Haftada toplam sadece 10 dakika konuşabilmek ... Acı , üzüntü , göz yaşı ...

kim söyledi bunu? zaten hergün imza attığı şey denetimli serbestlik oluyor !

asıl sen beni yanlış anladın.

kardeşi böyle diyo yani illaki 8 ay 20 gün içerde yatacak . Denetimli serbesttlikten yararlanmasaydı 21 ay içerde yatacaktı . yararlanmş haliyle 8 ay 20 gün içeride geri kalan süre imza ile geçecek .

Ah be ablacim icim parcalaniyor senin konularini okudukca. Balikesire sevk edildigini ogrenince daha da cok uzuldum. Sabret gececek, yazin yine birlikte olacaksiniz sukret haline sevdigin saglikli en azindan... 1 ayiniz bitmis bile bak az kaldi canim Allah sana sabir versin insallah.

Allah yardimcin olsun. Allah dagina gore kar verir. Buda sizin sevginizden emin olmaniz lcin bi sinavdir belki. Birde ailen alevi diye istemiyormus ya boyle insanlar kaldimi ? Kusura bakma ama nasil bir anlayisa sahip ailen. Simdiden boyle bisey varsa kusura bakmada ilerde daha cok aci cekersin. (Allah cektirmesin Rabbim herkezin icine insaniyet serpsin.) !

tamam neyse ne, bekle bakalım ne olur.

Şimdi aradı daha yeni haber alabildim çok mutlu oldum sesini duyunca . Şimdi şöyle toplam kapalı cezası 3 aymş aslında .
Bu yeni dosyası ile eski dosyası birleşecek ordan çıkan kararla da hem toplam cezadan 1 ay hem de toplam kapalı cezadan 1 ay düşecekmiş .
Yani şimdi annesi yarın bi kere de olsa gidecek bandırmaya eşyalarını verecek görecek salı günü de fax ile bütün dosya ayrntılarını verecekmiş ordan kendisi dilekçeyi tokat'a yollayacakmş . Eski dosyası ile birleşmesi için . Dilekçe ile birlikte dosyayıda yollıycakmş işte ( tokat olayın asıl olduğu yer ve daha öncede 5 ayını orda yatmştı onn için oraya gitmesi gerekiyomş işte ) o işlemler 1 ay sürüyomuş zaten sevgilimde 1 ay daha zten kalmak zorunda . Yani her türlü o 1 ayı daha bekleyeceğiz dosya işlemleri tamamlandığnda direk çıkıcak 1 hafta izinden snrada dilekçe ile açığı nereye istiyosa izmirde oraya yazacak böyle işte .
yani şuanda 35ten geri sayıyorum . ekimin 30unda girdi içeri girdiği günde sayılıyor yani bugün 25.gün kasımın 27sinde tam 1 ay olacak aralığın 27sinde 2 ay olacak ve büyük ihtimal ocakda çıkar izne sonrada açığa gider .

Ah ah arkadaşım inan durumun çok zor senin allah yardımcın olsun aile arkanda olmayınca daha da çıkmaza giriyor herşe eminim ama seviyorsan ve inanıyorsan sakın vazgeçme dicem ama kelin merhemi olsa kendi başına sürer.Tam anlamıyla aynı olmasada benimde senin sorunlarına benzer sıkıntılarım var.

Erkek arkadaşım alevi ama ben bunu sorun etmedim çünkü bize yakın yaşıyor 30 gün orucunu tutyor namaz kılıyor ve öyle ayrımları o da hiç yapmıyor ama zamanla bu karşıma çıkarmı bilmiyorum kafam karışık.

Birde benim sevgilimin babası ceza evinde birde öyle 1 - 2 ay değil yıllar uzun yıllar ve babasının 50 den fazla sabıkası var dolandırıcılıktan

En önemlisi benim babam polis şimdi damat diye karşılarına çıkardığım cocugu sevdiler ama ilerde babası ile ilgili sorunlar yaşarmıyım ne onlar biliyor nede ben ama babasının hatasından onu sorumlu tutmakta istemiyorum offfffffff offfffffff kafam çok karışık...

