Haftalık Adım Yarışması 🏃 ( Kadınlar Yürüyor)

Masum ve tatlı kısss uuu çok hoş :KK8:
Bi film vardı bilirmisin bılmem muzkocum bi adam kızın arkasından sureklı olup olmadık yerde cıkıp Yolunu mu kaybettin küççük kız diyodu😁 bırden onu anımsadım sen böyle deyınce ahah :D

H M H M canm cumartesi pazarı, pazartesinden itibaren mı yazmaya baslıyorsun, ben sadece 1 gun adım gondermedım ama 5 gun hesapladım

• Beğen
Reactions: H M
H M H M canm cumartesi pazarı, pazartesinden itibaren mı yazmaya baslıyorsun, ben sadece 1 gun adım gondermedım ama 5 gun hesapladım
Cumartesi başlıyoruz normalde canım ama listede pazartesi den başladım karışıklık olmasın diye yine 7 gün yani 🤗

Cumartesi başlıyoruz normalde canım ama listede pazartesi den başladım karışıklık olmasın diye yine 7 gün yani 🤗
O zaman persembe gonderdıklerımız listede yok, ben İlk sayfada ne yazıyorsa onu hesapladım da, benım sadece 1 gun eksık olması gerekti, neyse sonucu hıc etkılemıcek ama benım 1 gunum hesaplanmadı 😂

• Beğen
O zaman persembe gonderdıklerımız listede yok, ben İlk sayfada ne yazıyorsa onu hesapladım da, benım sadece 1 gun eksık olması gerekti, neyse sonucu hıc etkılemıcek ama benım 1 gunum hesaplanmadı 😂
Yok geç koydun bende banlandim ya canim haberin yokmu ekleyemedim kimseninkini

Sohrab Sohrab ben burda olmadığım için eklemedim sen persembeyi cuma günü attın 🙈
Kendiniz hesaplayın elinizdeki verilerle dedim bu haftalık o yüzden 🤗

Bi film vardı bilirmisin bılmem muzkocum bi adam kızın arkasından sureklı olup olmadık yerde cıkıp Yolunu mu kaybettin küççük kız diyodu😁 bırden onu anımsadım sen böyle deyınce ahah :KK70:
Parikoşum muskican da sana yolunu gösterir istersen :KK8: :KK8::dondurma:

Eklentiler

• Screenshot_20201226_224124_com.xiaomi.hm.health.webp
    Screenshot_20201226_224124_com.xiaomi.hm.health.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 20
  • Muhteşem
Back
X