haftada 3 4 gün birlikte oluyoruz ama hep bir önceki günün tekrarı gibi hissediyorum sıkılmaya başladım

Böyle olunca özgüvenim de zedeleniyor evet küçük falan ama fiziğim öyle kötü de değil. Canı isterse nadiren çıkartıyor istemezse dokunmuyor ben de müdahalede bulunmuyorum ama artık dayanamayacağım bir hal almaya başladı :(
Senin kocanın içi ölmüş.

Evde ve yataktaki giyim, evlilikle ve kocayla ilgili değil.

Evliyken de bekarlıkta da yatakta giydiklerime hep dikkat ettim.

Kendimi gecelikle görmek, bacaklarımın nevresime değmesi çok hoşuma gidiyor.

Kocan üşümüyor musun dedi diye geceliğe mi küstün?

Pijama üstü ile birlikte olmak korkunç bir şey. Ne biçim erkek bu?

Yok üşütmeyelim, yok çarşafa terimiz değmesin, çok mu arıyorsunuz şöyle tipleri ya. Tam libido killer, erkek yerine koyamam böylesini. Meleklerden haya edip çıplak kalamayan yaşlılar gibi. Direkt soğurdum, siz iyi dayanıyorsunuz.

Ya benim için ne kadar kirlendiği görece olan kıyafetleri her gün yıkamak çok büyük bir israf gibi geliyor. Kullanılan elektrik, su, doğaya deterjanlardan karışan kimyasal, kıyafetlerimizden dökülen mikroplastikler vs. Bunun üzerine bir de kurutma makinesi ile kurutunca bıraktığımız karbon ayak izi korkunç bir boyuta geliyor.
Tabi Taylor swift özel jetiyle fıldır fıldır gezerken belki bunlar çok küçük kalıyor ama yine de hangimiz daha temiz yarışında her gece ayrı gecelik giymek bana biraz fazla geldi.

Konu pislik temizlik konusu degil benim acimdan. Pijamalarim yatagin icinde durur, isten gelince uzerimdeki kiyafetle vakit gecirebilirim rahatsa. Degilse, sort tshirt giyip dolasirim evin icinde. En son yatak odasinda uzerimi degistirip yatarim. Evin icinde pijamali insan gormeyi sevmiyorum ben, bebeler bile pijamayla aksam yemegine falan oturursa ozur diliyorlar 🥹

Dedigim gibi konu titizlik degil, yatak kiyafetinin yatak odasinda birakilmasi
yatak bizim evde gece yatilan bir yer degildir valla, şişlinin yokuslariyla başedip eve gelmeyi başaran ilk bir devrilir yataga uzanir, yorgunsa yarim saat kestirir yoksa telefonda takilir rahatlar. ben yemek yaparken esim uzanir, o bulasik yikarken ben uzanirim, bazen projektoru tasir film izleriz, tembel gunlerde yatakta yemek yeriz, gece zaten uyku alanı...
yatak evin cok kullanilan bir esyasi.
valla bilmiyorum, genel olarak söylüyorum Türk kadini kadar hayati kendine zorlastiran kimse yok bence.
yok yemek yaptigim seyle kocamin yanina yatamam falan. ne pişiyor insanlarin evinde, uranyum mu? biz de yemek yapiyoruz ama kokmuyor yani hergun bes sarimsak bes sogani cigerle kavurmuyoruz niye koksun?
yok milletin g.tünün degdigi koltuga oturdugum pijemayla yataga giremem, yok bizim evde gunde 3 makina acilir, yok her kullanimdan sonra tuvaleti banyoyu ciflerim, yok gunde 3 cesit yemek yaparim vs vs vs
bu ne eziyet valla ben okurken yoruluyorum.
az salsak aslinda hayat bize de kolay olacak. yazik valla, hadi avrupayi amerikayi gectim onlar pisler zaten de ne arap cografyasi, ne asyadan endonezyadan kadinlar kendini heder ediyor böyle. kimse de ne pislikten ne açliktan ölmüyor.
isin ilginci kimse madalya da vermiyor, günde uc kere camasir makinasi acip dunya su kaynaklarinin icine et yine de en temiz sensin demezler, biri gelir "makinanin icini lastiklerini kac zamanda bir degistiriyorsun, o pislikte yikanan camasirdan hayir mi gelir" der. Hergun tuvaleti camasir suyuyla ov evlatlarinin iyiligi icin, hepsi kimyasala bunca temas etmekten cilt solunum hastaliklariyla bogussun, evim/ kendim tertemiz kokayim diye heryere oda kokulari, supurge kokulari, bin cesit sampuan sac vucut kremi kullan , ev halkinin endokrini bozulsun :)
günün sonunda yine kimseye yaranamiyorsun

