Haftalık Adım Yarışması 🏃 ( Kadınlar Yürüyor)

Geçmiş olsun canımBen pek iyi değilim aslındaKendime Oyalanacak bir şeyler arıyorum

H M sen de yürüyecek misin
Benm Ramazan öncesi gelenim gidenim var maraştaydi görümcem o arada geliyor gidiyor onla gelen giden oluyor vs. istikrar saglayamam teyom ama geçen ramazanda yurumustum akşamları bundada yürürüm bı aksilik olmazsa arada kaytarsak ta yürüme yapabilirim inşallah bir ozamana gelelimde kismetse

Ben hemen başlayamam canim misafirlerim var pek zamanım olmuyor siz baslayin arkanizdayim
Ayy bende regl olduğumu unutmuşum termal taytımı giyip yürüycektim kızımla umarım 10bin adımla tamamlatır benide sıkılmaz arabada

Ayy bende regl olduğumu unutmuşum termal taytımı giyip yürüycektim kızımla umarım 10bin adımla tamamlatır benide sıkılmaz arabada
Yaparsın kadınlar yapamayacağı birşey yok 10 bin olmasa da 6 bin yapsan yine iyi regl isen çok yorma kendini ilk gün enerjini çok harcma

Yaparsın kadınlar yapamayacağı birşey yok 10 bin olmasa da 6 bin yapsan yine iyi regl isen çok yorma kendini ilk gün enerjini çok harcma
Canımmm tamam öyle ederimm o halde kızım çok ağlarsa geçerim eve varmı bildiğin adım sayar uygulaması onu indireyim

Canımmm tamam öyle ederimm o halde kızım çok ağlarsa geçerim eve varmı bildiğin adım sayar uygulaması onu indireyim
Benm telefonumda otomatik var önceden yüklemiştim sildim ama pedometre var sanırım onu kullanmistim onceden bı dene bakalım adımları doğru sayıyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…