- 22 Ağustos 2015
- 29.790
- En iyi cevaplar
- 1
- 86.995
- 798
Yok bu sefer iş karışık canim gözüm korktu herkes iyi yürüyorSiz vermezsiniz bize ilk 3u![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok bu sefer iş karışık canim gözüm korktu herkes iyi yürüyorSiz vermezsiniz bize ilk 3u![]()
Hmm erken kalkiosun ya erken yatiosundur die dusundum bende![]()
Birinciliği bende bile kesin degill yavru sen hangi birinciliği diyosun ama bugün maşallah ,
Bugün evde yürümedim şükür dışarda pazar market derken 5 bini gördüm yoksa yürüyecek halim kalmadıBirinciliği bende bile kesin degill yavru sen hangi birinciliği diyosun ama bugün maşallah ,![]()
Düzelteyim derken sildinncanim
Bide az 3 uncunun dışında olalım dimiBende çok yürüyemiyorum ancak bu kadar
Gündüz zamanım olmuyor,bu gece oyun oynadık yürüyemedim![]()
Değil aslında da, apartman, asansör vs bile risk artık. Her 2 kişiden biri hasta diyorlarÇok güzel yürüyorsun olsun maşallah hareket ediyrosun sonuçta dikkatli ol kalabaliksa çıkma tabi![]()
Rabbim kourusun canim çokta uzaklasamiyoeuz ama hamile oldugun için tabi dahada tedirginsinn ama inşallah çok hamile iyi atlattıDeğil aslında da, apartman, asansör vs bile risk artık. Her 2 kişiden biri hasta diyorlarİşe de gitmiyorum artık, evden çalışıyorum. Sağ salim atlatsaydık şu salgını.
![]()
Asansör ve merdiven araları en tehlikeli alanDeğil aslında da, apartman, asansör vs bile risk artık. Her 2 kişiden biri hasta diyorlarİşe de gitmiyorum artık, evden çalışıyorum. Sağ salim atlatsaydık şu salgını.
![]()
Iptal yapmistim sankiDüzelteyim derken sildinncanim![]()
Bu ne kiz naptin çamaşır makinesinin üstüne mi koydun
Tamamdır canimIptal yaptistim sanki
Uygulamadan girince dosyalara erisemiorum, googleden girmeyim simdi ben sana diiveriyim 11679![]()
Hele fikirlere bakBu ne kiz naptin çamaşır makinesinin üstüne mi koydun![]()
Oluyor mu öyle?Bu ne kiz naptin çamaşır makinesinin üstüne mi koydun![]()
Tövbeler olsun hiç denemedim öyle telefonmu dururOluyor mu öyle?![]()