Haftada toplam sadece 10 dakika konuşabilmek ... Acı , üzüntü , göz yaşı ...

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.668
498
Erkek arkadaşım cezaevine gideli 24.gün bugün .
Her perşembe 10 dakika konuşma hakkı . Her cuma ise 30 dakika kapalı görüş ayda bir kerede açık görüş hakkı vardı .
Kapalı görüş ( arada demirler ve kalın bir cam ile karşılıklı telefon ile yapılan görüşme ) açık görüş ( arada geniş bir masa ile temasa izin verilen görüşme ) Kapalı görüş 30 dakika açık görüş de 30 dakika .
Ben İzmir de oturuyorum .
Sevgilim ise buca da yatıyordu . Orası tutuk eviymiş .. Sevgilim bu katergoriye girmediği için her an sevk edileceğini söylemişti balıkesir'e .
Herneyse perşembe günü yine beni aramıştı . Ve ne zaman geleceksiniz dedi ben de yarın 10 da orada oluruz dedim .
Sabah 07:45 di uyandım . hava yağmurlu idi ve fırtına vardı . Yol zaten 1 saat sürüyo . Neyse gttim işte girdik annesiyle çok beklemeden .
Bekliyorum bekliyorum bir türlü gelmiyor .. herkesin görüşeceği kişi geldi ama sevgilim hala gelmemişti . Aradan 5 dakika geçti yok 10 dakika geçti yok . Bekliyorum bi umut içimde gelecek diye ama gelmedi ..Annesiyle gidip sorduk oradaki görevlilere ve sevk edildiğini öğrendik Bandırmaya .. Buradan tam 4 buçuk saat uzağa sevk edilmişti .. Ve ben bu hafta gittiğim halde göremediğim üzre üstüne bir daha hiç gidemeyecektim .. Gidemeyeceğim .. Çok uzak ve benim evden o kadar uzun süre çıkma şansım yok .
Ağlamaya başladım . Daha çıkış işlemleri bile yapılmadan apar topar görüş günü götürmüşler .. Bu nasıl bir insafsızlık anlamıyorum .
Şimdi ise hangi cezaevinde nerede nasıl ne yapıyor hiç bir şeyi blmiyoruz . Saatlerce ağladım .. Annesinin de gözleri doldu ellerimi tuttu ağlama kızım dedi ama söyleyecek başka bir şey yoktu ..
Çamaşır getirmişti annesi onları da veremedik .. Parası var mı yok mu belirsiz . İkimiz de birbirimizi görmek için bekliyorduk cuma günüünü ve böyle birşeyin biranda tam da görüş günü olması çok acı oldu .
Şimdi hala habersizim .. Zaten haftada on dakikalk bir telefon görüşmesinden başka bir iletişim kuramayacağız .
Toplam kapalı cezası 2 ay ya da 45-50 gün kadar birşey . bugün 24.günü . Açığa çıkana kadar böyle olacak .. Hiç haber alamayacağız birbirimizden açıkda inşallah tekrar izmire gelebilir .. Çok acıyor canım .. Yeni alışmıştık iikimizde duruma . O orda rahattı alışmştı ben de kendi alemimdeydim iyiydim artk .. Ders çalışıyodum kitap okuyodum gidip hava alıyodum bu sitedeki sohbet topiclerinde kzlarla gülüp eğlenip konuşuyorduk hatta .. Ama tam alışmanın eşiğinde başa döndü herşey hem de çok acı bi şekilde ..
Öyle kötüyüm ki bişeyler atıştırdım daha sabahtan beri yeni . Gözlerim ağlamaktan kıpkırmızı oldu başıma ağrılar girdi de şimdi daha iyiyim fiziksel açıdan .. Dayanamıyorum artık acının üzerine daha da acıı katıyor günler azaltacağı halde . Kim bilir o ne halde şimdi ..
Çok üzülüyorum .. Onun üzüldüğnü bildiğim için daha da kahroluyorum .. O kadar çok ağladım ki bugün bu acı artık yerlere vura vura bbağıra bağıra ağlattı beni .. Allah'tan bugün annem işteydi babam da pek eeve gelmez .. O yüzden tektim evde ..
Çok kötü durumdayım . Katlanamıyorum artık bulunduğum duruma . Herkes nasl dayanıyorsun diyor biz 1 saat habersiz kalalım dayanamıyoruz diyor .. Oysa ben de dayanamıyorum .. Parçalandım artık .. Söküp atmak istiyorum kalbimi beynimi ..
Çok acıyor canımm .. Hiçbir dermanım yok ondan başka .. Ama o da yok işte