Benim sevip vazgeçmediğim zaten şuan onu beklerken çektiğim acılardan ibaret .. Ben onu çok seviyorum ama çok zor haftada sadece 10 dakika konuşmak onun haricinde yüzünü görememek sesini duyamamak çok zor . Şimdi 1.5 ay yüüznü görememiş olacağım . Sesiinidde bu önmüzdeki 1 ayda sadece 4 kere duyacağım . 30 günde toplam 40 dakika konuşmak ya . İşkence gibi düşündüğünde .
Ben birgünde telefon knşmalarımz 30 dakka olunca ne kdr az knştuk diyodum şimdi hergün en azından 5 dkka knşma şansm olsa bütün gün yüzüm gülerdi ama böylesi çok acı veriyor .
Bi dde ben ona çok üzülüyorum bu gittiği yer çok küçükmüş gökyüzü bile görünmüyormş resmen o derece küçükmüş . Televizyon radyo ve gazetede yokmuş . İşkencce gibi bi düşünsene tek bi odada dört duvar arasndasn ne telefon var ne televizyon var ne radyo var ne gazete ne de kitap ne yaparsın ? Ben olsam herhalde cinnet geçirirdim .. Zmanını geçireceği hiç bir şey yok ki . O kadar üzülüyorum ki durumuna .. Ona olan özlemim canımı zaten yakıyor bir de onun çektiği zorlukları dşündükçe deli oluyorum .
Ben en azından üzülüyorm ağlıyorm belki sabahlara kadar belki yerleri vura vura bağıra bağıra ağlıyorm ama kendi evimdeyim ailemleyim .. Onun annesiyle bile knşuyorum hergün neblym tv var internet var dışarı çıkabliyorum herşey sınırsız var kendi yatağımdaym kendi evimdeyim ve üzülsem de en azından fiziksel açıdan rahatım . Ama o orda tanımadığı insanların içinde bilmediği yerde of ya çok zor bi de o erkek öyle bizim gibi beceremez ki kendi başını benimki bebek gibidir . Hiç iş yapmayı bilmez ki . Çok üzülüyorum onun durumuna ben o yüzden . Herneyse senin yorumuna gelecek olursam eğer benimkinin babasıda benimki küçük yaşardayken cezaevine girmiş yazmştm konuda işte okumuşsndur . Ama bana kalırsa bence ilerde babası ile ilgili başınıza birşey gelmez . Nasl etkileyeblr ki oğlunu bu oğlunun hayatı .. Bence zaten babası yüzünden evladını yargılamak kötü . Bu resmen ilk okuldaki çocuğun hırsız babasını suçlamak yerine çocuğu hırsızın çocuğu diye anmaları neblym çocuğa bunu sürekli yanstmaları ve onu da suçluymş gibi görmeleri gibi bişey pek bi fark yok arasında . O yüzden kimseyi ailesinin yaptığı bir suçla itham etmemek gerekiyo .
Bence ilerde sorun yaşamazsn babsıyla ilgili de.
Bilmiyorum zaman nasıl geçecek ne olacak çok acı çekiyorum ya gereğinden fazla zorluk yaşadığımızı düşünüyorum sevgilimle .
Bi de normalde herkesin sevki 3 ayda filan anca gerçekleşiyormş benimkinin 3.haftasında gerçekleşti . Bir de gitmedi gitmedi görüş günü sabahı gitti göremedim de böyle kalakaldık yani . Gerçekten çok zor yaşıyorum hayatı . Tutunacak dalım onun hayatta olması ve eninde sonunda gelecek olması . Zaten ben o geldiğinde artık aşkm ne zaman blşcaz napcaz bugün filan dertlerine girmek bi de üstüne tekrar bunları çekmek istemiyorum açıkçsıs daha da fazla bişiy çekemicem . İnşallah bi engel çıkmaz daha ve herşey yolunda gider .. Zaten çıktığımda evleneceğiz en geç eylülde diyo . Ben de evlenmek istiyorum . Annemlere de söyleyeceğim . 2 ayda bütün işleri halledip 1 ay nişanlı kalıp evleneceğiz nasipse . Her konuşmamızda evleneceğim seninle çıkınca diyyor . Ben hiçbişiy demiyorm hep kendisi diyo zaten bu işler zorlamayla olacak şeyleer değil .. İnsanın bi gururu var snçta karşndakine benimle evlenmek zorndasn evleneceksin diyeemeyiz . Öyle işte herşeyin hayırlsı cnm üzme sen de kendini .

Senin konularını takip ediyorum sen baya saf bir kızcağızsın üstelik yaşında küçük..eylülde evlenicez yazmışsın diğer üyeler eski konularında milyonlarca kez yapma etme diye anlatmaya çalıştılar sen baya safsın belliki yapıcaksın belliki o senle evlenirse sen dünden razısın..ben sana yapma etme demicem sadece bir ricam olucak lütfen evlendikten sonraki hayatınıda bu forumda paylaş ortadan kaybolma da gençkızlarımıza ibret olsun tamam mı?
Ps/ gönlümden geçen yanılmak ve çoook mutlu olman..

