ne pişiyor insanlarin evinde, uranyum mu? biz de yemek yapiyoruz ama kokmuyor yani hergun bes sarimsak bes sogani cigerle kavurmuyoruz niye koksun?
yok milletin g.tünün degdigi koltuga oturdugum pijemayla yataga giremem, yok bizim evde gunde 3 makina acilir, yok her kullanimdan sonra tuvaleti banyoyu ciflerim, yok gunde 3 cesit yemek yaparim vs vs vs
bu ne eziyet valla ben okurken yoruluyorum.
az salsak aslinda hayat bize de kolay olacak. yazik valla, hadi avrupayi amerikayi gectim onlar pisler zaten de ne arap cografyasi, ne asyadan endonezyadan kadinlar kendini heder ediyor böyle. kimse de ne pislikten ne açliktan ölmüyor.
isin ilginci kimse madalya da vermiyor, günde uc kere camasir makinasi acip dunya su kaynaklarinin icine et yine de en temiz sensin demezler, biri gelir "makinanin icini lastiklerini kac zamanda bir degistiriyorsun, o pislikte yikanan camasirdan hayir mi gelir" der. Hergun tuvaleti camasir suyuyla ov evlatlarinin iyiligi icin, hepsi kimyasala bunca temas etmekten cilt solunum hastaliklariyla bogussun, evim/ kendim tertemiz kokayim diye heryere oda kokulari, supurge kokulari, bin cesit sampuan sac vucut kremi kullan , ev halkinin endokrini bozulsun :)
günün sonunda yine kimseye yaranamiyorsun