Haftalık 100 tl

Cileklivanilinn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2018
7.374
18.995
248
28
İyi günler hanımlar ben şuan babamın yaşadığı şehirde okuyorum haftalık 100 tl harçlık alıyorum ve kyk almıyorum çünkü istemedi babam. Minibüsle gidip geliyorum 2.50 tl. Onun dışında yemekler en az 10-15 tl bizim okulda yemekhane var ama pahalı 20 tl falan o yüzden dışardan yiyorum. Babam haftalık 100 tl yi normal buluyor ama kime söylesem şaşırıyor ki bana da çok az geliyor son iki gün aç geziyorum desem yeridir. Babamın maddi durumu iyi. Sizce normal mi ??
 
Haftalik 100 lirayi babam lise 1 e giden kardesime kabul ettiremedi gecen yil. Uni. Ogrencisi icin az. Bari yol parasini ayri versin. Onun parasini aylik olarak alin. Bu devirde 100 lira yetmez. Ben 8 sene once haftalik 100 aliyordum. Otobus kartimi ayri yukletmeme ragmen.
Hatta son iki sene kyk aldim. Ailem bilmiyodu bile. Ataninca da odedim hemen. 4 yil once atandim. Evlendim , cocugum var hala bilmezler kyk aldigimi falan.
 
Kyk alıcam sanırım bu sene çünkü 100 tl bittikten sonra para istediğimde hakaret işitiyorum daha geçen verdim ya neyine yetmiyor paragözsün diye en az yarım saat cebelleşiyorum.
 
Kyk alıcam sanırım bu sene çünkü 100 tl bittikten sonra para istediğimde hakaret işitiyorum daha geçen verdim ya neyine yetmiyor paragözsün diye en az yarım saat cebelleşiyorum.
Mezun olunca odeyebilecegin bir bolumun varsa al bence. Ben odedim tikir tikir yani. Ama odeyemeceksen hic o topa girme direkt haberleri olur yani.
En iyisi almak ve kimseye agiz yuz egmemek, baban bile olsa..
Ya da part time calisabilirsin. Ailen karsi cikmazsa tabi.
 
Yol parası 25 eder

Kalır 75

Günlük 15 TL

Bu zaten ancak yemek parası eder

Çay vs içilecek para kalmaz

Kıyafet ped vs ayrıca alınıyor mu onlar da mı dahil bu miktara

Bir de durumunuz var diyorsun da gelir gider nedir
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…