2000 tl geliyor bize su faturası şimdilerde. Valla azaltamıyorum . 🙁
Ya valla ben Türkiye’deki fiyat algımı kaybettim artık ya🥲

Valla ben yeni aldim sayılır ve gercekten efsane birşeymiş iyi ki almışım diyorum çok zaman kazandırıyor bana
Atma o oku atma zehirli o 😂 bende de var ya şaka bir yana ama olabildiğince az kullanmaya çalışıyorum😭

Yemek yaptığım kıyafetle yatamam.
Kilolu bir insan olmama rağmen( artık o kadar kilolu değilim) gecelik çok severim. Bekarken de giyerdim yani ama evlenince tabi daha süslü daha dantelli şeyler sevdim giydim. Gel gör ki bebek olunca donumuzu sıyırmadan nasıl yaparız derdine düştük o kadar vakit kaybına tahammülümüz yoktu asjsjs
Bence siz seviyorsanız giyin. Eşinizi anlıyorum çünkü ben de gecelik üstümde kalsın isterdim kilom fazlayken. Ona şefkatle yaklaşın vücudunu beğendiğinizi dokunmak istediğinizi belli edin. Sevişmenin yükseldiği bir an siz çıkarın onun üstünü o kadar çekingen olmayın kocanız o sizin.
Ben hiçbir zaman kilolu olmadım ama onun operasyon öncesi kendisini beğenmediğini biliyorum hâlâ dile getirir. Bence zihninde aşamadı ve orada bir yarası var ben ona bağlıyorum. Sizin gibi benzer mesajlar aldım çünkü temiz biri öyle söylediği gibi üşengeçlik olduğuna hiç inanmadım. İyi ki burada sormuşum teşekkür ederim

Ya valla ben Türkiye’deki fiyat algımı kaybettim artık ya🥲

Atma o oku atma zehirli o 😂 bende de var ya şaka bir yana ama olabildiğince az kullanmaya çalışıyorum😭
🙈🙈Ama öyle ya hele benim gibi küçuk bir evin ve çamaşırlarını asla dışarı asmayan bir kafadan kırık olunca nimet gibi 🤣 yıllar sonra küçük odama kavuştum kurutma odası olarak kullaniyordum 🥲

yatak bizim evde gece yatilan bir yer degildir valla, şişlinin yokuslariyla başedip eve gelmeyi başaran ilk bir devrilir yataga uzanir, yorgunsa yarim saat kestirir yoksa telefonda takilir rahatlar. ben yemek yaparken esim uzanir, o bulasik yikarken ben uzanirim, bazen projektoru tasir film izleriz, tembel gunlerde yatakta yemek yeriz, gece zaten uyku alanı...
valla bilmiyorum, genel olarak söylüyorum Türk kadini kadar hayati kendine zorlastiran kimse yok bence.
yok yemek yaptigim seyle kocamin yanina yatamam falan. ne pişiyor insanlarin evinde, uranyum mu? biz de yemek yapiyoruz ama kokmuyor yani hergun bes sarimsak bes sogani cigerle kavurmuyoruz niye koksun?
yok milletin g.tünün degdigi koltuga oturdugum pijemayla yataga giremem, yok bizim evde gunde 3 makina acilir, yok her kullanimdan sonra tuvaleti banyoyu ciflerim, yok gunde 3 cesit yemek yaparim vs vs vs
az salsak aslinda hayat bize de kolay olacak. yazik valla, hadi avrupayi amerikayi gectim onlar pisler zaten de ne arap cografyasi, ne asyadan endonezyadan kadinlar kendini heder ediyor böyle. kimse de ne pislikten ne açliktan ölmüyor.
isin ilginci kimse madalya da vermiyor, günde uc kere camasir makinasi acip dunya su kaynaklarinin icine et yine de en temiz sensin demezler, biri gelir "makinanin icini lastiklerini kac zamanda bir degistiriyorsun, o pislikte yikanan camasirdan hayir mi gelir" der. Hergun tuvaleti camasir suyuyla ov evlatlarinin iyiligi icin, hepsi kimyasala bunca temas etmekten cilt solunum hastaliklariyla bogussun, evim/ kendim tertemiz kokayim diye heryere oda kokulari, supurge kokulari, bin cesit sampuan sac vucut kremi kullan , ev halkinin endokrini bozulsun :)
Bu yazdıklarınıza istinaden ;
Bir arkadaşım var yaklaşık otuz yıllık evli haftanın yedi günü bıkmadan, usanmadan çarşaf, nevresim,yastık kılıfını değiştirir .

Neden ama neden diye sorunca ne yapalım pis yatağamı yatalım der.

Ve bildiğiniz çarşaf koleksiyonu var kendisinin.

