• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haftalık Adım Yarışması 🏃 ( Kadınlar Yürüyor)

Adimsayarim çok yavaş değiştirip ayrı ayrı ekran resmi atarım.yenu adımsayar yukledim

Yok ya olmuyor sanırım. Olabildiği kadar yapicam artık 1ciligi kaptin haftaya yoksun nasılsa 🥴 gece yuruyorsun sen yoksa hiç oturmaman lazm 😂
Oturmuyorum zaten normalde çok çay içerim 1-2 kupa içiyorum sonra devam:70:
Kızlar odasında oluyor,eşim bu hafta akşam evde ama normalde 1 gün evde bir gün değil:)Oturma odasında kendime alan yaptım hiç oturmuyorum:70:
Reklam aralarında uzun koridora gidiyorum.Kızlarla sohbete gidiyorum ama oturmuyorum yürüyorum:70:Delirttiniz beni:70:
Gündüzde yürüyorum aslında ama tel elimde olmuyor :)

• Komik
Reactions: H M
Oturmuyorum zaten normalde çok çay içerim 1-2 kupa içiyorum sonra devam:KK70:
Kızlar odasında oluyor,eşim bu hafta akşam evde ama normalde 1 gün evde bir gün değil:)Oturma odasında kendime alan yaptım hiç oturmuyorum:KK70:
Reklam aralarında uzun koridora gidiyorum.Kızlarla sohbete gidiyorum ama oturmuyorum yürüyorum:KK70:Delirttiniz beni:KK70:
Gündüzde yürüyorum aslında ama tel elimde olmuyor :)
Oturmayan kadın diye haberlere cikican 😂😂

Benim buraya attığım telefonumu aldığımda yüklüydü kendi programı yani :)
Pedometre diye bir pogram indirdim:)
Benm yok kendi telimde ben indirirek mecbur ama eskiyi silmedim şuan yinede bugün bitsin öyle silerim belki

İşe yararsa kimse beni tutamaz:KK70:
Zaten benim yapım öyle boş duramam yeni eğlencem diyelim:KK70:
Ya ben her bölge için egzersiz yapıyorum ayriyeten o yüzden normalde bukadar fazla yapmama gerek yok bu haftalık. Diğer haftalar aynı düzeyde olmayı düşünüyorum 🙈 yağ yakmada etkili diğer bı etken uyku.. dinlenmekte şart 🙈

Back
X