♥haftalık kilo verme yarışması♥

Sabah; 07:40 - 1 tost ekmeğiyle yarım yağsız kaşarlı tost + 1 kupa limonlu ılık su
Ara; 08:55 - 2 kupa zencefilli limonlu çay
Öğle; 12:25 - Yarım kase ezogelin çorbası + yarım tabak ıspanak yemeği + 1 kase yoğurt
Ara; 15:00 - 1 kupa şekersiz çay
Akşam; 19:15 - 1 ufak hamburger + 4-5 ad.patates kızartması(burgerkıng) + 1 bardak diyet kola
Ara; 22:30 - 3 yeşil zeytin (bu ne alakaysa canım istedi tatlı niyetine yedim):KK70:

Sporlarım; 1 saat yürüyüş

Kalori ; 772 :KK8:

charmant charmant @DisiAnka @deniz3344 @THEY- C CallanPinckney H Heart of Gold begum75 begum75 @ozenti zambak86 zambak86
Canım eminmisin bukadar az kalori olduğuna
Hamburger neydi, küçük dediğin ney

16.12.2015

Nehir; 833
Charmant; 944
Zambak; 1000
Özenti; 1100
Begüm; 1267
Kitara; 1336
Callan; 1600

C CallanPinckney H Heart of Gold begum75 begum75 @ozenti charmant charmant zambak86 zambak86

Kızlar durum bu henüz dünün sonuçlarını tamamlamadım elma şekeri sanırım dünden itibaren başlayacaktı kalori vermeye o yüzden 16 Aralıkta sabit budur:KK16:

Son düzenleme:
Canım eminmisin bukadar az kalori olduğuna
Hamburger neydi, küçük dediğin ney

1 porsiyon fatsecrette 263 kalori canım ufak olarakta seçmedim programda yani orada burgerkıngin köfte burger menüsü sadece hamburgeri ama patateslerinden 4-5 tane yedim kolası da light olarak seçtim hepsini de ayrı ayrı işaretledim fatsecrette HoppaAkşama kadar 471 kalori almıştım tatlım toplam akşamda zeytinle onlar eklendi light kolaya bir kalori vermiyor program patatese zeytine ekledi sadece :KK68:

1 porsiyon fatsecrette 263 kalori canım ufak olarakta seçmedim programda yani orada burgerkıngin köfte burger menüsü sadece hamburgeri ama patateslerinden 4-5 tane yedim kolası da light olarak seçtim hepsini de ayrı ayrı işaretledim fatsecrette HoppaAkşama kadar 471 kalori almıştım tatlım toplam akşamda zeytinle onlar eklendi light kolaya bir kalori vermiyor program patatese zeytine ekledi sadece :KK68:
Hım anladım cnm
Hem haftada bir kaçAmak olur, yine de kaloriyi düşük tutman cok güzel
Maşallah sana

Canım bu 16.12 mi yoksa 17.12 mi tarih olarak senin 16 tarihinde eksik çünkü dün 1.ciyi açıklayamadık mesela yoksa 17.12 mi 16 Aralık tarihin yokmu:KK51:Güzel kalorin gayette güzel yemişsin makarnayla bulgur çok karbonhidrat ama dengelersin bugün:KK68:
canım bu 17 nin, ben 1 gün sonra veriyorum aslında ama akşam müsaittim yeme işim bitti diye akşamdan yazayım dedim
16'sı:1000 kcal
17'si:804 kcal

Kahvaltım
2 yumurta ve 1 dilim taze kaşardan oluşan omlet
10 kırma zeytin

Ara
40 gr bitter
2 ceviz

Öğle
1 kase tarhana çorbası
1 dilim kepek

Akşam
1 tabak kuru fasulye
3 kaşık yoğurt

2 saat tempolu spor yaptım ,gün içerisinde aldığım kalori 1162
Canım kalori bildiriminde beni etiketlersen yoksa gözden kaçırıyorum göremiyorum tatlım bir önceki gün ki kalorin neydi mesela 16.12 tarihli seni de ekleyelim bundan sonra böyle devam edelim :KK19:Menünde sporunda gayet güzel herşey yerinde :KK68:
buyrun menüm :)

kahvalti 8:15
1 tabak tarhana corbasi (1 kücük dilim keci peyniri koydum üstüne mis oldu :KK68:)

saat 11
2 sütlü nescafe
2 parca antep fistikli bitter cikileta

saat 13
1 kase kestaneli muhallebi (üstünde 1 parmak kalinliginda kestaneli sos vardi gerisi sade muhallebi)

saat 15
1 mandalina

aksam 17:30
1 tabak portakalli pirasa- kereviz yemegi
5 yk yogurtlu kereviz salatasi

3 tane ceviz yerim aksam 21 gibi :)

spor olarak 50 mekik, 50 diz cekmeli mekik, 50 ser bacak acma, 500 ip atlama düsünüyorum :)
Canım akşamın güzel diğer menüler az fazla gibi yani az yemişsin ama kalorili gibi sporlarını sevdim:KK68:
Kilo akışım
Pazartesi 60.2
Cuma 59.4

Harika gidişatın canım:KK19:

günaydın kızlar,

akşama kadar çok iyiydim. ama kızımla film izlerken bisküvi yedim. aman Allahım bir daha yermiyim ikram ın bisküvisi bir paket 500 kalori :KK57::KK57: mahvetti beni. yoksa akşam tarhana çorbamı içtim, pırasalı omletimi yedim köşeme çekilmiştim ne güzel. nehirnil111 nehirnil111 17 aralık perşembe kalori miktarım : 1575 maalesef ve p.tesi den bugüne sadece -100 gr.

