- 18 Kasım 2020
- 21.159
- 50.566
- 598
EvetGunaydinnnn prenses olmuşsun![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
EvetGunaydinnnn prenses olmuşsun![]()
Farkettim ondan olduğunuEvetdiğer isim ifşa olmama sebeptir adıma çok yakındı o yüzden değiştirdim
![]()
Ben ismini bilmiyorum amaFarkettim ondan olduğunuvalla bizi bilmeyen kalmadı zaten
![]()
Sen bilme barim dur demiyimBen ismini bilmiyorum amabende heryere söyledim
![]()
Bı türkü var denizin diibinde demirden evler diye orda geçen isimAmaaaaaaaaa![]()
Nereden bileyim onuBı türkü var denizin diibinde demirden evler diye orda geçen isim![]()
Nereden bileyim onu![]()
İnsan gizli söylerHatice![]()
Şu şarkıyıda dinledim ofiste helal olsun millet sabah sabah bunu mu dinliyorsun diyorİnsan gizli söyler![]()
Şu şarkıyıda dinledim ofiste helal olsun millet sabah sabah bunu mu dinliyorsun diyor![]()
Sen benim adımı biliyor musun![]()
kafam karışık dersin
![]()
Bak dün bende İbrahim Erkal açtım sora dedim ayyy yok dinleyemecehm.Sen benim adımı biliyor musun![]()
MelikeBak dün bende İbrahim Erkal açtım sora dedim ayyy yok dinleyemecehm.Yokk bilmiyorummm Melisa?
Kız nasıl ifşa oluyorsun Melisle Melike çok zor bı denklemMelike![]()
Ya ne bilim arkadaşlarım melo meloş meliş böyle der mehlikoş falan bağdaşıtıp bulabilirlerKız nasıl ifşa oluyorsun Melisle Melike çok zor bı denklem![]()
Ölme eşeğimmm olmeeeYa ne bilim arkadaşlarım melo meloş meliş böyle der mehlikoş falan bağdaşıtıp bulabilirler![]()

önlem alayım dedim memleketimi ismimi her yerde söyledim amaÖlme eşeğimmm olmeee![]()