Haftada toplam sadece 10 dakika konuşabilmek ... Acı , üzüntü , göz yaşı ...

Evet Ayazcım senin yazdıklarını baz alarak gidişat iyi gözükmüyo diyoruz zaten.

Ayrıca bastıra bastıra ailem ona iyi dedi beni kötülüyo diyosun madem öyle kardeşini öldüresiye dövdüğünü, şuan hapiste olduğunu da ailene söyle ondan sonra yorumlarını alıp buraya gel bizlere yaz.

Böyle ailenin yorumu havada kalıyo çünkü sadece gösterdiğiniz kadarıyla tanıyabildiler. Ailen zaten evlenme sürecinde erkek arkadaşını sorup soruştururlar illaki çıkar bu olay bence onlar öğrenmeden anlat bi'aile büyüğüne:44:

canım sana ve konularına bir kaç defa yorum yazdım.küçüksün daha...biliyorum bu laf da hoşuna gitmiyor ama acele etme lütfen.
konunun tamamını okuyamadım erkek arkadaşın niye ceza evinde?
sayılı gün çabuk geçer üzülmemeye çalış.erkekler her zaman daha metanetlidir üzülme o senden daha iyidir...
sakın bir kaç yıl içinde ciddi bir şey düşünme evlilik düşündüğünden daha büyük sorumluluk ve çekeceğin sıkıntılara değsin evleneceğin kişi...

canim bizde aksini iddia etmedikti senin anlatiklarinla yola ciktik öyle yorum yaptik, ki senin anlattiklarin bazi seyleri anlamak icin yetiyor, hakkinizda hayirlisi olsun

Off ben çok üzülüyorum .. Kim bilir ne kadar üzülüyordur orda canım çok yanıyo .

ayaz ailem erkek arkadaşımı kabul etmiyor dyorsun
bu durumda sen aileni nasıl ikna edeceksin?
üstelik ailen mezhepten dolayı karşı çıkıyor bunun üstüne birde cezaevinde yatmış çıkmış olacak
bunları düşündün mü?
sevgilim olgun deyip dururyorsun bütün bunların dısında olgunluk ailenin "evet" demesinde yeterli olur mu?

İstese de istemese de kabul etmek zorundalar :) Başka çareleri yok ..

allah allah o nedenmıs o? sen bırazcık yasına gore davransana ya

Yaşıma göre fazlaca acı çekiyorum zaten ... Nedenmiş o sorusuna geleceksek eğer benim istediğim kişi o vazgeçmeyeceğim kişi de o .. Ee ben vazgeçmiyorsam ne yapabilirler ? En fazla öldürmeleri gerekir beni engel olmak için buna . Sonuçta benim hayatım kötü de olsa iyi de olsa benim yaşamım benim hayatım ben evleneceğim onlar evlenmeyecekler onunla .

yanı varya ıyıkı benım cocugum dıılsın bunu kınamak ıcınde yazmıyorum bende cok dıkkafalı ınadım ınat bırısıyımdır ama ınadım bı yerde kırılır sen benden cok cok betersın yanı anlamıyorum bı ınsan hıcmı kendını dusunmez anlamıyorum gercekten senın bu ınadına benım kafam basmıyo

erkek arkadasn neden hapiste?? Konuda yazdım demıssın okudum ama belirtmemişssn?? Cevap vermeye useneceksen niye konu acarsın kı?? Kopyala yapıstır diye bir sey var onu yap bari..bastan sona goz gezdırdım ama sebebını goremedm.

