• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haftalık Adım Yarışması 🏃 ( Kadınlar Yürüyor)

D9F2A9A8-877C-4BFD-A327-F49859FF85A4.webp

💖
Geldiiiim H M H M . Bugün minnoş kızıma araba almaya gittik, o yüzden yürüyüşe çıkamadım. Yine de günlük hedefime ulaştım. Rekor denemesi yarına kaldı. 😁Eki Görüntüle 2730207
Prensesmi geliyor maşallah 😍
Valla iyi yürüyorsun hamile halinle..
Hasta haliyle hamile haliyle iyi yürüyor yine de herkes :)
WunderLost WunderLost 10 binde kalmaya çalış çokta zor değil aslında canim👏

Günaydın :KK68:
Bugun fazla atmaya bilirim. Gece hic uyumadim kizim sagolsun
Onlar kres ve okula gidince 7.30 gibi kiz kardesim yegenimi birakacak bana. 2,5 aylik bebis ile bakalim ne kdr yuruyebilcem evde :))
Birini ana kucahina birini peşine takarsın🙈
Yürümeesen iyi olur bende dinlenirim biraz 😂

Nasıl gidiyor hamilelik hareketlerini rahat yapabiliyormusun bebiş erkekmi😍
Erkek teyzesi, hissediyorum bazen kuduruyo bazen durgun hissediyorum herşeyini, hamileliğe zor derlerdi ama çok şükür rahat geçiriyorum ama bakalım son trimesterdayım asıl zorluğu şimdi başlar heralde, rabbim nasip etsin sana da hemencik hemde♥️🙏🏻😍

Erkek teyzesi, hissediyorum bazen kuduruyo bazen durgun hissediyorum herşeyini, hamileliğe zor derlerdi ama çok şükür rahat geçiriyorum ama bakalım son trimesterdayım asıl zorluğu şimdi başlar heralde, rabbim nasip etsin sana da hemencik hemde♥️🙏🏻😍
Oys maşallah Rabbim sağlıkla kucağına nasip etsin.. aminn aminn inşallah canım bende yakında transfer düşünüyorum Allah'tan bı zeval olmassa.. 🙈 Allah razı olsun canim benin.

Oys maşallah Rabbim sağlıkla kucağına nasip etsin.. aminn aminn inşallah canım bende yakında transfer düşünüyorum Allah'tan bı zeval olmassa.. 🙈 Allah razı olsun canim benin.
Hadi inşallah, eski üyelerden bir bir gebelik haberi görüyorum mutlu oluyorum, virüs iyice azmadan ol bence de canım yine kapanmadan merkezler, bana o ara denk geldiydi beklettiler kaç ay, ama hayırlı zamanda olsun tabi💕

Hadi inşallah, eski üyelerden bir bir gebelik haberi görüyorum mutlu oluyorum, virüs iyice azmadan ol bence de canım yine kapanmadan merkezler, bana o ara denk geldiydi beklettiler kaç ay, ama hayırlı zamanda olsun tabi💕
Bliyorsundur belki denemelerim tutuyor ama benle kalmıyor maalesef.
Son kalanlardan ümit ediyorum artık.
O durum meçhul bakalım nasip ne zamanda ozaman olur inşallah acele etmiyorum illaki su zaman olsun diye

Bliyorsundur belki denemelerim tutuyor ama benle kalmıyor maalesef.
Son kalanlardan ümit ediyorum artık.
O durum meçhul bakalım nasip ne zamanda ozaman olur inşallah acele etmiyorum illaki su zaman olsun diye
Rabbim yardımcın olsun canım hep dua ediyorum yaşayan bilir bu bekleyişleri, herşeyde vardır bi hayır bazen diyorum ilk günden kalsaydım aynı hisleri yaşamicaktım belki, biraz zorlaması gerekti belki de, en güzel zamanını bekledi, inşallah senin de bebişin o güzel zamanda sımsıkı tutunur bidaha da bırakmaz, hep aynı merkezlemi çalıştın peki bu süreçte değişikliğin oldumu

• Beğen
Reactions: H M
Back
X