Kusura bakma pot kırdım sanırımÇocuğum yok maalesef. Çok teşekkür ederim canım. Sana da mutlu yıllar
Yok canım, nerden bileceksin. İnşallah 2021de evlat sahibi olabilirizKusura bakma pot kırdım sanırım
Öğlene kadar sürekli hareketOhhh maşallahbenim önce yürüyüşümü yapmam lazım, sonra sporumu bugün bana bitmez artık
Öğlene kadar sürekli hareket, öğlenden sonra da pestili çıkmış bir benÖğlene kadar sürekli hareketsende ben gibi erkencisin canm,
Ben istesem de uyuyamıyorumÖğlene kadar sürekli hareket, öğlenden sonra da pestili çıkmış bir benErkenciyim de, bu erken kalkmalar bitirdi beni
İyi seneler canım.Yeni yaşlarimiz, günlerimiz,aylarimiz inşallah huzurlu sağlıkla,güçlüklere kolay göğüs gererek ,birbirimizi severek , hoşgörüyle yardımlaşmayla gönlümüzdeki duaların hayırlısıyla sağlıkla kolay bir şekilde gerçekleşmesiyle geçer inşallah.Rabbim hepimizin içlerindeki sıkıntıları feraha eristirsin. Yuklerimizi ata ata aylar seke seke gecer inşallah amin.
Ocak ayının ilk günunden herkese bol yürüyüşler diliyorum
Harekete geçin!
HALLEYS
Sohrab
C A N O
C Capanin Gururu Teyom
Mucizemsn
S so sorry
Evva
Regen_
Aiglethe4th
KirazHanim
Susmuyorr
askrhpozitif
C Calcifer
Nevreste
Oriana
JES
Arrietty_
S Sabr-Sukur-Dua
E Elif_Eylul
Spring05
D Dileksnr
Nevreste
+Büyük hayalperestlerin düşleri asla gerçekleşmez, onlar her zaman daha fazlasını ister.
Amim insallah canımYeni yaşlarimiz, günlerimiz,aylarimiz inşallah huzurlu sağlıkla,güçlüklere kolay göğüs gererek ,birbirimizi severek , hoşgörüyle yardımlaşmayla gönlümüzdeki duaların hayırlısıyla sağlıkla kolay bir şekilde gerçekleşmesiyle geçer inşallah.Rabbim hepimizin içlerindeki sıkıntıları feraha eristirsin. Yuklerimizi ata ata aylar seke seke gecer inşallah amin.
Harekete geçin!
HALLEYS
Sohrab
C A N O
C Capanin Gururu Teyom
Mucizemsn
S so sorry
Evva
Regen_
Aiglethe4th
KirazHanim
Susmuyorr
askrhpozitif
C Calcifer
Nevreste
Oriana
JES
Arrietty_
S Sabr-Sukur-Dua
E Elif_Eylul
Spring05
D Dileksnr
Nevreste
+Büyük hayalperestlerin düşleri asla gerçekleşmez, onlar her zaman daha fazlasını ister.
Çocuk var da, o uyuyor ben mecburen uyanıyorum. Eşim işe gidiyor, ben kahvaltı hazırla derken, ayakta uyuyorumBen istesem de uyuyamıyorum
Yani çok nadir uyurum bazen, ne derdimiz olaki şu saatte mışıl mışıl uyusak sende çocuk varsa bilmiyorum tabi
Oturmuyor musunÇocuk var da, o uyuyor ben mecburen uyanıyorum. Eşim işe gidiyor, ben kahvaltı hazırla derken, ayakta uyuyorum
Canım benim seninde yeni yılın kutlu olsun sağlıklı mutlu bebişlerini kucağına aldığn bir yıl olsun inşallahYeni yaşlarimiz, günlerimiz,aylarimiz inşallah huzurlu sağlıkla,güçlüklere kolay göğüs gererek ,birbirimizi severek , hoşgörüyle yardımlaşmayla gönlümüzdeki duaların hayırlısıyla sağlıkla kolay bir şekilde gerçekleşmesiyle geçer inşallah.Rabbim hepimizin içlerindeki sıkıntıları feraha eristirsin. Yuklerimizi ata ata aylar seke seke gecer inşallah amin.
Harekete geçin!
HALLEYS
Sohrab
C A N O
C Capanin Gururu Teyom
Mucizemsn
S so sorry
Evva
Regen_
Aiglethe4th
KirazHanim
Susmuyorr
askrhpozitif
C Calcifer
Nevreste
Oriana
JES
Arrietty_
S Sabr-Sukur-Dua
E Elif_Eylul
Spring05
D Dileksnr
Nevreste
Gaptanımmmm son söze bayıldımm çok yerinde olmuşYeni yaşlarimiz, günlerimiz,aylarimiz inşallah huzurlu sağlıkla,güçlüklere kolay göğüs gererek ,birbirimizi severek , hoşgörüyle yardımlaşmayla gönlümüzdeki duaların hayırlısıyla sağlıkla kolay bir şekilde gerçekleşmesiyle geçer inşallah.Rabbim hepimizin içlerindeki sıkıntıları feraha eristirsin. Yuklerimizi ata ata aylar seke seke gecer inşallah amin.
Harekete geçin!
HALLEYS
Sohrab
C A N O
C Capanin Gururu Teyom
Mucizemsn
S so sorry
Evva
Regen_
Aiglethe4th
KirazHanim
Susmuyorr
askrhpozitif
C Calcifer
Nevreste
Oriana
JES
Arrietty_
S Sabr-Sukur-Dua
E Elif_Eylul
Spring05
D Dileksnr
Nevreste
Orikoooo yeni yılın ilk günü gel öp beni bişey deniycemTünaydınlar
Muzkicanımm bebeğimm yeni yılın ilk gunu seni öperek gecırmek buyuk sevk olur ahahaOrikoooo yeni yılın ilk günü gel öp beni bişey deniycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?