Silinmez canim gecmis vardırYa siliniyor ama bendeki 12den sonra bulamadım ki
17 binleri görmek hayal bana şuan koltuğa oturmak için çok sebebim var her an da elimde deegil tel
Ben cok guzel yerlestim. Bisiklet surmem lazim diye diye17 binleri görmek hayal bana şuan koltuğa oturmak için çok sebebim var her an da elimde deegil tel
Bisiklet basen yapmiyormu? Oradaki kaslar calisiyor yaBen cok guzel yerlestim. Bisiklet surmem lazim diye diye
saniyorum ki.Bisiklet basen yapmiyormu? Oradaki kaslar calisiyor ya
Ya bana yapıyor biliyormusun. Salonda bir ara spor yapayım derken kas şisirdim resmen.saniyorum ki.
Kendimden ornek veremicem. Tek sporum bisiklet olmadigi icin.
Ama esim sadece evde bisiklet suruyor, ucgen vucud olma yolunda. O yuzden sanmiyorum
Kotu mu ki. Ay tam anlamadim. Nasil oldu kas kismi. Görüntü olarakYa bana yapıyor biliyormusun. Salonda bir ara spor yapayım derken kas şisirdim resmen.
Ya ben başka şeylerde çalıştım yanlış calismisim hahaKotu mu ki. Ay tam anlamadim. Nasil oldu kas kismi. Görüntü olaraknetde ornek bulabilir misin
Anam. Benim de basenler var. Ama yavas da olsa gidiyor. Kas mas yokYa ben başka şeylerde çalıştım yanlış calismisim hahayani ben basenliyim zaten vücut olarak biraz daha kalinlaşti diyeyim
Cesin elleri iyi çalışıyor çen çen konusuyor sporu tek buAnam. Benim de basenler var. Ama yavas da olsa gidiyor. Kas mas yok
Ciktim bisiklete. Pedali kim cevirecek simdi
JES gelseneee
Gizli gizli bisiklet suruyormusCesin elleri iyi çalışıyor çen çen konusuyor sporu tek bu
Bekliyorum inşallah. İnşallah Rabbim şifa versin bebelerinizeH M canım hastaydık bu hafta aktif olamadım. Yarın başlıyorum inşallah bi aksilik çıkmazsa yeniden ateşi çıkan olmazsa :))
Mermiiim nasilsinn tospikin nasıl bakayımBugünkü skorum @ H M kaptanımİyi geceler herkesee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?