• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥haftalık kilo verme yarışması♥

aboovvv 70 ler grubu kızışmış :KK70: bi de bizim 50 lere bak uyuyor :63::63::63: hani rekabet , hani çekişme , hani laf yarışı :KK70:
bu hafta 50 lerde kaçamak haftası yaşandı beee :KK14::KK14:
mesela bugün ben de yedim valla. dışardaydım. koca hafta burdan kaçamak yapanları izlersen olacağı bu :63:

yazıyom menümü:cool:
SABAH
2 haşlanmış yumurta
domates
salatalık
çay

ÖĞLEN
ızgara köfte
salata
ayran
4 dilim ekmek:oops:

AKŞAM
taze fasulye
ızgara köfte
5-6 tane parmak patates
salata
az biraz da tırnak pide
ayran
afiyet olsun canım ağzımı açmıyrum benim son 3 gündür berbat çünkü

sabah (7:30)

yeşilçay
reçel
haşlanmış yumurta
peynir
zeytin
yarım dilim ekmek

öğlen (13:00)
yumurtalı patates
peynir
zeytin
domates
reçel

gün içinde
çok büyük dondurma külahı bile şahaneydi büyükadaya giderseniz amour diye bi yerde şahane .
bol miktarda çekirdek

acımakdım gecede yoğurt kürü yerim

50 grubunda oldugunuza guvenip yemeyin kizlar birden firlar bi motive bozuklugu tehlikeli sularda yüzüyorsunuz 60 larada rekabetco lazim hemen kaparlar :KK53::KK53:
bak doğrusun valla neyse bu ilk hafta gerçekten alışma haftası oldu :) yarından itibaren kçamaksız bir hafta geçirmeyi hedefliyorum. haftaya pazartesi 1.liğe oynuyom şimdiden duyrulur 50le grubu :p:p:p
ayrıca biz sizi 50lere bekleriz :KK53:

afiyet olsun canım ağzımı açmıyrum benim son 3 gündür berbat çünkü

açma açma çünküm bak aşağıda menün duruyor ,ben de seninkine ağzımı açmıyorum bugün :cool:
sabah (7:30)

yeşilçay
reçel
haşlanmış yumurta
peynir
zeytin
yarım dilim ekmek

öğlen (13:00)
yumurtalı patates
peynir
zeytin
domates
reçel

gün içinde
çok büyük dondurma külahı bile şahaneydi büyükadaya giderseniz amour diye bi yerde şahane .
bol miktarda çekirdek

acımakdım gecede yoğurt kürü yerim
:cool::cool::cool::cool:

bak doğrusun valla neyse bu ilk hafta gerçekten alışma haftası oldu :) yarından itibaren kçamaksız bir hafta geçirmeyi hedefliyorum. haftaya pazartesi 1.liğe oynuyom şimdiden duyrulur 50le grubu :p:p:p

açma açma çünküm bak aşağıda menün duruyor ,ben de seninkine ağzımı açmıyorum bugün :cool:

:cool::cool::cool::cool:
kuzum kaç geldin bugün bakim çok merak ettim tabi paylaşmak istersen
ne güzel sessiz sakiniz :)

kuzum kaç geldin bugün bakim çok merak ettim tabi paylaşmak istersen
ne güzel sessiz sakiniz :)
kilo olarak mı :) 53,2 çıktım canım. 53,5 tim zaten :) gerçi biraz hikayesi var bir ara 53,9 çıktım hafta ortası. sonra bugün 53,2 çıktım. aldım verdim tuhaf bir şey oldu :) dengesiz yiyince :) yarınki kilomda 53,2 olur zaten.

Back
X