Sevgiler

Sorun şu ki, siz sevgilinizi değil, sevgiyi seviyorsunuz. Bağımlılık derecesinde ki söylemlerinizden, kişinin işlediği suçlar, size yaptıkları, söyledikleri ve bu yazdıklarınız; hepsinden çıkan tek sonuç bu. Sakin kafayla oturup düşünmeyi denemelisiniz. Yaşamanızın, nefes almanızın sebebi sevgiliniz değil, onun ilgisine sevgisine muhtaç değilsiniz. Bu buhran hali bu sebeple hiç normal değil.

Aşkı ve sevgiyi çok yoğun yaşıyor olabilirsiniz, ancak bu varolan gerçeklerin üzerini örtmemeli. Diğer konularınızı da zaman zaman okudum. Kişinin söylemleri, hareketleri, kendi kardeşini darp edişi ve sonra birini bıçaklaması. Sırada sizin olmadığınızı kim garanti ediyor ya da bu kişiyle evlendiğinizde en ufak pürüzde öldüresiye dayak yemeyeceğinizi?. Anlatılanlar kişinin sağlıklı bir ruh haline ve fizyolojiye sahip olmadığını ortaya koyarken, bunları anlatan yine sizken, neden kendine bu kadar acı çektirmek?.

Unutmamalısınız, her aşk sevgi bir gün biter. Geriye saygı kalmadıktan sonra yitip gidecek onca şeyin ardından-en başta gençliğiniz-, ne kadar üzüleceğinizi tahmin edemiyor musunuz?.

Tamam sevin, körkütük aşık olun. Ama gözünüzün önüne serilmiş pembe bulutları uçurun, ardından kapkara bulutların belireceği ihtimaliyle hareket edin. Elbette bu kişinin, yaşadıkların ders alma ihtimali var ama değer mi bu riske?. Hangi aşk, hangi sevgi bir başkasını darp eden, bıçaklayan birini bu kadar değerli kılar ya da kendinizi bu kadar harap etmenize değer?.

Bırakın zamanı kovalamayı, oturun iyice düşünün. Kalan zaman sizin için, kendinizi dinleme zamanı olsun. "Haftada bir arıyorum, 10 dakika konuşuyorum" diye üzüleceğinize, "ileride beni neler bekliyor olabilir?" diye düşünün. Bu yazdıklarımı da kötülüğünüze yazdığımı düşünüp, hemen gardınızı almayın. Zamanı kovalayacağınıza, hayatı yaşayın
.

Kimse burada benim yazdıklarımdan ötesini bilemez .. O yüzden herşeye ön yargılı davranmak normal olabilir olaya böyle bakarsak ..
Ama merak etmeyin büyük bi zevkle yazacağım evlenip mutlu olduğum zamanları buraya .
Ben demiyorum neblym işten temizlikten yemekten bıkmayacağım şikayet etmeyeceğim diye . Her evli bayan gibi elbet ben de bunalacağım ev işinden skılacağım neblym benimde herkesin olduğu gibi tartışmalarım olacak eşimle ya da sorunlarım olacak ailesiyle . Yani ben çok sorunsuz bi eşe sahip olsam da bunlar olağan şeyler . Bilirsiniz bazen incir çekirdeğini doldurmayacak sebeplerden tartışmalar çıkar insanlar arasında .. Yanlş anlaşmalar olur kavga çıkar neblym başka bişiy olur anlaşamazsn tartışma çıkar .
Bunlar olmaz demiyorum ben her çift gibi benim de olacaktır ama ben mutlu olacağımızı düşünüyorum .
Kimseye ibret olunacak şeyler yaşayacağımı sanmıyorum .. Sokaklara kerhaneye düşmedim adam satan bi adamla filanda evlenmiycem şarapçıya da gitmiyorum kusura bakmayın da yani ..
Biliyor musun burada herkes bana sevgilimi kötülüyo ama ailem onu değil beni kötülüyorlar .. Hatta dün gece ablamla internette konuştuk bana nasl beğendinmi erkek arkadaşımı diye sordum yüz yüze tanşmştı . İyi birine benziyor ve kendini çok geliştirmiş herşeyin bilincinde olan olgun biri . Seninde kendini geliştirip ona yetişmen gerekiyo bence dedi bana .
Bunun üzerine başka bi lafım yok ..