Benim derdim şuanda konuştuklarımız değil yalnız . Moralim bozuk haber bile alamıyorum o orda tv yok radyo yok gazete kitap yok tanıdığı insanlar sevdiği insanlar yanında yok . Güneşibile göremeeyecek derecede küçük bi bahçesi olan 1 odalı birsürü tanımadığı erkeğin içinde .. Evinden 4,5 saat uzakta yapayalnz üzgün üzgün oturuyordur ytağında .. Haber bile alamıyorum günlerce knşamıyorum yüzünüde görmüyorum sesinide duymuyorum . Bütün gün oturup bunu kös kös düşnmesemde kitap okurkende aklımda uyanıncada aklmda uyurkende aklmda tv izlerken radyo dinlerken ders çalışırken internete girerkende aklmda yani sürekli aklımda ..
Onu çok seviyorum ya bu inat değil .. SEVİYORUMMMMMMMMM bunu neden hiç kimse anlamıyo .. ? Seviyorum ya çok seviyorum herşeyim canım o benim kanımm hayatta en yakın olduğum insan .. En değerlimm .. Ötesi yok bunun kusura bakma ..
Ben aynı durumda siz olsanz .. Sevseniz ve bırakmasanz ve habersiz kalsanz ne yapardnz diye bi konu açtm merak ettim acaba insanlar nasl dayanırlar diye çünkü bazen öyle anlar geliyo ki o kdr çaresizim ki .. Çok acıyor canım ..
yoksa ayrılsam mı ayrılmasam mı o nasıl biri kötü mü iyi mi beni de döver mi dövmez mi diye bi konu açmadım ben .. Zaten burda kafanaa silah dayaayıp seni öldürür o deselerde vazgeçmem .. İnsanlar vazgeç deselerde inat olsa da olmasa da ben vazgeçmem ..

Yanlş hatırlıyorum o zaman yazıyım hemen .
17 yaşndyken filan önceden trafikte kavga ettiği bikaç çocukla sonradan sokakda karşılaşmş onlarda alkollüymüş sanrm durduk yere sokakda onu görünce ne bakıyorsun diye üzerine saldırmşlar göğsünde bıçak izi var bıçaklamşlar öldüresiye az kala öldürüyorlarmş . O zamanlarda onun da üzerinde taşıyormş sanrm şimdiki gibi düzgün biri değilmiş ergenlikte neyse işte o da onların üzerine gidince ceza almş cezada yeni geldi önceden o zaman 5 ayını yatmş sonradan cezası teymize gönderilmiş ankaraya incelenmesi için dosya incelenmiş karar çkmş kapatılmş cezasıda geçen sene falan geldi . Biz birbirmizden ayrılamadık diye bu sene 30 ekimde gidip kendisi teslim oldu . Şimdi ise işte 2 ay kapalıda geri kalan 6 ay 20 gününüde açıkta yatacak yani toplam cezası 8 ay 20 gün . Böyle işte ben onunla çıkmaya başladıktn 1 sene sonra öğrendim bu cezayı .

kusurabakma ama sen hala cezaevindeki birinden medet mi umuyosun? ailen ne diyo bu işe onlar karşı değillermi? bi de kabul etmek zorundalar diyosun değermi sence? yaşın kaç blmiyorum ama ilerde çok pişman olup baba evine dönme sonra.. hayır cezaevinden çıksa nolcak sabıkalı biriyle mi evleniceksin? işi ne bilmiyorum ama ne iş verirler ona ne de bişey bu saatten sonra. Bence acını içine göm zamanla unutursun kendi yolunu çiz derim herkes için hayırlısı bu olur...

Son düzenleme:

Ailem bilmiyo cezevinde olduğunu . İşi zatenn var onun yerine kardeşi çalışıyo şuan arrabasıyla patronda haberdar herşeyden gayet de iyi bi maaşı da var dnünce aynı işe devam edecek bi süre sonrada dükkan açacak zaten .. Yani işi gücü yerinde ..
Hiçkimseyi ağır bi suç işlemediği sürece böyle yargılamamalısınız .. Çok medet umuyorum ben zeki çünkü işi gücü yerinde biri . Ayrıca değecek birisi .. Öyle olmasaydı beklemezdim sevmezdim istemezdim zaten . Sonuna kadar değiyor herşeye ..

düğünü ne zaman yapacaksınız?

kusura bakmayın ama boyle yorumlara cok kızıyorum, dilerim aynı şey başınıza gelmez...

herkesin burda yapılan yorumlara karışmakta üstüne yok zaten! hayır fikir benim fikrim ne oluyor yani?? fikrimi mi değiştireceksin? içimden geldiğini yazdm ben buraya. Canım ne kdr güzel ne kdr iyi pespembe bir hayat seni mi bekliyo deseydim yalandan? doğrucuyum diye bu kdr çok tavır alıyorum herhalde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…