Ben de kalkıyorum hemnDur daha 12 olmamış az daha yürüyeyim bari
Tamam tamam otur benden bugünlük bukadar ama yarın seni geçeceğimBen de kalkıyorum hemn
Ayyy kıyamam, özür özür affet beniiÇok kızdım
Tamam tamam otur benden bugünlük bukadar ama yarın seni geçeceğim
Estağfurulah kız 3bincik adım atmışım şurda az goy goy yapayımdaAyyy kıyamam, özür özür affet benii
Teşekkür ederim canımEstağfurulah kız 3bincik adım atmışım şurda az goy goy yapayımdaH M kaptanımın gözünden kaçsın diye sen ne diyon kızmadım canım rahat ol
Ben sadece 15 20 dk yürüdüm biraz önceSabhtan aksama kadar yürürmüşüm
Rica ederim canım takılıyoruz burda rahat ol goy goy sınırsızTeşekkür ederim canım
Ses çıkarmasalar da yerimGürültülü gıdalar sessizliği bastırmak birşeyleri duymamak için tatmin sağlayan yiyeceklermis kızlar psikolojik olarak. Cips çekirdek citirdakli besinler özellikle.
Elimde bir sürü fit tarif var, sağlıklı günlerimden kalanEki Görüntüle 2742663
Tahin fitoostrojen kaynağıymis kadinlar için faydalı yağlara sahip bir besinnmis
Seni gidiiii, harikasın
Güzel ama aşağısına düşersen bı anlamı kalmaz ordan oraya canis
CiddimisinBacaklarım acıyor walla
YuruyecekmisjnizMerhaba
En bi sevdiğim şey adım atmak
Yarın 4 binVallahi utandırıyorsunuz hanımlar beni yapmayın böyle öyle mükemmel yürüyorumki aranızdan her defasında sıyrılabiliyorum bakınEki Görüntüle 2743200
Dur daha 12 olmamış az daha yürüyeyim bari
Sayenizde bugun mutlu oldum, teşekkür ederimyarın da aynı performansı beklıyorum sizden
Tamam tamam otur benden bugünlük bukadar ama yarın seni geçeceğim
Gözümden kaçarmiEstağfurulah kız 3bincik adım atmışım şurda az goy goy yapayımdaH M kaptanımın gözünden kaçsın diye sen ne diyon kızmadım canım rahat ol
Okadar cazip gelmez bence şarkı soylemeselerSes çıkarmasalar da yerim
Okadar da kötü değil aslinda ama tabi alışık tattan çıkıyorlar maksat şekeri tatmin etmekElimde bir sürü fit tarif var, sağlıklı günlerimden kalanisterseniz paylaşırım, yulaflı keten tohumlu hurmalı tahinli fıstık ezmeli bir sürü tarif bir de iş yerine götürüp zavallı insanlara yediriyodum onları
Amann Allah'ım gözlerim neler görüyor benimmm
Çok iyi düşünmüşsün canim kaptan anlar halden
Yeni tazımız buyrun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?