Ben onunla mutlu olacağıma inanıyorum .. Sevgiyi değil de onu sevdiğimi de biliyorum . Aslında hem sevgiyi hem de sevgilimi seviyorum . Pembe bulutların gözümün önünde olduğunu düşünmüyorum bu kadar acıyı yaşarken nasl pembe bulutlar gözümün önünde olabiilir ki ? Benim kadar seven birisi oturup haftada 10 dakkia knşuyoruz sadece diye düşünüp üzülürdü .. Çünkü benim gözlemlerim sonucu bütün evliler , sevgililer , nişanlılar eşleriyle 1 saat sonra en fazla 3 saat olsun haber alamyınca merak ediyolar oturup üzülüyolar sitem ediyolar benimki onların yanında kat kat daha zor bi durum .. Geleceğimi oturup çok düşündüm .. Burada yazdıklarım ile tanıyabilr herkes onu ve beni .. Ama onun nerde nasl davranacağını neyi yapıp neyi yapmayacağını kestirebikcek kdr tanıyorum onu .
İyi tanıdığımı düşünüyorum . O yüzden geleceğimizi çok düşündüm çok hayal ettim nasıl sorunlar çıkar acaba birbirmizden sıkılır mıyız nasl geçinirz acaba çok kavga eder miyiz yoksa anlaşr mıyız aynı evi paylaşmak nasl olur herşey buluştuğumzdaki gibi güzel olur mu gibi soruları çok sordum kendime .. Ve objektif bi şekilde düşünüp cevaplandırmaya çalştm kendimce .

Canım benim daha önce yazdım fikrimi. Tekrar etmeyeceğim. Rabbim seni korusun.
Sadece böyle dua ediyorum konularını her okuduğumda.
YArgılamak için değil anlamak için soruyorum.
Tutuklu kişiler cezaevinde ailesi ve akrabası dışındakilerle de görüşebiliyor mu?
Ben birinci dereceden akrabalar ve avukatlar haricinde kimseyle görüşülmediğini biliyorum.
Cezaevine gittim görüş için filan yazmışsın da şaşırdım açıkcası.

Son düzenleme:

Canım duaların için teşekkür ederim . O önceden öyleymiş şimdi aile ve akraba dışında istediğin 3 ismi yazdırabilme hakkın varmış sevgilimde benim adımı yazdığrdığı için girebiliyordum . Ama şimdi uzakta gitme şansım da yok yazdırmasına gerek kalmadı yani . Bir tek telefon görüşmelerinde öyle aile dşında kimseyle knuşamıyorsun onu da bana kardeşi hat çıkarttırdı sevgilim onu arıyor .

Anladım Ayaz'cım, demek ki kurallar değişmiş. Sen kardeşimden bile küçüksün. Şahsen tanışmasakta yazdıklarını okudukça üzülüyorum. Umarım büyük pişmalıklar yaşamazsın.. Sanırım ilk aşkın. İlk aşkımı hatırlıyorum senin yazdıklarını okuyunca.. Bende 18 yaşındaydım. Aman ne bağlılık ne sevgi ne fedakarlık.. Şimdi düşününce çocukmuşuz ikimizde.. Hakkında hayırlısı olsun.

yok ilk aşkım değil öyle olmasını isterdim ama değil . İlk sevgilim tarafından bilmem kaç kızla aldatılmıştım :) gerçekten seviyorum filan sanıyordum ama sanrm deneyimsiz olduğum ve küçük ve o konularda da bilinçsiz olduğum için 15 yaşndayken anlaması biraz zor olmş .. Sonradan anlayınca Allah'm ben ne günah işledim dde böyle kötü birisini karşıma çıkarttın diye çok sormuştum ..
Yani şimdiki sevgilimi tanıyana kadar toplam 4-5 tane filan ilişkim oldu ama kısa süreliydi . Onunda ayrıl barış bi tane 3 sene süren varmş küçükkenden baya eski 8 yıl önce falan ama ayrılıkları 8 aysa sevgililk dönemleri 1 ay filanmş öyle toplam 3 sene ayrılığıda içine katarak 3 sene yani . Ondan snrada kısa ilişkileri olmş 4 tane falan yani onunda 4-5 tan eilişkisi olmş ikimizde ssanırsam birbirimizn 6.sevgilisiyiz ..

inş bu kadar beklemene değecek bir son bekliyordur seni, aksi durumu düşünmek bile korkunç senin şuaan ki psikolojine bakarsak

bende seni bir kac tane konundan biliyorum. cogunluk bu iliskinin sonunu iyi görmüyorlar ve seni uyarip yol göstermeye calisiyorlar ama sen yinede devam etmekte israr ediyorsun, benimde icimde iyi bir his yok, bak bu kadar insan seni uyardi aslinda cok sanslisin bu yönden, sence bu kadar insanin ayni düsünmesi tesadüfmü, sen illa yasayip görmek istiyorum diyorsun, yinede umarim hepimiz haksiz sen hakli cikarsin

onu beklerken sana bol bol sabir diliyorum Allah yardimciniz olsun ailesininde seninde, umarim hersey hayal ettigin gibi olur

Hayal değil de mantığa bakarsam da mantıklı buluyorum .. Forumdaki herkes sadece benim yazdıklarımı bilir ötesine kmse gidemez ben sadece bunu söylüyorum .. Ben mutllu olacağıma inanıyorum . İyi dilekleriniz içinde teşekkür ediyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…