- 28 Ağustos 2020
- 9.093
- 42.882
- 548
Belki de ondan. Kardiyonun etkisi 3 gün sürüyor zaten de, dedim bende mi bir sorun var acabaYok kiz yürüyorum bazen tempolu bazen yavaş bazen de öyle ev işiyle vs.
Fazla yürüdükçe diğer günler kalori yakımı artar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belki de ondan. Kardiyonun etkisi 3 gün sürüyor zaten de, dedim bende mi bir sorun var acabaYok kiz yürüyorum bazen tempolu bazen yavaş bazen de öyle ev işiyle vs.
Fazla yürüdükçe diğer günler kalori yakımı artar
adım atamıyorum artık. Yorgun hissediyorum durumdan dolayı. Ben bir süre ara versem daha iyi olur
Sınavlarında başarılar ablaaYarın ve cuma 2 şer sınavım varDers çalışıyorum.
Tamam inşallahadım atamıyorum artık. Yorgun hissediyorum durumdan dolayı. Ben bir süre ara versem daha iyi olur
İstemem mi, yapmam gereken telefonu elimden düşürmemek mi?
Evet canımm telefon yada yürüyüş bilekliği givi bişey hep takılı olcak ben bıleklık almayı dusunuyorum bazen teli yanıma almaya unutuyorum cunkuİstemem mi, yapmam gereken telefonu elimden düşürmemek mi?
Teşekkür ediyorum canım, şimdiden 1700 adım olmuşEvet canımm telefon yada yürüyüş bilekliği givi bişey hep takılı olcak ben bıleklık almayı dusunuyorum bazen teli yanıma almaya unutuyorum cunku![]()
Ooo süpersin grupta hiç yerınde durmayanlar var insan gaza gelıyorTeşekkür ediyorum canım, şimdiden 1700 adım olmuş![]()
Evet telefon, akıllı bileklik yada saat ile akşam 12 ye kadar ev içerisi yada dışarda yürüyüş yapıyoruz. Akşam ekran resmini atıyoruzİstemem mi, yapmam gereken telefonu elimden düşürmemek mi?
Bugun gelir:)
Yürüyen bı nefer olarak aramıza hoşgeldinİstemem mi, yapmam gereken telefonu elimden düşürmemek mi?