🙈🙈Ama öyle ya hele benim gibi küçuk bir evin ve çamaşırlarını asla dışarı asmayan bir kafadan kırık olunca nimet gibi 🤣 yıllar sonra küçük odama kavuştum kurutma odası olarak kullaniyordum 🥲
Seni o kadar iyi anlıyorum ki🫂 Bizde de hem soğuk iklim, hem küçük ev ister istemez kullanmak zorundasın😭
en büyük hayalim çamaşır odası olan bir ev😂

Evet kızartma yapmadıysam bana da kokmuyor valla eşim de ben de sabahları duş alıyoruz diye kendimi temiz zannediyodum fkfkfk

Taharet musluğunu da konuşuruz az sonra 😁Dün benim kız almanyaya gitti ilk kez gördü . Yokmuş otelde mesela 😁😁😁Alamanlar pis mi oluyor şimdi ?😁😁
Aşkım senin kız gitti mi hadi gözün aydın sağ salim gelsin
Bu arada evet benim gözümde taharet nedir bilmeyen herkes pis ya artık millete g*tünü yıkmayı de öğretmeyelim ya o kadar da değil

Bir arkadaşım var yaklaşık otuz yıllık evli haftanın yedi günü bıkmadan, usanmadan çarşaf, nevresim,yastık kılıfını değiştirir .

Yani bu kadarı da hiç normal değil acaba kendisini pis mi görüyor. Her gün çarşaf değiştiren birisi her gün yıkanıyordur zaten. Yaptığı ilginç geldi baya

Benim yemek yaptığım kıyafetle yatamama sebebim temizlikten değil pislikten 😅 illa önüme bir şey dökerim sürerim bazen domates çekirdeği falan sıçratırım illa oluyor bir şey 😅 yoksa eşimle makarna yapıp gömüp o şekilde uyuyoruz bazen 😅

Haftada 1 değiştiriyorum ya ben pismişim 😅

Ben de bi ara değiştiriyordum yastık hala drğiştiriyorum kocamın yastığı sararıyo malesef temiz teri de kokmaz öyle ama çok terliyor iri olduğu için şimdi üşenmezsem 2 3 günde 1 çarşaf nevresim yorganı da kışın kılıfıyla atıyorum makineye olduğu kadar yazın pike örtü yine yıkarım sık sık yatak süpürgem var süpürürüm yatağı dezenfakte sprey sıkarım ama hastalık takıntısı değil bazen de 1 ay değiştirmem canım istemezse ama bu nadirdir

Ben de bi ara değiştiriyordum yastık hala drğiştiriyorum kocamın yastığı sararıyo malesef temiz teri de kokmaz öyle ama çok terliyor iri olduğu için şimdi üşenmezsem 2 3 günde 1 çarşaf nevresim yorganı da kışın kılıfıyla atıyorum makineye olduğu kadar yazın pike örtü yine yıkarım sık sık yatak süpürgem var süpürürüm yatağı dezenfakte sprey sıkarım ama hastalık takıntısı değil bazen de 1 ay değiştirmem canım istemezse ama bu nadirdir
O galiba erkeklerin hormonlariyla ilgili 2 kılıf takiyorum gene oluyor cinsine tükürdüklerim 🤣 yastık yıka dur 🤦🏼‍♀️

Saçma söylemlerinizden çok sıkıldım tek tek yanıt veremeyeceğim. Ben size başka bir şey danıştım ama siz temizlik abidesi kesilip ego okşamaya çalıştınız ama buradan hastalıklı gibi gözüküyorsunuz. Dışarıdan eve geldiğimde duşumu alıp temiz pijamamı da giyiyorsam bundan sizene? Sizin salonunuz ahır mı da oraya girince üstünüz kirleniyor? Zaten eve yorgun argın gelmişim evim temiz
Niye koltuğa oturmayalım evde dolaşmayalım? Pijama yatmadan 5 dk önce giyilir diye bir kural mı var Bir de birisi yazmış dışarıdan geldiğimde bazen yatana kadar öyle duruyorum sonra değiştiriyorum bana parmak sallayana da bakınn dışarının bütün pisliğini eve soktun ya sen??
Benim evim ameliyathane değil o kadar steril olmaya gerek yok. Zaten siz de sandığınız kadar temiz değilsiniz.

Pijamaları hiç sevmiyorum ben. normalde sabah duşumu alır mini şort crop,bra tarzı bir üst giyer onla gezerim, yataga da öyle girerim. her sabah değiştiririm zatrn evde gezdigim kıyafetleri.
Tertemizim niye yatags giremiyim ev şortumla🤔 yatak benden daha pistir ne böceklrr dolasıyor o yatakların içinde. kendimi anormal hissettim yorumlara bakınca🫣

Yaa hahah gece gece güldürdünüz kızlar:)
Yatak daha pis belki de tuvaletten koltuktan haberi yok

Maytlardan bahsediyorsundur inşallah🫪

Back
X