- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
kim söyledi bunu? zaten hergün imza attığı şey denetimli serbestlik oluyor !
asıl sen beni yanlış anladın.
kardeşi böyle diyo yani illaki 8 ay 20 gün içerde yatacak . Denetimli serbesttlikten yararlanmasaydı 21 ay içerde yatacaktı . yararlanmş haliyle 8 ay 20 gün içeride geri kalan süre imza ile geçecek .
tamam neyse ne, bekle bakalım ne olur.
Şöyle 4 buçuk saatt git 4 buçuk saat gel etti 9 saat 2 saatte orda beklesem 11 saat . 11 saat dışarda nasıl kalabilirim ? sabah 8 de evden çıksam bile akşam 7 de anca eve girerim .. Bu da imkansız . Ailem bilmiyo czaevinde olduğunu söylemedim . Ailem onu alevi diye istemiyolar bi de annesiyle babası ayrı diye istemiyorlar . Öyle işte . Yani kaçınılmaz acı var her sorunun cevabında ...
Ah ah arkadaşım inan durumun çok zor senin allah yardımcın olsun aile arkanda olmayınca daha da çıkmaza giriyor herşe eminim ama seviyorsan ve inanıyorsan sakın vazgeçme dicem ama kelin merhemi olsa kendi başına sürer.Tam anlamıyla aynı olmasada benimde senin sorunlarına benzer sıkıntılarım var.
Erkek arkadaşım alevi ama ben bunu sorun etmedim çünkü bize yakın yaşıyor 30 gün orucunu tutyor namaz kılıyor ve öyle ayrımları o da hiç yapmıyor ama zamanla bu karşıma çıkarmı bilmiyorum kafam karışık.
Birde benim sevgilimin babası ceza evinde birde öyle 1 - 2 ay değil yıllar uzun yıllar ve babasının 50 den fazla sabıkası var dolandırıcılıktan
En önemlisi benim babam polis şimdi damat diye karşılarına çıkardığım cocugu sevdiler ama ilerde babası ile ilgili sorunlar yaşarmıyım ne onlar biliyor nede benama babasının hatasından onu sorumlu tutmakta istemiyorum offfffffff offfffffff kafam çok karışık...
Senin konularını takip ediyorum sen baya saf bir kızcağızsın üstelik yaşında küçük..eylülde evlenicez yazmışsın diğer üyeler eski konularında milyonlarca kez yapma etme diye anlatmaya çalıştılar sen baya safsın belliki yapıcaksın belliki o senle evlenirse sen dünden razısın..ben sana yapma etme demicem sadece bir ricam olucak lütfen evlendikten sonraki hayatınıda bu forumda paylaş ortadan kaybolma da gençkızlarımıza ibret olsun tamam mı?
Ps/ gönlümden geçen yanılmak ve çoook mutlu olman..
Sevgiler
Sorun şu ki, siz sevgilinizi değil, sevgiyi seviyorsunuz. Bağımlılık derecesinde ki söylemlerinizden, kişinin işlediği suçlar, size yaptıkları, söyledikleri ve bu yazdıklarınız; hepsinden çıkan tek sonuç bu. Sakin kafayla oturup düşünmeyi denemelisiniz. Yaşamanızın, nefes almanızın sebebi sevgiliniz değil, onun ilgisine sevgisine muhtaç değilsiniz. Bu buhran hali bu sebeple hiç normal değil.
Aşkı ve sevgiyi çok yoğun yaşıyor olabilirsiniz, ancak bu varolan gerçeklerin üzerini örtmemeli. Diğer konularınızı da zaman zaman okudum. Kişinin söylemleri, hareketleri, kendi kardeşini darp edişi ve sonra birini bıçaklaması. Sırada sizin olmadığınızı kim garanti ediyor ya da bu kişiyle evlendiğinizde en ufak pürüzde öldüresiye dayak yemeyeceğinizi?. Anlatılanlar kişinin sağlıklı bir ruh haline ve fizyolojiye sahip olmadığını ortaya koyarken, bunları anlatan yine sizken, neden kendine bu kadar acı çektirmek?.
Unutmamalısınız, her aşk sevgi bir gün biter. Geriye saygı kalmadıktan sonra yitip gidecek onca şeyin ardından-en başta gençliğiniz-, ne kadar üzüleceğinizi tahmin edemiyor musunuz?.
Tamam sevin, körkütük aşık olun. Ama gözünüzün önüne serilmiş pembe bulutları uçurun, ardından kapkara bulutların belireceği ihtimaliyle hareket edin. Elbette bu kişinin, yaşadıkların ders alma ihtimali var ama değer mi bu riske?. Hangi aşk, hangi sevgi bir başkasını darp eden, bıçaklayan birini bu kadar değerli kılar ya da kendinizi bu kadar harap etmenize değer?.
Bırakın zamanı kovalamayı, oturun iyice düşünün. Kalan zaman sizin için, kendinizi dinleme zamanı olsun. "Haftada bir arıyorum, 10 dakika konuşuyorum" diye üzüleceğinize, "ileride beni neler bekliyor olabilir?" diye düşünün. Bu yazdıklarımı da kötülüğünüze yazdığımı düşünüp, hemen gardınızı almayın. Zamanı kovalayacağınıza, hayatı yaşayın.
Canım benim daha önce yazdım fikrimi. Tekrar etmeyeceğim. Rabbim seni korusun.
Sadece böyle dua ediyorum konularını her okuduğumda.
YArgılamak için değil anlamak için soruyorum.
Tutuklu kişiler cezaevinde ailesi ve akrabası dışındakilerle de görüşebiliyor mu?
Ben birinci dereceden akrabalar ve avukatlar haricinde kimseyle görüşülmediğini biliyorum.
Cezaevine gittim görüş için filan yazmışsın da şaşırdım açıkcası.
Canım duaların için teşekkür ederim . O önceden öyleymiş şimdi aile ve akraba dışında istediğin 3 ismi yazdırabilme hakkın varmış sevgilimde benim adımı yazdığrdığı için girebiliyordum . Ama şimdi uzakta gitme şansım da yok yazdırmasına gerek kalmadı yani . Bir tek telefon görüşmelerinde öyle aile dşında kimseyle knuşamıyorsun onu da bana kardeşi hat çıkarttırdı sevgilim onu arıyor .
Anladım Ayaz'cım, demek ki kurallar değişmiş. Sen kardeşimden bile küçüksün. Şahsen tanışmasakta yazdıklarını okudukça üzülüyorum. Umarım büyük pişmalıklar yaşamazsın.. Sanırım ilk aşkın. İlk aşkımı hatırlıyorum senin yazdıklarını okuyunca.. Bende 18 yaşındaydım. Aman ne bağlılık ne sevgi ne fedakarlık.. Şimdi düşününce çocukmuşuz ikimizde.. Hakkında hayırlısı olsun.
bende seni bir kac tane konundan biliyorum. cogunluk bu iliskinin sonunu iyi görmüyorlar ve seni uyarip yol göstermeye calisiyorlar ama sen yinede devam etmekte israr ediyorsun, benimde icimde iyi bir his yok, bak bu kadar insan seni uyardi aslinda cok sanslisin bu yönden, sence bu kadar insanin ayni düsünmesi tesadüfmü, sen illa yasayip görmek istiyorum diyorsun, yinede umarim hepimiz haksiz sen hakli cikarsin
onu beklerken sana bol bol sabir diliyorum Allah yardimciniz olsun ailesininde seninde, umarim hersey hayal ettigin gibi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?