Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yine kosturmus epeySekreter yoktu bir ara . O ara acayip yoğundu koşturmaktan oldu sanırım![]()
Bugün çıkmak istiyorumakşam da yürüdüm amma hemen eve girmedim.
artık akşamları da yürüyemeyiz evde koşturur dururuz artıkBugün çıkmak istiyorum
Ama kapıdaki polisler sürekli GBT soruyor sırf o yüzden cikasim gelmiyor![]()
Valla dans ediyorum yürürken çoğu zaman başka türlü dolmuyorartık akşamları da yürüyemeyiz evde koşturur dururuz artık![]()
benim koridor uzun 9.5 mt ama bir zaman sonra başım dönüyorValla dans ediyorum yürürken çoğu zaman başka türlü dolmuyorkuğu gibi seriliyorum koridora haha
Geçen bı eve gittim koridoru tam mahalle kadardı.. okadar hoşuma gitti ki dışarı çıkmam dedim böyle evim olsabenim koridor uzun 9.5 mt ama bir zaman sonra başım dönüyor![]()
Ama zaten temizlik yaparken 20 bin olucakPeki o evin temizliği![]()
Yine rekor kirmissin canimEki Görüntüle 2730896
erken uyumuşum ondan geciktim ben bacıko
Masallah canim kac adim attin 20 bin oldu muKızlar bugün çok enerjikimdün dinlenmek iyi geldi..
![]()
Disaridaydim geldim çay iciyorum yine cikicam bı sağa sola gitmem gerej gelene kadar bı 20 patlatirim sanırımMasallah canim kac adim attin 20 bin oldu mu![]()
Afiyet olsun canim arada dinlenmek lazımDisaridaydim geldim çay iciyorum yine cikicam bı sağa sola gitmem gerej gelene kadar bı 20 patlatirim sanırım
Eve geldikten sonra kaç patlar blmiyorum
Ama kesinlkle dinlenmek şart dün yani dinlenmeye ihtiyacım vardi
Güneş aldım resmen enerji verdiAfiyet olsun canim arada dinlenmek lazım![]()