- 26 Mart 2018

- 28.494

- 128.232

- 598

Bir gün az yürü ben birinci olayım olur muYok yoracam.. az kaldı 1nci olucambiraz muaallakta ama bakalım 2nci olurum belki
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir gün az yürü ben birinci olayım olur muYok yoracam.. az kaldı 1nci olucambiraz muaallakta ama bakalım 2nci olurum belki
![]()
Tamam o hafta ben seni de geçerimBu hafta tatil yok:)Haftaya sınavlarım var haftaya yürümeyi düşünmüyorum en fazla 5-7 yaparım diyorum:)
Dün 11 bindiBir gün az yürü ben birinci olayım olur muheves ediyorum lütfennnnn
![]()
Değişir zaten sürekliTamam o hafta ben seni de geçerim![]()
Tamam anlaştıkTamam o hafta ben seni de geçerim![]()
Bir yek ben olsam diğerlerini ne yapacaksınızAncak anlaşmalı olarak birinci olabilirimyoksa 20bini bulmam zor
![]()
Beni geçen 3-4 kişiBir yek ben olsam diğerlerini ne yapacaksınız![]()
Sende Anlaşma mecburi sinavlar var ,Tamam anlaştık![]()
Kolay gelsinBeni geçen 3-4 kişihepsiyle anlaşma yoluna gideceğim
![]()
Inşallah canimAynen hamile olduğunu unutma minnak doğunca ayağı yere basmazmis
@-cantanem- gibi sende ordegini takar yürürsün
İnşallah @Evva @Ozlemesra S Sabr-Sukur-Dua C Capanin Gururu Teyom bizde ordeklerle yürürüz en kisa zamanda![]()
TebriklerEki Görüntüle 2728054
Ay bugün bi tarafım çıktı afedersinizŞimdi müsaadenizle, bacaklarımı uzatıp Sadakatsiz izleyeceğim ve beyimin pişireceği kestaneleri bekleyeceğim
![]()
Bence yetmez. Düz olsun 25bin yap
Valla çıkmıştır hamile hamile kolay değilEki Görüntüle 2728054
Ay bugün bi tarafım çıktı afedersinizŞimdi müsaadenizle, bacaklarımı uzatıp Sadakatsiz izleyeceğim ve beyimin pişireceği kestaneleri bekleyeceğim
![]()