Hahaha yok bugün tatil diyolaa yapmam ayıp olmasın10bin yap bugün
Ben de aynısını dedim, kaptanım beğenmediyürüyüpte paylaşmasam bana uyar
Ayyy sürpriz oldu bu hafta ilk 3te beklemiyordum, Çokkkkk sevindimmmmm@_HALLEY_ 152.038 adım
@yenibirben25 134.305 adım
C Capanin Gururu Teyom 120.016 adım
H M 105.846 adım
@saskito_ 80.522 adım
@-cantanem- 75.505 adım
Sohrab 56.572 adım
@mermito 53.211 adım
@Sabr-Sukur-Dua 52.146 adım
@Oriana 50.737 adım
@Haticesnr 50.671 adım
Susmuyorr 50.202 adım
M -Murphy 47.114 adım
Regen_ 41.098 adım
@askrhpozitif 38.695 adım
@succulentaski 36.494 adım
@SeptemberRose 34.377 adım
@Spring05 31.685 adım
@Cbnilknur 22.730 5 gün eksik
Yaaa öyle yiyin birbirinizi
Hafta bana dokuz size 7 olsaydı yakalamıştım sizi
Ben son 2 gün bildirim yapamadım canım fazla halim de yoktu. Mutlaka geceden yapıyorum zaten. Sen bana bakma bekleme tabi ki.Bazıları atmamış sanırım son günü..
@HaticesnrSusmuyorr daha aklıma.gelmeyen
Arkadaşlar sabah atsaydiniz yazardım ama bekleyemem okadar o yüzden son günde dikkat etsek daha iyi olur listeyi yapmam acisindanartık bugünlük böyle :)
Ozlemisim yaaaYok yok hiç unuturmuyumGeleceğim yamacına İyiyim çok şükür sağol
Kız tatil yok o fikir iptal oldu yürüyelimHahaha yok bugün tatil diyolaa yapmam ayıp olmasın
Ufaktan yap barim ablam alıştır önce bı belki.hareketsizlikte kuvveti azaltiyordurBende özledim canımBu hafta ufak ufak başlarım.Dizlerim ağrıyor.
Sadece Türkiyeye özel olması, iyi niyetli olmadığını gösteriyor.Kızlar şu wp olayı var güncelleme olayı ne düşünüyorsunuz merak ettim açıkçası.kafam karıştı benm konumuzla alakalı değil ama
Bugün açtığımda güncelleme gelmişti erteledim ama buna bı çözüm bulanacakmi acaba.. yani guncellemeyecegimSadece Türkiyeye özel olması, iyi niyetli olmadığını gösteriyor.
Ben de hep sonra dıyıp gecıstırıyorum 3 kere cıktı karsımaBugün açtığımda güncelleme gelmişti erteledim ama buna bı çözüm bulanacakmi acaba.. yani guncellemeyecegim
8 şubata kadar kabul etmeyen kullanamayacakmış canım eğer bir değişiklik olmazsaBugün açtığımda güncelleme gelmişti erteledim ama buna bı çözüm bulanacakmi acaba.. yani guncellemeyecegim
Ben de hep sonra dıyıp gecıstırıyorum 3 kere cıktı karsıma
Başka uygulamalara geçeriz nabalim yapcak birşey yok önemli bı husus var ortada8 şubata kadar kabul etmeyen kullanamayacakmış canım eğer bir değişiklik olmazsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?