Kendim görünce dayanamadım geldim, belki gaza gelirim daha çok yürürüm diye geldimKim getirdi bu arkidişleriresmen ihtilal yaptılar sayfada
Amaannnn seninki de adım mıKendim görünce dayanamadım geldim, belki gaza gelirim daha çok yürürüm diye geldim
Amaannnn seninki de adım mı40 bin yapanlar varmış
Ben 40 bini ancak şöyle yaparım. Telefonumu Sabah 7-12 arası bir arkadaşa, 12-16 arası başka arkadaşa, 16-20 arası eşime verip yollarım. 20-24 arası da ben 10bin yaparsam ancak olur40 bini görünce, ben de aynısını düşündüm kendim için
Ooooo çok iyi bir fikir yaBen 40 bini ancak şöyle yaparım. Telefonumu Sabah 7-12 arası bir arkadaşa, 12-16 arası başka arkadaşa, 16-20 arası eşime verip yollarım. 20-24 arası da ben 10bin yaparsam ancak olur
Şaka bir yana o kadar fazla yapamam zaten. Çok zorlasam ancak senin yürüdüğün kadar belki yürürüm. O bile zorlar beniOoooo çok iyi bir fikir yadenesek mi bunu ilham kaynağı oluyorsun bana
Yaaa sonuncu ben mi oluyorum simdi 22 bin adım nedir olimpiyatlara mı hazrlanıyoruzEn düşük kaç hedefin
40 bin yapan arkadaş postacı olabilir mi?Ben 40 bini ancak şöyle yaparım. Telefonumu Sabah 7-12 arası bir arkadaşa, 12-16 arası başka arkadaşa, 16-20 arası eşime verip yollarım. 20-24 arası da ben 10bin yaparsam ancak olur
Kız ses etme biz ona şükretmedik başka takımlarda 40bin varmışYaaa sonuncu ben mi oluyorum simdi 22 bin adım nedir olimpiyatlara mı hazrlanıyoruz
Bence de o kadarı çok fazla. Benim yaptığım normal geliyor artık bana ama ondan fazlasını ben de yapamam kiŞaka bir yana o kadar fazla yapamam zaten. Çok zorlasam ancak senin yürüdüğün kadar belki yürürüm. O bile zorlar beni
Çok mantıklı40 bin yapan arkadaş postacı olabilir mi?
Yok ya olimpiyatlara hazırlanmıyorum ama normalde 2 saat yürüyorum zaten, bir de ekstra işlerim olursa böyle 22 bini buluyor adımlarımYaaa sonuncu ben mi oluyorum simdi 22 bin adım nedir olimpiyatlara mı hazrlanıyoruz
Maşallah diyorumYok ya olimpiyatlara hazırlanmıyorum ama normalde 2 saat yürüyorum zaten, bir de ekstra işlerim olursa böyle 22 bini buluyor adımlarım
İlk günden böyle olsun biz de istemezdikMaşallah diyorum
birinci belli kızlar sonuncu kim oluyor simdi
Telefonumu uzaktan kumandalı arabaya bağlarım bakKız ses etme biz ona şükretmedik başka takımlarda 40bin varmış
Ahahahhaha bak buda olabilir ama kolun çok yorulurOturduğum yerde kolumu sallasam saat sayar mı
Evet ya vazgeçtim, kalkıp yürümek daha az yorucuAhahahhaha bak buda olabilir ama kolun çok yorulur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?