- 28 Haziran 2011
- 64.711
- 162.142
- 898
Yarın sabah olsa herşey bambaşka olsaGelecek tabi ki20 bin yürümemiz şart değil 5bin yürüyelim
Gün doğmadan neler doğar
Her karanlığın bir sbahı vardır![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarın sabah olsa herşey bambaşka olsaGelecek tabi ki20 bin yürümemiz şart değil 5bin yürüyelim
Gün doğmadan neler doğar
Her karanlığın bir sbahı vardır![]()
Ben konu açıldığından beri buradayımAman yarabbeeeeem bizim grup burdaymissss kompleya hırkıs girse topigimize
Birde ben niye çagrilmiyorum acebaaa hiiii kenarda otururdum sessizceee![]()
![]()
Ruh güzelliği bedende başlar kuzu sen ilk adımları at gerisi gelir inşaallah![]()
Yemek topigine hırsız giremez perim, tüm kk diyetteAman yarabbeeeeem bizim grup burdaymissss kompleya hırkıs girse topigimize
Birde ben niye çagrilmiyorum acebaaa hiiii kenarda otururdum sessizceee![]()
![]()
Arada bir sessizlik oluyordu dimek sizzz hayır hayır duymak istemiyoruuuuuumBen konu açıldığından beri buradayım
Seni buraya alamayız![]()
Her şeyin bir nedeni vardır.Güzel günler görmek için bir şeyler yaşanmalıYarın sabah olsa herşey bambaşka olsa![]()
Sana günaydınArada bir sessizlik oluyordu dimek sizzz hayır hayır duymak istemiyoruuuuuum
Hıhhh![]()
Hem çalacak yemek bırakmadık hepsini yedik sonra buraya geldikYemek topigine hırsız giremez perim, tüm kk diyette![]()
Benden çok yürümüşsün rego minik falan diil bu
Süpersin
Aslında çok önce bir gelmistim buraya Sizi denetlemeye ama nebilim hala burda oldugunuzuSana günaydın![]()

Bizim için kocamanBenden çok yürümüşsün rego minik falan diil bu![]()
Benden çok yürümüşsün rego minik falan diil bu![]()
Bizi bulamazsan buraya gelAslında çok önce bir gelmistim buraya Sizi denetlemeye ama nebilim hala burda oldugunuzu![]()
![]()
Dimi yasamazsam kıymet bilemeyiz, her kısın sonu bahar olur elbetHer şeyin bir nedeni vardır.Güzel günler görmek için bir şeyler yaşanmalı![]()
5 defa mutfağa gidip gelmişhadi canım inanmam