♥haftalık kilo verme yarışması♥

aynen aynen bakalim nereye kadar direnecek

siki diyetlerde hirpalaniyor vucudum resmen, 1000 kalorinin de altina düsmek hi saglikli degil yani bunu kime söylesek bunu söyler. daha önce denedim o yüzden bu kadar direniyorum :) e sagligim daha önemli olduguna göre
O zaman psikolojin de onemli oldugunu dusunursek ilk soyledigimi yani sporunu arttirmalisin canim ;) yada moralini bozma cunku baska caresi yok :KK70:

Sabah; 08:30 - 1 ad.büyük haşlanmış yumurta + 3 ad.yeşil zeytin + 1 parça beyaz peynir + 1 dilim ekmek + 1 kupa limonlu ılık su
Ara; 09:50 - 2 kupa zencefilli limonlu çay

Öğlen yemek yemeyeceğim nestle sıcak çikolatasından içeceğim 77 kaloriymiş akşama annemlerdeyiz erken yerim büyük ihtimal kardeşim yaş pasta yapmış ince bir dilim ya da yarısını yerim:KK51:sıcak çikolatayla beraber şuanlık kalorim 338:KK61:

O zaman psikolojin de onemli oldugunu dusunursek ilk soyledigimi yani sporunu arttirmalisin canim :KK66: yada moralini bozma cunku baska caresi yok :KK70:
yok kuzum aynen yanlis anlamadin insallah beni :) bu hafta sinav haftam sinavlarim gec saatte o yüzden bunu avantaja cevirip gündüzlere 500 ip koyabilirim bence :) aksam da rutin spora devam ederim

yok kuzum aynen yanlis anlamadin insallah beni :) bu hafta sinav haftam sinavlarim gec saatte o yüzden bunu avantaja cevirip gündüzlere 500 ip koyabilirim bence :) aksam da rutin spora devam ederim
Amaaan baloncuk koyver gitsin estetik yaptiralim biz :KK70:liposaksin filan :KK70::KK70: yada bu ay'i gebertelim:KK62::KK70:

Amaaan baloncuk koyver gitsin estetik yaptiralim biz :KK70:liposaksin filan :KK70::KK70: yada bu ay'i gebertelim:KK62::KK70:
off aslinda hep aklimda ay hareketleri var da sebep olarak söyleyemiyorum, yiyosun yiyosun sonra ay a suc atiyosun dicekler diye :D :D bide benim regli sonrasi hep siskinligim olur ya bugun bitti bakalim 63.1 geldim sabah belki pazartesiye bi bomba patlatir vucudum :D :D

bu arada dün erkek arkadasimla konusursken bir sene önce bugun cekilmis bi fotomuzu gördüm, dedim ne kadar farkli bi yerdeymisiz ben de farkliymisim 7 8 kilo fazlasiymisim bu halimin dedim, ne 7 8 i bence sen 15 kilo verdin benden sakliyosun dedi yaa :D :D iltifat mi etti hakaret mi bilemedim

Sabah; 08:30 - 1 ad.büyük haşlanmış yumurta + 3 ad.yeşil zeytin + 1 parça beyaz peynir + 1 dilim ekmek + 1 kupa limonlu ılık su
Ara; 09:50 - 2 kupa zencefilli limonlu çay

Öğlen yemek yemeyeceğim nestle sıcak çikolatasından içeceğim 77 kaloriymiş akşama annemlerdeyiz erken yerim büyük ihtimal kardeşim yaş pasta yapmış ince bir dilim ya da yarısını yerim:KK51:sıcak çikolatayla beraber şuanlık kalorim 338:KK61:
Neden oglen yemek yenmiyor acaba? Aksam o kek mi pastami yenmek zorunda mi? Bunun saygi yada baska biseyle ilgisi yok kizlar lutfen ben kimsede yemiyorum reddediyorum ve insanlar buna alisti ona gore atistirmalik yapiyor yada yapmiyorlar. Gecen arkadasa misafirlige gittik uc kiz ev sahibine sadece brokoli ve karnabahar haslattik. Bunda bisey yok alinmasin kimse alisirlar. Hatta onlari da tesvik edin. Ben 60 yasindan sonra kvalidemi pilatese baslattim. Yaptiklarini yemiyorum diye beni sevmeyeceklerse sevmesinler lutfen emekleriniz bosa gidiyor yaa :KK20: en azindan bir deneyin..

off aslinda hep aklimda ay hareketleri var da sebep olarak söyleyemiyorum, yiyosun yiyosun sonra ay a suc atiyosun dicekler diye :KK70: :KK70: bide benim regli sonrasi hep siskinligim olur ya bugun bitti bakalim 63.1 geldim sabah belki pazartesiye bi bomba patlatir vucudum :KK70: :KK70:
Ben senden sonra inandim bu aya cunku iki aydir takip ediyorum kesinlikle altina imzami atarim yarim kilo farkettiriyor. E bide bende regl olucam su tuttum valla. Cok gicik birsey :KK34:

Neden oglen yemek yenmiyor acaba? Aksam o kek mi pastami yenmek zorunda mi? Bunun saygi yada baska biseyle ilgisi yok kizlar lutfen ben kimsede yemiyorum reddediyorum ve insanlar buna alisti ona gore atistirmalik yapiyor yada yapmiyorlar. Gecen arkadasa misafirlige gittik uc kiz ev sahibine sadece brokoli ve karnabahar haslattik. Bunda bisey yok alinmasin kimse alisirlar. Hatta onlari da tesvik edin. Ben 60 yasindan sonra kvalidemi pilatese baslattim. Yaptiklarini yemiyorum diye beni sevmeyeceklerse sevmesinler lutfen emekleriniz bosa gidiyor yaa :KK20: en azindan bir deneyin..

