- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Hayal değil de mantığa bakarsam da mantıklı buluyorum .. Forumdaki herkes sadece benim yazdıklarımı bilir ötesine kmse gidemez ben sadece bunu söylüyorum .. Ben mutllu olacağıma inanıyorum . İyi dilekleriniz içinde teşekkür ediyorum :)
Off ben çok üzülüyorum .. Kim bilir ne kadar üzülüyordur orda canım çok yanıyo .
ayaz ailem erkek arkadaşımı kabul etmiyor dyorsun
bu durumda sen aileni nasıl ikna edeceksin?
üstelik ailen mezhepten dolayı karşı çıkıyor bunun üstüne birde cezaevinde yatmış çıkmış olacak
bunları düşündün mü?
sevgilim olgun deyip dururyorsun bütün bunların dısında olgunluk ailenin "evet" demesinde yeterli olur mu?
İstese de istemese de kabul etmek zorundalar :) Başka çareleri yok ..
Sen güçlü olursan her şeyi atlatabilirsin
Ayaz'cım erkek arkadaşın niçin hapiste :44:
allah allah o nedenmıs o? sen bırazcık yasına gore davransana ya
Yaşıma göre fazlaca acı çekiyorum zaten ... Nedenmiş o sorusuna geleceksek eğer benim istediğim kişi o vazgeçmeyeceğim kişi de o .. Ee ben vazgeçmiyorsam ne yapabilirler ? En fazla öldürmeleri gerekir beni engel olmak için buna . Sonuçta benim hayatım kötü de olsa iyi de olsa benim yaşamım benim hayatım ben evleneceğim onlar evlenmeyecekler onunla .
erkek arkadasn neden hapiste?? Konuda yazdım demıssın okudum ama belirtmemişssn?? Cevap vermeye useneceksen niye konu acarsın kı?? Kopyala yapıstır diye bir sey var onu yap bari..bastan sona goz gezdırdım ama sebebını goremedm.
yanı varya ıyıkı benım cocugum dıılsın bunu kınamak ıcınde yazmıyorum bende cok dıkkafalı ınadım ınat bırısıyımdır ama ınadım bı yerde kırılır sen benden cok cok betersın yanı anlamıyorum bı ınsan hıcmı kendını dusunmez anlamıyorum gercekten senın bu ınadına benım kafam basmıyo
erkek arkadasn neden hapiste?? Konuda yazdım demıssın okudum ama belirtmemişssn?? Cevap vermeye useneceksen niye konu acarsın kı?? Kopyala yapıstır diye bir sey var onu yap bari..bastan sona goz gezdırdım ama sebebını goremedm.
Yanlş hatırlıyorum o zaman yazıyım hemen .
17 yaşndyken filan önceden trafikte kavga ettiği bikaç çocukla sonradan sokakda karşılaşmş onlarda alkollüymüş sanrm durduk yere sokakda onu görünce ne bakıyorsun diye üzerine saldırmşlar göğsünde bıçak izi var bıçaklamşlar öldüresiye az kala öldürüyorlarmş . O zamanlarda onun da üzerinde taşıyormş sanrm şimdiki gibi düzgün biri değilmiş ergenlikte neyse işte o da onların üzerine gidince ceza almş cezada yeni geldi önceden o zaman 5 ayını yatmş sonradan cezası teymize gönderilmiş ankaraya incelenmesi için dosya incelenmiş karar çkmş kapatılmş cezasıda geçen sene falan geldi . Biz birbirmizden ayrılamadık diye bu sene 30 ekimde gidip kendisi teslim oldu . Şimdi ise işte 2 ay kapalıda geri kalan 6 ay 20 gününüde açıkta yatacak yani toplam cezası 8 ay 20 gün . Böyle işte ben onunla çıkmaya başladıktn 1 sene sonra öğrendim bu cezayı .
kusurabakma ama sen hala cezaevindeki birinden medet mi umuyosun? ailen ne diyo bu işe onlar karşı değillermi? bi de kabul etmek zorundalar diyosun değermi sence? yaşın kaç blmiyorum ama ilerde çok pişman olup baba evine dönme sonra.. hayır cezaevinden çıksa nolcak sabıkalı biriyle mi evleniceksin? işi ne bilmiyorum ama ne iş verirler ona ne de bişey bu saatten sonra. Bence acını içine göm zamanla unutursun kendi yolunu çiz derim herkes için hayırlısı bu olur...
Ailem bilmiyo cezevinde olduğunu . İşi zatenn var onun yerine kardeşi çalışıyo şuan arrabasıyla patronda haberdar herşeyden gayet de iyi bi maaşı da var dnünce aynı işe devam edecek bi süre sonrada dükkan açacak zaten .. Yani işi gücü yerinde ..
Hiçkimseyi ağır bi suç işlemediği sürece böyle yargılamamalısınız .. Çok medet umuyorum ben zeki çünkü işi gücü yerinde biri . Ayrıca değecek birisi .. Öyle olmasaydı beklemezdim sevmezdim istemezdim zaten . Sonuna kadar değiyor herşeye ..
kusurabakma ama sen hala cezaevindeki birinden medet mi umuyosun? ailen ne diyo bu işe onlar karşı değillermi? bi de kabul etmek zorundalar diyosun değermi sence? yaşın kaç blmiyorum ama ilerde çok pişman olup baba evine dönme sonra.. hayır cezaevinden çıksa nolcak sabıkalı biriyle mi evleniceksin? işi ne bilmiyorum ama ne iş verirler ona ne de bişey bu saatten sonra. Bence acını içine göm zamanla unutursun kendi yolunu çiz derim herkes için hayırlısı bu olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?