- 29 Nisan 2015
- 31.490
- 105.775
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haziran yarışmasını bekliyorumBiter sen döv abla
Ama az döv genelde sev![]()
Tamam ablamTel uygun değil diyor malesef
Bahane olur,etkinlik olurÇok doğru söylüyorsun abla valla öyle benimki azcik tembellik işte ,kendime alışkanlık yapmalıyım tıkıldım kaldım kızda olmasa cikasim bile gelmiyor dışarıya.
Şu hazirani bende bekliyorum vallahi korkuyorum da hadi hayırlısı bakalım bizi neler bekliyorHaziran yarışmasını bekliyorum![]()
Sunum olmazsa sopa geliyorŞu hazirani bende bekliyorum vallahi korkuyorum da hadi hayırlısı bakalım bizi neler bekliyor
Napcan kirbaclicanmi ablaona göre ocağa yemek koycam kaçacak biyerim biseyim olsun
![]()

Hee nevoş bide hazırladım kategoriyi dedi ya bende daha çok merak uyandı perişŞu hazirani bende bekliyorum vallahi korkuyorum da hadi hayırlısı bakalım bizi neler bekliyor
Napcan kirbaclicanmi ablaona göre ocağa yemek koycam kaçacak biyerim biseyim olsun
![]()
Sunum olmazsa sopa geliyor![]()
Birinci belliSunum olmazsa sopa geliyor![]()
Labnemi geldi acaba yine diyede bir düşündüm benHee nevoş bide hazırladım kategoriyi dedi ya bende daha çok merak uyandı periş![]()
SondanBirinci belli![]()
Yok koca koca kk yarışıyoruz bu seferLabnemi geldi acaba yine diyede bir düşündüm ben
Birde bugün sarma sofra biseyler oldu o ara acabami dedim![]()
Teesuf ederim perişSondan![]()
Hayır o kendinden emin 1.yim diyorSondan![]()
Hadi yeter evinize gidinTeesuf ederim periş![]()
Bir saniye ben sondan diye kendimden bahsediyorum sen 1. Ci diye kendinden mi bahsediyordun yoksaTeesuf ederim periş![]()
Bende benden bahsediyor sandım ondan sondan dedimHayır o kendinden emin 1.yim diyor![]()
Burası güzelmiş nevosummHadi yeter evinize gidin![]()
Hee yaa perişimBir saniye ben sondan diye kendimden bahsediyorum sen 1. Ci diye kendinden mi bahsediyordun yoksa![]()