Sabah yedim ya tekrardan kahvaltı yapmak istemedim yemekte yok evde sarma yemek istemiyorum evden çabuk çıkacağız zaten çamaşırları yıkayacağım o yüzden sıcak çikolata çekti canım onu içmek istedim canım:KK51:Kız kardeşim en azından tatmamı ister yarım ince yerim zaten ısrar etmezler öyle krema falan yok daha az kalorilidir eminim yemeklerden yememeye çalışacağım az tatlarına bakarım bu esnada dengelerim diye düşündüm:KK43:Başka hiç bir yerde yemiyorum zaten misafirlik önemli değil yani dur diyorum ben yemiyorum diyorum falan sadece kardeşimin emeği için tadarım yani kuzum:KK19:

charmant charmant kardeşim mesaj attı şimdi yengemler de gelecekmiş kuzenin doğum gününü kutlayacağız o sebeple herkese çok ufak düşecek dedi pasta bende 1 çtl anca alırım tadına bakarım zaten dedim bu işten de yırttım 1 çtl abartı olmaz sanırım:KK30::KK70:

Ben senden sonra inandim bu aya cunku iki aydir takip ediyorum kesinlikle altina imzami atarim yarim kilo farkettiriyor. E bide bende regl olucam su tuttum valla. Cok gicik birsey :KK34:
canim aslinda yapmamiz gereken cok basit de isimize gelmiyor :D normalde yedigimizden daha az yiyip biraz daha fazla hareket etmemiz lazim bu dönemde. ancak öyle eksiyle kurtulabiliyorz :) tabi bunu yapiyo muyum hayir :D illa o ay büyüse de ben kilo vercem biye inadim cünkü :D

Sabah yedim ya tekrardan kahvaltı yapmak istemedim yemekte yok evde sarma yemek istemiyorum evden çabuk çıkacağız zaten çamaşırları yıkayacağım o yüzden sıcak çikolata çekti canım onu içmek istedim canım:KK51:Kız kardeşim en azından tatmamı ister yarım ince yerim zaten ısrar etmezler öyle krema falan yok daha az kalorilidir eminim yemeklerden yememeye çalışacağım az tatlarına bakarım bu esnada dengelerim diye düşündüm:KK43:Başka hiç bir yerde yemiyorum zaten misafirlik önemli değil yani dur diyorum ben yemiyorum diyorum falan sadece kardeşimin emeği için tadarım yani kuzum:KK19:
Moral bozmak yok cok acikacaksin bu sekilde evde biseyler atistir mutlaka ne olursa olsun aksam kotu olursun yoksa yada annenlerde biseyler atistir eger hemen onlara gececeksen ;) pztsi daha iyi olacak kilon merak etme kelebegim buna inan inanmak cok etkili bak kac kilo verdin neden gerisini de veremeyesin ki :KK74:

charmant charmant kardeşim mesaj attı şimdi yengemler de gelecekmiş kuzenin doğum gününü kutlayacağız o sebeple herkese çok ufak düşecek dedi pasta bende 1 çtl anca alırım tadına bakarım zaten dedim bu işten de yırttım 1 çtl abartı olmaz sanırım:KK30::KK70:
ac gitme sakin, evde yemegini ye öyle git, hem kendin orda nefis terbiyesi yapmamis olursun hem de ac kalmamis :)

Moral bozmak yok cok acikacaksin bu sekilde evde biseyler atistir mutlaka ne olursa olsun aksam kotu olursun yoksa yada annenlerde biseyler atistir eger hemen onlara gececeksen :KK66: pztsi daha iyi olacak kilon merak etme kelebegim buna inan inanmak cok etkili bak kac kilo verdin neden gerisini de veremeyesin ki :KK74:

ac gitme sakin, evde yemegini ye öyle git, hem kendin orda nefis terbiyesi yapmamis olursun hem de ac kalmamis :)

O zaman kızlar evde hafif atıştırayım ben sıcak çikolata içmek istedim yanına ne olacak ki yiyecek bulamadım şimdi meyve mi yesem neyse olmadı biraz peynir falan atarım ağzıma ya da annemlerde sağlıklı bir şey vardır muhakkak ondan yerim 2 gibi evde olacağım en geç 5 gibi de annemlerde:KK19:

charmant charmant yarın muz detoksu yapayım mı bu durumda işe yarar mı dersin yoksa lahana çorbası mı içmeliyim normal yiyip :KK53:

17.12.2015

Charmant ; 429
Nehir ; 772
Zambak; 804
Begüm; 1243
Callan; 1325
Kitara; 1575

18.12.2015

Charmant; 619
Nehir; 809
Zambak; 950
Bayan baloncuk; 1200
Begüm; 1341
Callan; 2000

charmant charmant zambak86 zambak86 begum75 begum75 C CallanPinckney @kitara_84 bayanbaloncuk bayanbaloncuk

Durumlar bu kızlar @kitara_84 dün kalorini alacağım sadece:KK76:

@ozenti canım yarışmaya katılmak istedin ama sonra gelmedin yoksun bu sebeple günleri yazıp geçiyorum ben sen ayrı bir yerde tutup toplu vereceksen haftalık duruma eklerim seni de :KK19:

charmant charmant bana inat ölüm orucuna başla emi canım:KK70:

Back
X