- 22 Ağustos 2015
- 29.790
- En iyi cevaplar
- 1
- 86.995
- 798
Tamam barıştık.. ekledim 3 günlük olanı bugunkini ekledim canım kızma tamam amaEe sırtımızı döner dönmez silmezsin artık![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam barıştık.. ekledim 3 günlük olanı bugunkini ekledim canım kızma tamam amaEe sırtımızı döner dönmez silmezsin artık![]()
Ya banlıyım kızım banlıyım anlamıyor musunTamam barıştık.. ekledim 3 günlük olanı bugunkini ekledim canım kızma tamam amabildirim de gelmedi bı gidiyorsun 10 gün yoksun ne edem
bidaha silmem
![]()
Ya banlıyım kızım banlıyım anlamıyor musunne olduğunu anlamadım grupta da paylaşacaktım hatta o gün. Bilmiyorum barışır mıyım artık
![]()
Listeden sildin sen beni etiket yapmaya çalışsan anlardın gittiğimiben banlı olduğunu anliyorumda benim biseyden haberim olmadığı sen anlamiyorsun
![]()
Inna sabirinListeden sildin sen beni etiket yapmaya çalışsan anlardın gittiğimi![]()
Tamam ya uzatmayayım yeter yoruldumInna sabirin![]()
Muzkad akıllı dur bak gene banlanacanTamam ya uzatmayayım yeter yoruldumben bugün tamamım adım madım atamam artık
yarın yine atıyorum
Ben akıllı uslu duruyorum ki artık mülayim efendi olacağımMuzkad akıllı dur bak gene banlanacan![]()
Napıyon yatacan mı
Yok ya uzanicam mens donemimdeyim basim agriyor bı yandan ayakta durmaya mecalim yokNapıyon yatacan mı![]()
Yemin ederim 1 haftadır kafamda hep hafifi ama sürekli bir ağrı var covid mi oldum deyip duruyorum da sanmam migren başlangıcı da olabilirYok ya uzanicam mens donemimdeyim basim agriyor bı yandan ayakta durmaya mecalim yok![]()
Benimde atak yaptı bugün hafif gibi yinede.. biraz uyusam geçer belki.Yemin ederim 1 haftadır kafamda hep hafifi ama sürekli bir ağrı var covid mi oldum deyip duruyorum da sanmam migren başlangıcı da olabilir![]()
Babam doktor başlangıcı dedi yavrum ne yapayım ben. Ailenin yarısı baştan çekiyor.Benimde atak yaptı bugün hafif gibi yinede.. biraz uyusam geçer belki.
Cok düzensiz uyuyorsun canim uyku düzenini koysan ya oda etkiler bence..
Ama migren kötü tabi zor.. benm tam öyle olmasada tipik migren.
Normalde var ise normal agridir
Benim doktor la ne babamı rahmetliyi de andıkBabam doktor başlangıcı dedi yavrum ne yapayım ben. Ailenin yarısı baştan çekiyor.
Uyku düzenim konusunda çok haklısın kendimi toparlamam lazım. Aslında hep böyle değildi yeni bir kaç gündür böyle
Artık erken yatmaya çalışacağım olmuyor böyle valla sersem oldum ya
Ya banlıyım kızım banlıyım anlamıyor musunne olduğunu anlamadım grupta da paylaşacaktım hatta o gün. Bilmiyorum barışır mıyım artık
![]()
Ya ahahhahahhaha calci allah seni almasın bunları ne ara yapıyorsun zalım gadın
Sana özel bebeğimYa ahahhahahhaha calci allah seni almasın bunları ne ara yapıyorsun zalım gadın![]()