canım benım okudum sonuna kadar ve ınan senı anlamaya kendımı senın yerıne koymaya calıstım.Bende senın durumunda olsam aynı sekılde olurdum bılıyorum merak etme.aılen senınkını bılmıyormu? solesen ne olur? ben bu kdar acı ıcınde valla hıde cıkar gıderdım onu gormeye.zaten haftada bır gun dıyorsun.aılenı ıkna edebılırmısın bnun ıcın? smdı duurmlarıda bılmıyorum ondan bsy dıyemıyorum ama.Hayat bazen cok acımasız olablıyor.Allah ınsanları neye gore secıyor bılmıyorum ama inan bu acınında sonu gelıcek ve mutlu olacagın gunler de gelıcek.Benım suan sana tek dıyebılcegım Allah sana sabır ve guc versın.bırde dedıgım gıbı onunla gorusmek ıcın bır sans yaratabılırmısın??

yok hiç bir şansım yok ailem biliyolar onu .. Ama istemiyolar bi de şimdi bunu öğrenirlerse hiç istemezler . Yani imkansız hiç bi şekilde görüşme gibi bi olanağım yok .. teşekkür ederim iyi dileklerin için ..

bulunduğu yeri arayıp adı ve soyadı ile herşeyi öğrenebilirsin, sevgiline söyle daha yakın bir yer için dilekçe yazsın.

cezası çok olmadığı için kabul edilir.

ve lütfen bu durumu da kabullen artık biliyorum zor ama böyle yaparak daha zor bir duruma sokuyorsun...

ceza evınde yatıyor dıyemı ıstemıyorlar ndnlerı neymıs ıstememelerınn?? normalde evden sabah cıkıp aksam gırebılen bırsysen atla gıt gor gel dıcemde bılemıyorumkı.senıde yanlıs bsye sevk etmek ıstemem ama yanı bu kadr acı cekıosun ve kmse arkanda da deıl anlamadm bu ısı ben :S

Şöyle 4 buçuk saatt git 4 buçuk saat gel etti 9 saat 2 saatte orda beklesem 11 saat . 11 saat dışarda nasıl kalabilirim ? sabah 8 de evden çıksam bile akşam 7 de anca eve girerim .. Bu da imkansız . Ailem bilmiyo czaevinde olduğunu söylemedim . Ailem onu alevi diye istemiyolar bi de annesiyle babası ayrı diye istemiyorlar . Öyle işte . Yani kaçınılmaz acı var her sorunun cevabında ...

Son düzenleyen: Moderatör:
Canim Allah kavustursun insAllah, Allah sabir versin.. cok zor.. dedigin gibi sesini duymadan 1 saat gecince bile ozluyor insan cok zorrr Allah yardimcin olsun insAllah ama sonunda kavustugunuzda hersey guzel olacak oyle dusun gelecegi zamana odaklan, gunleri gecirmeye calis birsekilde sabret dua et bekle insAllah karanligin ardindan aydinlik gelecek

Sanmıyorm ya böyle birşeyin olacağını dilekçeye hiçbişeye bakmıyorlar insafszlıklarını görmüyor musun ya ? Görüş günü sabahı götürmüşler çıkış işlemleri bile taamamen bitmeden ya bu nasl bi şre..szlk ya . Orada iki cezaevi varmş nerde bulunduğunu bile bilmiyoruz ..

amin inşallah ..

pardon da hukuk nasıl işliyorsa onu yapıyorlar,ayrıca her gün görüş günüdür sadece koğuşuna göre değişir.

sevk olduğu yerden hangi cezaevine yollandığını öğrenebilirsin.

bu şekilde konuşma,bilmeden davranıyorsun kusura bakma da saçmalıyorsun.

ağlamak yerine ne yapacağını düşünseydin böyle sinirlenmezdin.

ayrıca sanıp,sanmamakla olmuyor bu işler eğer dilekçesi kabul edilirse daha yakın yere gelebilir.

lütfen biraz araştır olur mu?

Kızma bana lütfen .. Çok kötü durumdayım ..
Şöyle dilekçe işlemleri baya uzun sürüyo . O zamana kadar zaten açığa çıkar herhalde açığa çıkıncada dilkçeyi buraya yazar öyle gelir anca herhalde ama yine bi konuşrum . Annesi söyledi şimdi Bandırma 2 nolu t tipi cezaevine götürmüşler görüşler pazartesi telefon görüşmeleride haftasonu oluyormuş . Gerçi ben görüşe gidemem ama telefon knşmasının haftaonu olması iyi geldi şimdilik on dakika da olsa herhalde arar haftasonu bi sesini duyarım yoksa çıldıracağım .
Bu arada sen mi demiştin hatrlamıyorm ama denetmli serbestlikten yararlanmş haliymiş bu 8 ay 20 günlük aldığı ceza çıktığında bi de imza atacakmş . Kavga ederse de cezanın tamamını yatacakmş ..

