- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Kocam olur kendileriGozkoydu adamaaa
Biiiyyyy şişmiş kolu molu one öyle![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kocam olur kendileriGozkoydu adamaaa
Biiiyyyy şişmiş kolu molu one öyle![]()

Öyle kütlü değilsen, boşuna uğraşmaBi kütlücem sana simdi burdan![]()
VaşKocam olur kendileri![]()
Adim adım geliyordu evvaHayırlı akşamlar![]()
Sendemi brutus minik gibi trip atarak geliyorsunHayırlı akşamlar![]()
Bidaha cekip atarken o kutleyi karalicam bakma böleeeeÖyle kütlü değilsen, boşuna uğraşma![]()
Kendimi inanılmaz bitkin hissediyorum bugün sabah 3bin yaptım birazdan birazdaha yürüyüp atarımAdim adım geliyordu evva![]()
O nasıl oluyor var ben anlamamakBidaha cekip atarken o kutleyi karalicam bakma böleeee![]()
Gözlerim arar yine bulurBidaha cekip atarken o kutleyi karalicam bakma böleeee![]()
Ben senden beterim sanirsamKendimi inanılmaz bitkin hissediyorum bugün sabah 3bin yaptım birazdan birazdaha yürüyüp atarım![]()
Ben o emojiyi genelde bıkkınlık ifadesi olarak kullanıyorumSendemi brutus minik gibi trip atarak geliyorsun![]()
Dunki performansın harikaydı.Kendimi inanılmaz bitkin hissediyorum bugün sabah 3bin yaptım birazdan birazdaha yürüyüp atarım![]()
Ben senden beterim sanirsam![]()
Yeni bı icaat daha çıktı..Ben o emojiyi genelde bıkkınlık ifadesi olarak kullanıyorumtıripte bunu
![]()
Dün bide pazardıDunki performansın harikaydı.
Bugün bakalım nasıl![]()
Bence geçersinDün bide pazardıgeçebilirmiyim dersin
![]()
Emoji senin kız nasıl kullanmak istiyorsan öyle kullanYeni bı icaat daha çıktı..
Bende bunu eyvah diye kullaniyordum birileri bale yapıyor dedi
![]()
Minik Duduklu Tencere
Kutluye de kütleli kadın lazım varmı sende kütlelerÖyle kütlü değilsen, boşuna uğraşma![]()
Bence geçersin500 bile fazla yapsan hedefin yükselmiştir
Bide bu adımların sayıları ilerledikçe borsa gibi
Varmı arttıran diyor insan devam ediyor![]()