hem de bu korona zamanıHic doyamadin öpücüklere.
Nerde gorsem Birinden öpücük istiyorsun
Sayılı kişilerden istiyorum öyle herkesten değilHic doyamadin öpücüklere.
Nerde gorsem Birinden öpücük istiyorsun
İyi alıştın sekermisin eriyorsun yajuTeo ben bugün de diğer parmağı kırdım yav
Cantanesi birtanesiiii noldu sana bebişimmmmmmmÇok Sagol canım. Krem fayda etti şükür
Sen banlıydın o ara.Cantanesi birtanesiiii noldu sana bebişimmmmmmm
Yok yahu başgan aynı başgan öyle bı ufak dokunuş sadece oldu ceee eee sGaptanımmmm bugün saldı burayı, ferfecirlere gaptan olmaya gitti
kızcağızın ayakı incindi ama yine de yavaş yavaş adım atıyor. Birileri gibi aman hiç basmayayım, gelsin kekler, gitsin börekler cipsler demiyorCantanesi birtanesiiii noldu sana bebişimmmmmmm
Yandın seni düşman belleyecek iyicekızcağızın ayakı incindi ama yine de yavaş yavaş adım atıyor. Birileri gibi aman hiç basmayayım, gelsin kekler, gitsin börekler cipsler demiyor
kızcağızın ayakı incindi ama yine de yavaş yavaş adım atıyor. Birileri gibi aman hiç basmayayım, gelsin kekler, gitsin börekler cipsler demiyor
Bence birinin kafasına bsy düştübirine mesaj gitti
Yuruyuse dönecek misin pekiSayılı kişilerden istiyorum öyle herkesten değil
Bekliyorum hadi
Birazdan karışır buralarBence birinin kafasına bsy düştü
Bence kafa sağlam ama ayaklar bozukBirazdan karışır buralar
Bu nasıl ağrı be ya şöyle 2-3 hafta yapmadıktan sonra ağrıya ağrı demem benSen banlıydın o ara.Bişey yok canım geçti. Sol ayagım incindi. Agrı ve şişlik oluşmuştu. Şimdi geçti şükür
Yürüyüşe devam
Vaaaaaaayyyyyyy teo hanım vaaaaaaayyyyyyykızcağızın ayakı incindi ama yine de yavaş yavaş adım atıyor. Birileri gibi aman hiç basmayayım, gelsin kekler, gitsin börekler cipsler demiyor
Sen niye gülüyorsunYandın seni düşman belleyecek iyice
Beni zayıf noktamdan vuruyorsun öpücük koşulsuz şartsız verilirYuruyuse dönecek misin peki
Eğleniyor musunbirine mesaj gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?