anladım canım.benmde arkadsım var oyle alevı bı taraf bı taraf ermenı dıye.ama onlar bıle astı bunları ınsallah sızde asarsınız.yoksa aılen ıstemeden nasıl olcak bu bırlıktelık :S

evet ben demiştim ama sana çok kızıyorum topla kendini güçlü ol !!!!

disiplin cezası alırsa açığa bile çıkmaz almasın sakın söyle ona.

yeni düzenleme gelecek cezalara yıl başına kadar ayrıca.

baya bilgilisn bu konuda fark ettim de cidden çok yardmcı oluyosn teşekkür ederim . Acaba bnmkinide etkilermiii o yeni dzenlmeler .. bi de kesin çıkar mı acaba .. Çok özlüyorum onu ..

baya bilgilisn bu konuda fark ettim de cidden çok yardmcı oluyosn teşekkür ederim . Acaba bnmkinide etkilermiii o yeni dzenlmeler .. bi de kesin çıkar mı acaba .. Çok özlüyorum onu ..

evet etkiliyor

cezası çok az belki tahmin ettiğinden daha kısa zamanda yanında olur

Ayaz ailem bilmiyor diyorsun ama bu kadar ağlıyorsun perişan oluyorsun demiyorlar mı sana ne oluyor kızım diye?

Önceki konularında çok kızıyordum sana ama bu konu da böyle anlatınca üzüldüm açıkçası. Sen baya aşıksın anlaşılan vazgeçmeye de niyetin yok. İnşallah kıymetini bilir senin.

toplam cezası 3 sene , inmiş haliyle 8 ay 20 gün yatacak bbunun 2 ayı kapalıda 6 ay 20 günü açıkda . bugün kapalıdaki cezasının 24.günü .
Cidden soon kez soruyorm bişiler çıkar mı acaba ?

evet canım eğer çıkarsa yararlanıp hemen çıkacak cezaevinden.

eğer hiçbirşey olmazsa
zaten açığa çıkınca denetimli serbestlik için dilekçe yazsın kısa zamanda hemen dışarıya çıkar yani beklediğin tarihten daha erken çıkacak dışarıya.

görüşüne geçen haftalardda gittiğimde içten seni çok özledim deyip üzüldüğümde gözleri doluyordu .. İlk görüşüne gttiğimde ise ağladı ..
Ailem bizi ayırmaya çalıştığında hayatında ilk kez ağlamış .. Günlerce yemek yememiş zayıflamış .. Bana şiirler yazmış ..
Ben gerçekten sevdiğini bana değer verdiğini gözleri dolduğunda ve bana içten öyle içten bakıyor ki anlıyorum ..
Ve geçen günü erkek kardeşiyle konuşuyordum ağzından laf almaya çalıştım .. Kardeşi bana dedi ki senden bahsederken bu dünyada karşıma çıkan en büyük şans diyor .. Ve beni şuana kadar aldatmadığına adım gibi eminim . Ve cezaevine gideceğini öğrendiğinde de telefonda ağlamıştı . Normalde ise asla ağlamayan hatta telefonda duygularını pek belli edemeyen biridir .. İnsanlara mesafelidir ailesiyle bile arasında kişiliği gereği hep bir adım olur . Aslında herkesi çok düşünür ama düşündüğünü belli etmez .. Aslında öyle pamuktur ki yüreği öyle üzülür ki kendinden çok düşünür sevdiklerini ama sevdiği insanlar aradaki mesafeden dolayı bilmezler anlamazlar bunu ..
Benim kıymetimi inşallah bilir bileceğini düşünüyorum . Çünkü onun yanında dünyam değişiyo . Çok seviyorum evet baya da aşığım ..
Çok değer veriyorum ona .. Onsuz yaşamak çok zor , aldğım her nefes canımı acıtıyor ..
Son soruna geelecek olursam bugün evde kimsse yoktu .

Hayır tatlım sen yanlş anladn zaten denetimli serbestlikten yararlanmş haliyle 8 ay 20 gün yatıyo içerde . Çıktığında bi de cezasının devamını hergün imza atarak bitirecek . Yararlanmş hali bu .

Hayır tatlım sen yanlş anladn zaten denetimli serbestlikten yararlanmş haliyle 8 ay 20 gün yatıyo içerde . Çıktığında bi de cezasının devamını hergün imza atarak bitirecek . Yararlanmş hali bu .

kim söyledi bunu? zaten hergün imza attığı şey denetimli serbestlik oluyor !

asıl sen beni yanlış anladın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…