- 19 Ekim 2020
- 863
- 1.828
- 43
- 36
Çok tişikkür iderimThanksErken paylastım bak senin icin
Aaa neden ki? Tüp bebek tedavısı mı goruyordunTedavim ertelendi, yürümeye de ara verirsem kafayı iyice bozarım diye korkuyorum canım
Evet canım. Kasım sonunda korona olduk. Eşimin değerleri çok düştü diye doktor erteledi maalesefAaa neden ki? Tüp bebek tedavısı mı goruyordun
YaaEvet canım. Kasım sonunda korona olduk. Eşimin değerleri çok düştü diye doktor erteledi maalesef
İnşallahYaatakvıyelerle duzelır insallah en kısa zamanda..
Demek ki dogruymuş korona üreme hücrelerini olumsuz etkiledigiEvet canım. Kasım sonunda korona olduk. Eşimin değerleri çok düştü diye doktor erteledi maalesef
İnşallah canım. Bizim sperm dna hasarı da var. Daha onu ölçtürmedik. Sayı bu kadar düşmüşse hasar da yükselmiştir dedi doktor. 2 ay sonra test verecek eşim. Koronadan 2 gün önce 117milyon olan sperm, koronadan 1 ay sonra 22 milyona düştü.Demek ki dogruymuş korona üreme hücrelerini olumsuz etkiledigitakviye vitaminler falan kullanarak daha guzel sonuc elde edersiniz insallah canım
Ayy inananamıyorummm ya cok fazla etkilemis ama vucut kendini toparlar eski degerlerine gelecektir bence ama sende keciboynuzu falan kullandırt esine bu surecte... sonrada tedaviye baslarsiniz insallahİnşallah canım. Bizim sperm dna hasarı da var. Daha onu ölçtürmedik. Sayı bu kadar düşmüşse hasar da yükselmiştir dedi doktor. 2 ay sonra test verecek eşim. Koronadan 2 gün önce 117milyon olan sperm, koronadan 1 ay sonra 22 milyona düştü.
Onları zaten kullanıyor aylardır. Üstüne bir sürü de takviye var canım. Bakalım hayırlısı artıkAyy inananamıyorummm ya cok fazla etkilemis ama vucut kendini toparlar eski degerlerine gelecektir bence ama sende keciboynuzu falan kullandırt esine bu surecte... sonrada tedaviye baslarsiniz insallah
Hayırlısı olsunOnları zaten kullanıyor aylardır. Üstüne bir sürü de takviye var canım. Bakalım hayırlısı artık
Çalış seninde olur guzelimİstikrarla adım atma işine devam edenleri yani
Yoo kendimi utandırmak için girmedim ki konuya
Hadi ya
Ama cidden vicdan azabı duyuyorum her akşam kafamın üstünde bir düşünce bulutu belirip içindenH M kafasını uzatıyor sanki
Vaayyy kaptan dediğin böyle olur işte
Hahahha bugün bu kadar hareket edemem amaVaayyy kaptan dediğin böyle olur işteoturmak yok yola devam acemi.kaptan
Bugün bende böyleyim vasat
Ben şuan tam gaz yürüyorum kaptanım. Seni bugun bari geçeyimBugün bende böyleyim vasat
Geçin geçin yiyin yiyin geçinBen şuan tam gaz yürüyorum kaptanım. Seni bugun bari geçeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?