Haftada Kaç Kez Eşinizle Birlikte Olursunuz?

Arkadaşlar konuyu cinsellik bölümüne açamadım :KK43: sorum yukarıdaki gibi haftada kaç kez eşinizle birlikte oluyorsunuz eğer çocuk varsa çocuktan sonra birliktelik sıklığınız azaldımı?
ona göre mi evleneceksin ? :KK14:

Arkadaşlar konuyu cinsellik bölümüne açamadım :KK43: sorum yukarıdaki gibi haftada kaç kez eşinizle birlikte oluyorsunuz eğer çocuk varsa çocuktan sonra birliktelik sıklığınız azaldımı?

Herkesin cinselliği farklıdır.
Nasıl ki yemek yeme durumu kimisi bir oturuşta bir kuzu yer ,kimisi 1 kase yer.
cinsellik de böyle...

kıyaslamak saçma.

Anket mi yapıyorsunuz ?

Bekar öğrenci ve konunuza göre 19 yaş , profile göre 21 yaştaki bir kadın neden başka kadınların eşleriyle mahremine dair bilgi almak ister ?

Sevgilinizle aranızdaki ilişki sıklığına başka çiftlere bakarak karar vermeniz objektif olmaz.

Arama motoruna yazarsanız yeter miktarda yanıt alabilirsiniz.

bekarsın, öğrencisin, 19 ya da 21 yaşındasın, bekar kadınların sevişmesin karşı değilim de çocuk olunca sevişme sıklığını ne yapacan?
sana ne?
bir dökül bakalım esas derdin ne senin

istatistik kurumunda mı çalıyorsunuz?

ne yapacaksınız elin ne kadar birlikte olduğunu

10683968_416133925220963_806054887_n.webp
öyleyken böylee durumlar yaniiiii

günde 365 haftada 7 gün var çarp 365x7
yılda 365x365 gün artı 4 yılda bir ekle bir günü fazladan 365x365 + 365 al paranteze 365x366 defa yılda böl 52 haftaya işte bul yine gerisin geri:KK53:

Back
X