- 22 Ağustos 2015
- 29.793
- En iyi cevaplar
- 1
- 87.012
- 798
Yerim ben o bilimseli sonra yürüyerek eritirimBu arada kimsecikler uymuyor bilimsel calisma yayınlandı buradafazla yürümeyecektik hani yine çostunuz
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yerim ben o bilimseli sonra yürüyerek eritirimBu arada kimsecikler uymuyor bilimsel calisma yayınlandı buradafazla yürümeyecektik hani yine çostunuz
![]()
Ben görmedim o çalışmayıBu arada kimsecikler uymuyor bilimsel calisma yayınlandı buradafazla yürümeyecektik hani yine çostunuz
![]()
1500 e ben seviniyorumBulabilirsem atayım 1500 adım falan yürüdüm![]()
DurdurulamıyorlardıYerim ben o bilimseli sonra yürüyerek eritirim![]()
Sosyalimm buraya minnos adımlar atan kisiler getircem görceksinIyi yapmışsın canım![]()
Bizede örnek olsun kuzum getirSosyalimm buraya minnos adımlar atan kisiler getircem görceksin![]()
Sosyalimm buraya minnos adımlar atan kisiler getircem görceksin![]()
Kuzum kafa kafaya verelim bulalım var mı bizim gibi minik adımlar atanKimmiş oo![]()
Yaaa bu gün çalışmadığı için yürüdüm normalde bunun yarısı olur
Kuzum kafa kafaya verelim bulalım var mı bizim gibi minik adımlar atangrup çostu artık adımlarımı paylasamıyorum
![]()
Ben denedim de ayak bileği kalın kaldıAhaha ciddi mi
Deneyim birdaha ki sefere
Yarin evde deneyim hattaokadar pedal cevirdim
Aahahha söz vermeli bizeBulduk deriz bizi geçer kesin fasulyem ozaman napıcas![]()
Çok datlısın ya, seninle paylaşırız yineSosyalimm buraya minnos adımlar atan kisiler getircem görceksin![]()