- 26 Mart 2018
- 28.494
- 128.232
- 598
Eşimin sonucu bu hafta çıkar inşallah canım. Ona göre netleşir. Inşallah tekrar korona falan da olmayızHastami olucaksin sahi noldu durumlar? Basliyormusunuz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşimin sonucu bu hafta çıkar inşallah canım. Ona göre netleşir. Inşallah tekrar korona falan da olmayızHastami olucaksin sahi noldu durumlar? Basliyormusunuz![]()
Şuan herşey belirsiz tabiEşimin sonucu bu hafta çıkar inşallah canım. Ona göre netleşir. Inşallah tekrar korona falan da olmayız
Son dakikalar sayılmıyor bugünkü hanene 0 yazıyoruz
Yapacaktım unuttum ya inanBir allahın kuluda benide etiket yapmamış peehh![]()
![]()
1 dakikaSon dakikalar sayılmıyor bugünkü hanene 0 yazıyoruz![]()
![]()

Beni beni sosyaliniYapacaktım unuttum ya inan![]()

Gündüz yoktum, akşam geldim ben deBeni beni sosyalini![]()
Taam taam affetmeye calisiyorum şuanGündüz yoktum, akşam geldim ben de![]()

Ben bu sıra gündüz yürüyemiyorum akşam işim oluyor.Çok yürüyemiyorum:)Maşaallah ne güzel yürüyorsunuz![]()
Ben orucken yürüyorum akşamda forsum çıkıyor
Ben yürüyemiyorum daha doğrusu çekiniyorum :)Ama alıştım gibi belki bu hafta dışarı bile çıkarım:)Akşam 10:30 dan sonra yürüyorum:)Kk da işim oluyor:)Ben orucken yürüyorum akşamda forsum çıkıyor![]()
Yogunsun bu aralar sanırım açken yağ daha iyi yakılıyormuş ya ondan ben işteBen yürüyemiyorum daha doğrusu çekiniyorum :)Ama alıştım gibi belki bu hafta dışarı bile çıkarım:)Akşam 10:30 dan sonra yürüyorum:)Kk da işim oluyor:)