Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gel dombili dombili adım atarız birlikteVay be birileri adım atma topiği açmış ama dombili olduğum halde beni ne etiketlemiş ne de çağırmış![]()
Pro değiliz ya adım da atamayız şimdiVay be birileri adım atma topiği açmış ama dombili olduğum halde beni ne etiketlemiş ne de çağırmış![]()
İstemiyorum artık çok kırıldımGel dombili dombili adım atarız birlikte![]()
Allahım ya bizde yeni olduk heraldePro değiliz ya adım da atamayız şimdi![]()
Ne oldu yineİstemiyorum artık çok kırıldım![]()
Ya kızım bi dur hemencecik devirme gözleri.Ne oldu yine![]()
He tamam az daha sürün o zamanYa kızım bi dur hemencecik devirme gözleri.H M gelsinde az pohpohlasın diye blöf yapıyorum
![]()
Ne olduuuuuİstemiyorum artık çok kırıldım![]()
Ayy ben uyuya kaldım iyimi
Yok vallaVay be birileri adım atma topiği açmış ama dombili olduğum halde beni ne etiketlemiş ne de çağırmış![]()
Sen bi ayıl kendine gel kelimeler yetersiz kalıyorYok valla![]()
![]()
Yeni haftaya başlayacağız yarından sora hadi katil bize ama tembellik yokSen bi ayıl kendine gel kelimeler yetersiz kalıyor![]()
Olsun olsun benceBen bugün yürümedimaslında çok hareketli bir gündü 8 buçukta uyandım ve akşam 10 a kadar aktiftim ama bileklik kolumda değildi. 600 küsur adım oldu sadece o yüzden.
Bugün benim tatil günüm olsun mu![]()
H M
Olsun olsun![]()
Tamam ama öyle limit vs yok demi. ? Ben hergün bildiririm ama çok adım atamam bacaklar dombiliyi çekemiyorYeni haftaya başlayacağız yarından sora hadi katil bize ama tembellik yok![]()
Yani en az 5 bin az Güzel olur hiç olmassaTamam ama öyle limit vs yok demi. ? Ben hergün bildiririm ama çok adım atamam bacaklar dombiliyi çekemiyor![]()