- 11 Haziran 2018
- 17.080
- 96.705
- 598
- 31
Uyudum valla billa uyudum ya uyandım mecbur alarm kurmuştum şimdi yine uyurumYakaladım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uyudum valla billa uyudum ya uyandım mecbur alarm kurmuştum şimdi yine uyurumYakaladım![]()
Uyudum valla billa uyudum ya uyandım mecbur alarm kurmuştum şimdi yine uyurum
Korkuyorum senden yaTamam peki öyle olsun
![]()
Seni yedimde de eksildinmi pekiKorkuyorum senden ya![]()
Senin okuduğun mektebinSeni yedimde de eksildinmi peki![]()
Korkuyorsun ya bende dedim ki niye ben seni haaaaaam yaptım da eksildinmiSenin okuduğun mektebinne demen istiyor şair orda yaz hele
NabsaydimH M kulanıcı adının aradaki boşluk niye ?
Bu nasıl cevapNabsaydim![]()
Kelimeleri raks ettiriyorsun kitabımaKorkuyorsun ya bende dedim ki niye ben seni haaaaaam yaptım da eksildinmi![]()
Bu nasıl cevapEtiket yaparken birleşik olmayın ca h yazınca çıkmıyor boşluğu koyunca çıkıyor omdan dedim. Mecbur muyum la o kadar uğraşmaya
![]()
Uzaklaştırma kararı alacağım mune denBen şaşkito bide Hazal ın tablosu niye ayrı kaplumbağa mıyız biz![]()
Niye ki ne yaptın Benim gibi yaramaz da değilsin asdhdfhhhUzaklaştırma kararı alacağım mune den![]()
Muzkad burcu ne canimDeli ettin kendini ha![]()

Burcu kim ?Muzkad burcu ne canim![]()
Sen annenin karnında durmamisindir kesinNiye ki ne yaptın Benim gibi yaramaz da değilsin asdhdfhhh
Burç burcunnnnnnnnnBurcu kim ?
Seviyorum kızım sana takılmayı aşırı hoşuma gidiyorSen annenin karnında durmamisindir kesin![]()