- 4 Kasım 2019
- 27.886
- En iyi cevaplar
- 1
- 96.927
- 598
- 30
Yok abla düşmem inşallah ya 10 na çıkıp kalsam çok iyi olacakAynen iyi gidiyorsun
Bundan aşağıya düşmesin yoksa yaza kadar kapıdan geçmeyeceğiz:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok abla düşmem inşallah ya 10 na çıkıp kalsam çok iyi olacakAynen iyi gidiyorsun
Bundan aşağıya düşmesin yoksa yaza kadar kapıdan geçmeyeceğiz:)
Olsun tabi
Sen daha yuksegini yapmistin gelişme olarakYok abla düşmem inşallah ya 10 na çıkıp kalsam çok iyi olacak![]()
Prensesmi geliyor maşallahGeldiiiimH M . Bugün minnoş kızıma araba almaya gittik, o yüzden yürüyüşe çıkamadım. Yine de günlük hedefime ulaştım. Rekor denemesi yarına kaldı.
Eki Görüntüle 2730207
Seni arıyordum bliyormusun
Günaydın
Yapıştıraydın bana direk 3bin küsür bişeyler, 3ü gördümmü kendimi atacak yer arıyo vücudumSeni arıyordum bliyormusun![]()
Nasıl gidiyor hamilelik hareketlerini rahat yapabiliyormusun bebiş erkekmiYapıştıraydın bana direk 3bin küsür bişeyler, 3ü gördümmü kendimi atacak yer arıyo vücudum![]()
Birini ana kucahina birini peşine takarsınGünaydın
Bugun fazla atmaya bilirim. Gece hic uyumadim kizim sagolsun
Onlar kres ve okula gidince 7.30 gibi kiz kardesim yegenimi birakacak bana. 2,5 aylik bebis ile bakalim ne kdr yuruyebilcem evde :))
Sling getirecek. Icine atarim da, bebis ne der bu duruma bakalimBirini ana kucahina birini peşine takarsın
Yürümeesen iyi olur bende dinlenirim biraz![]()
Erkek teyzesi, hissediyorum bazen kuduruyo bazen durgun hissediyorum herşeyini, hamileliğe zor derlerdi ama çok şükür rahat geçiriyorum ama bakalım son trimesterdayım asıl zorluğu şimdi başlar heralde, rabbim nasip etsin sana da hemencik hemdeNasıl gidiyor hamilelik hareketlerini rahat yapabiliyormusun bebiş erkekmi![]()
Oys maşallah Rabbim sağlıkla kucağına nasip etsin.. aminn aminn inşallah canım bende yakında transfer düşünüyorum Allah'tan bı zeval olmassa..Erkek teyzesi, hissediyorum bazen kuduruyo bazen durgun hissediyorum herşeyini, hamileliğe zor derlerdi ama çok şükür rahat geçiriyorum ama bakalım son trimesterdayım asıl zorluğu şimdi başlar heralde, rabbim nasip etsin sana da hemencik hemde![]()
Hihh bakmam bakar gibiyimSling getirecek. Icine atarim da, bebis ne der bu duruma bakalim
Yok yok olmadi aksama yürürüm
Sen dinlen bana bakma![]()
Hadi inşallah, eski üyelerden bir bir gebelik haberi görüyorum mutlu oluyorum, virüs iyice azmadan ol bence de canım yine kapanmadan merkezler, bana o ara denk geldiydi beklettiler kaç ay, ama hayırlı zamanda olsun tabiOys maşallah Rabbim sağlıkla kucağına nasip etsin.. aminn aminn inşallah canım bende yakında transfer düşünüyorum Allah'tan bı zeval olmassa..Allah razı olsun canim benin.
Bliyorsundur belki denemelerim tutuyor ama benle kalmıyor maalesef.Hadi inşallah, eski üyelerden bir bir gebelik haberi görüyorum mutlu oluyorum, virüs iyice azmadan ol bence de canım yine kapanmadan merkezler, bana o ara denk geldiydi beklettiler kaç ay, ama hayırlı zamanda olsun tabi![]()
Rabbim yardımcın olsun canım hep dua ediyorum yaşayan bilir bu bekleyişleri, herşeyde vardır bi hayır bazen diyorum ilk günden kalsaydım aynı hisleri yaşamicaktım belki, biraz zorlaması gerekti belki de, en güzel zamanını bekledi, inşallah senin de bebişin o güzel zamanda sımsıkı tutunur bidaha da bırakmaz, hep aynı merkezlemi çalıştın peki bu süreçte değişikliğin oldumuBliyorsundur belki denemelerim tutuyor ama benle kalmıyor maalesef.
Son kalanlardan ümit ediyorum artık.
O durum meçhul bakalım nasip ne zamanda ozaman olur inşallah acele etmiyorum illaki su zaman olsun diye