- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
- 548
3800 adimim var canım beni çıkarın listeden
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3800 adimim var canım beni çıkarın listeden
:)) Olsun yahu arada olur okadar bende çok girmiyorum3800 adimim var canım beni çıkarın listedenkk ile arama mesafe koymaya çalışıyorum
yürüyüş yapamıyorum ders çalışıyorum vakit buldukça
![]()
Haftalık ekran resmi atar dışardan takip ederim sizi:)) Olsun yahu arada olur okadar bende çok girmiyorum
Hicmi yurumeyeveksin![]()
Hadi insallah kazanırsın başarılar canimHaftalık ekran resmi atar dışardan takip ederim sizi![]()
Hastaneden gelmiş yatağa girmişim kim yürüyecekTotonami vuraydim yürü diye ondanmi küstünbizde 20 binden 10 bine düşüyoruz arada önemli olan 3 aşağı 5 yukarı değil ki kuzu
Hiç yapmamaktan iyidir![]()

Kesinlikle senHastaneden gelmiş yatağa girmişim kim yürüyecek![]()
Yürürüm evelallah biraz kendime geleyim ama yemeği kim yapacak bu evi kim toplayacakKesinlikle sen![]()
Onlar yürüyerek yapılmıyor muyduYürürüm evelallah biraz kendime geleyim ama yemeği kim yapacak bu evi kim toplayacak![]()
Yok ya ben yapamıyorum öyle kondisyonum boziliOnlar yürüyerek yapılmıyor muydu![]()
Dimi bende direk yürümem lazm yurudugumu anlamam için ama adım sayar bu her adımı sayarYürüdüğüm zaman ful konsantre olup hedef şaşmadan gidince oluyor![]()
Kendime akkılı bileklik almam lazım telefona alışık değilim bunca zaman oturarak geçirdiğim için bünyem kabul etmiyorDimi bende direk yürümem lazm yurudugumu anlamam için ama adım sayar bu her adımı sayar![]()
Bende Alicam onu ya bakalim.Kendime akkılı bileklik almam lazım telefona alışık değilim bunca zaman oturarak geçirdiğim için bünyem kabul etmiyor![]()
Sürekli oturulurmuKendime akkılı bileklik almam lazım telefona alışık değilim bunca zaman oturarak geçirdiğim için bünyem kabul etmiyor![]()
Çalışmalarım hariç rabi yürüyorum boyuna ama hiç saymadımSürekli oturulurmu![]()
Alistim sanirim, siz kadar olmasada
Oturulur.Sürekli oturulurmu![]()
Saçımı niye çekiyorsun
Kızıl derili lakabın : Oturan boğa mı ?Oturulur.