- 8 Haziran 2013
- 59.974
- 159.676
- 898
Senin gibi 20 bin yapmışlığım yok. Bekleti büyük olmasınHadi bakalım bekliyom seni canom![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin gibi 20 bin yapmışlığım yok. Bekleti büyük olmasınHadi bakalım bekliyom seni canom![]()
Tmm beklrmiyom canomSenin gibi 20 bin yapmışlığım yok. Bekleti büyük olmasın![]()
![]()
Yok canım ama 5 bin yürüsem iyi olacak kendimi balon gibi hissediyorumNevoş başladın mi![]()
Bilimsel çalışma paylaştı bizimle
Bende o kadar emek verdim bir hafta da hepsini çöp ettim iyi miYok canım ama 5 bin yürüsem iyi olacak kendimi balon gibi hissediyorum![]()
Gelicek şimdi harvarddan![]()
Merak ettimBilimsel çalışma paylaştı bizimle![]()
Yazısı vardır konuda arat ismini bak zaten anca onu paylaştı
Merak ettim![]()
Bi bakayım. Ne yazmış kerataYazısı vardır konuda arat ismini bak zaten anca onu paylaştı![]()
HayırlısıSonra sende bırakma canom![]()
Olsun canımBende o kadar emek verdim bir hafta da hepsini çöp ettim iyi mi![]()
1 ay rahatiszlik nedeniyle ise yerinde amaOlsun canımyeniden başlarız.1 ay,2 ay ara veririz ama yeniden başlarız
![]()
Benim ağrılarım olmasa yürürdüm.Öyle yazılar beni etkilemezSonra sende bırakma canom![]()
Ben 1 ay ara versem zorlanirim çok bidaha rutine binince 1 hafta bırakmak ideal bazen azaltmak bazen çoğaltmak ideal seviyede olmalıAynen bırakmamak lazım![]()