Hım anladım cnm
Hem haftada bir kaçAmak olur, yine de kaloriyi düşük tutman cok güzel
Maşallah sana
Sağol canım sende harikasın gerçekten kilo vermen çok iyi kalorin sağlıklı fazla diye düşünme:KK19:Dışarıdaydık ne yesem aynı kalorideydi hamburgeri tercih ettim:KK70:
canım bu 17 nin, ben 1 gün sonra veriyorum aslında ama akşam müsaittim yeme işim bitti diye akşamdan yazayım dedim
16'sı:1000 kcal
17'si:804 kcal

O zaman bu durumda 16.sında ben 1.ciyim yine:KK53:17 ye not aldım canım tamam güzel gidiyorsun sende rakibimsin bayağı az alıyorsun charmant charmant kuzusunu azıcık önümden çeksem:KK70:

günaydın kızlar,

akşama kadar çok iyiydim. ama kızımla film izlerken bisküvi yedim. aman Allahım bir daha yermiyim ikram ın bisküvisi bir paket 500 kalori :KK57::KK57: mahvetti beni. yoksa akşam tarhana çorbamı içtim, pırasalı omletimi yedim köşeme çekilmiştim ne güzel. nehirnil111 nehirnil111 17 aralık perşembe kalori miktarım : 1575 maalesef ve p.tesi den bugüne sadece -100 gr.
Ay cnm keske yemeseydin
Bsiküvi basit şeker olduğu için fazlası hemen depolanıp hopp yağ oluyot vucuda

günaydın kızlar,

Moralini bozma canım yemiş oldun bir şey olmaz dengelersin bugün o abur cuburlar çok kalorili o yüzden ben paketi iyice incelemeden yemiyorum:KK68:

Ay cnm keske yemeseydin
Bsiküvi basit şeker olduğu için fazlası hemen depolanıp hopp yağ oluyot vucuda

evet çok haklısın. bütün bir haftanın emeği çöpe gitti hoopp. 4 gündür yürüdüğüm donduğumla kaldım. canım sıkıldı gerçekten. h.sonu da yürüyeceğim mutlaka.

Moralini bozma canım yemiş oldun bir şey olmaz dengelersin bugün o abur cuburlar çok kalorili o yüzden ben paketi iyice incelemeden yemiyorum:KK68:

ben de bakarım ama bu 3 lü paketti. direk aldım. bakmadım bile. neyse en azından tartıda oynama oldu :) ödem var gibi hissediyorum. bir kaç gündür keçi peyniri yiyorum yumurtalı omlet şeklinde. o da biraz tuzlu. tuzunu alıyorum ama yetersiz oluyor sanırım. ellerim şiş çünkü.

ben de bakarım ama bu 3 lü paketti. direk aldım. bakmadım bile. neyse en azından tartıda oynama oldu :) ödem var gibi hissediyorum. bir kaç gündür keçi peyniri yiyorum yumurtalı omlet şeklinde. o da biraz tuzlu. tuzunu alıyorum ama yetersiz oluyor sanırım. ellerim şiş çünkü.
Tuz yapar canım hem içtiğin suyu tutar hem ödem yapar dikkat et :KK68:Genelde o abur cuburlar hep 500 kalori rahat canım bir de şu gramda bu kadar diyor ona dikkat et belki senin paketin o kadar gram değildirHoppa

Kahvaltim gelsin ;

Screenshot_2015-12-18-09-40-49.webp

nehirnil111 nehirnil111 canım toplam kalorim
  • 1.00 x 1 Adet Nescafe 3ü1arada Kahve (Strong)
    54 kcal
  • 1.00 x 1 Adet (15gr) Kuru Tunus Hurması
    42 kcal
  • 1.00 x 1 Adet (15gr) Kuru Kayısı
    36 kcal
  • 1.00 x 1 Bardak (240ml) Süt (Yağlı)
    150 kcal
  • 1.00 x 1 Adet Elma
    60 kcal
  • 1.00 x 1 Adet (15gr) Ev Kurabiyesi
    60 kcal
  • 0.25 x 1 Porsiyon Yoğurtlu Makarna
    137 kcal
  • 1.00 x 1 Adet (20gr) Sigara Böreği / Börek (Peynirli)
    62 kcal
  • 0.75 x 1 Porsiyon Bulgurlu Köfte
    203 kcal
Toplam
804
kcal
veeeee aynı zaman da 3 saat de yürüyüş yaptım

gaza gelmiş gördüm seni :KK9::KK9::KK9:

Back
X