Dikkat et kendine öyleyse teramisin filan sur barim.Ayak tırnağım zonkluyor (mantar olmuş), ve yine aynı ayağımın altı çok kötü yara olmuş yürürken canım yanıyorteşekkür ederim canım benim, Allah razı olsun
Sağ olasın canım benim, Allah razı olsunDikkat et kendine öyleyse teramisin filan sur barim.
Gecmis olsun yormasaydın kendini yaYaralı ayakla bu kadar kaptanım
Çok geçmiş olsun canım. Fazla yüklendin ondan mı oldu acabaAyak tırnağım zonkluyor (mantar olmuş), ve yine aynı ayağımın altı çok kötü yara olmuş yürürken canım yanıyorteşekkür ederim canım benim, Allah razı olsun
Teşekkür ederim canım benim, Allah razı olsunÇok geçmiş olsun canım. Fazla yüklendin ondan mı oldu acaba
Sağ olasın canım benim, Allah razı olsunGecmis olsun yormasaydın kendini ya
Harikasın canım
Harikasın canım
Haha olmadı bu amaaaa a
Geçmiş olsun cnm, sürekli kurulaman lazım o zamanTeşekkür ederim canım benim, Allah razı olsunya ayağımın altı ondan oldu da, tırnak mantarı ayaklarım çok terlediği için oluyor. Her bir şeye de bakıldı anormal bir durum yok. Öyle böyle değil aşırı terler benim ayaklarım. Anlamıyorum ki sebebi de yok, ayağım buz gibi ama terliyor
Bugün çok tembelldim 2 bin sadece
Olsun sen izinlisin kaptanım.Bugün çok tembelldim 2 bin sadece
İnsan varya kohnelesiyor istikrarlı olmaynca ciddenOlsun sen izinlisin kaptanım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?