Gecmis olsun. 1 hafta olmadimiİnşaallah canım sağol
Ne tedavisiKiz ben tedaviye basladim canim
Hadi yaa hadi inşallah faydası olur iyi olursunSagol canim
Gecen belimden kitlendim kaldim gene mr. Cektiler ilac tedavisi ardindan fizik sağ ayagimi surüyorum hissetmiyorum resmen
Çok geçmiş olsun canım. Herşeyin başı sağlık.Sagol canim
Gecen belimden kitlendim kaldim gene mr. Cektiler ilac tedavisi ardindan fizik sağ ayagimi surüyorum hissetmiyorum resmen
Öyle gercekten şükür halimize.. sen daha iyimisin peki grctimi herşeyÇok geçmiş olsun canım. Herşeyin başı sağlık.
Sağol canım zaten halim yok,seni de dinleyeceğimKendini yorma canım. Ben baştan iyiyim diye dinlenmedim. Sonrasında kötü oldum biraz.
Sağol canımGecmis olsun. 1 hafta olmadimisoguk alginligi gibi okudum sanki en son. Umarim Oyledir hala
Cok gecmis olsunSağol canımYok covid olduk Testimiz pozitif çıktı
Tesekkur ederim canım
Sagol canimÇok geçmiş olsun canım. Herşeyin başı sağlık.
Çok geçmiş olsun canımSagol canim
Tesekkur ederim canımÇok geçmiş olsun canım
Evet tamamen iyileştim aslında. Ama çabuk yoruluyorum. Müsait bir günde ciğer ve kalp için hastaneye gideceğimÖyle gercekten şükür halimize.. sen daha iyimisin peki grctimi herşey
1 2 ay babamda da geçmedi bu durum. İnşallah daha iyi olursunEvet tamamen iyileştim aslında. Ama çabuk yoruluyorum. Müsait bir günde ciğer ve kalp için hastaneye gideceğim
Sağol canım benim1 2 ay babamda da geçmedi bu durum. İnşallah daha iyi olursun
Sağol canım
Geçmiş olsun canımSagol canim
Tesekkur ederim canımGeçmiş olsun canım
Sağol canımTesekkur ederim canım
Sende dikkat et kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?