- 1 Nisan 2013
- 5.023
- 3.601
- 173
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman psikolojin de onemli oldugunu dusunursek ilk soyledigimi yani sporunu arttirmalisin canimaynen aynen bakalim nereye kadar direnecek
siki diyetlerde hirpalaniyor vucudum resmen, 1000 kalorinin de altina düsmek hi saglikli degil yani bunu kime söylesek bunu söyler. daha önce denedim o yüzden bu kadar direniyorum :) e sagligim daha önemli olduguna göre
yok kuzum aynen yanlis anlamadin insallah beni :) bu hafta sinav haftam sinavlarim gec saatte o yüzden bunu avantaja cevirip gündüzlere 500 ip koyabilirim bence :) aksam da rutin spora devam ederimO zaman psikolojin de onemli oldugunu dusunursek ilk soyledigimi yani sporunu arttirmalisin canimyada moralini bozma cunku baska caresi yok
![]()
Amaaan baloncuk koyver gitsin estetik yaptiralim bizyok kuzum aynen yanlis anlamadin insallah beni :) bu hafta sinav haftam sinavlarim gec saatte o yüzden bunu avantaja cevirip gündüzlere 500 ip koyabilirim bence :) aksam da rutin spora devam ederim
off aslinda hep aklimda ay hareketleri var da sebep olarak söyleyemiyorum, yiyosun yiyosun sonra ay a suc atiyosun dicekler diyeAmaaan baloncuk koyver gitsin estetik yaptiralim bizliposaksin filan
yada bu ay'i gebertelim
![]()
Neden oglen yemek yenmiyor acaba? Aksam o kek mi pastami yenmek zorunda mi? Bunun saygi yada baska biseyle ilgisi yok kizlar lutfen ben kimsede yemiyorum reddediyorum ve insanlar buna alisti ona gore atistirmalik yapiyor yada yapmiyorlar. Gecen arkadasa misafirlige gittik uc kiz ev sahibine sadece brokoli ve karnabahar haslattik. Bunda bisey yok alinmasin kimse alisirlar. Hatta onlari da tesvik edin. Ben 60 yasindan sonra kvalidemi pilatese baslattim. Yaptiklarini yemiyorum diye beni sevmeyeceklerse sevmesinler lutfen emekleriniz bosa gidiyor yaaSabah; 08:30 - 1 ad.büyük haşlanmış yumurta + 3 ad.yeşil zeytin + 1 parça beyaz peynir + 1 dilim ekmek + 1 kupa limonlu ılık su
Ara; 09:50 - 2 kupa zencefilli limonlu çay
Öğlen yemek yemeyeceğim nestle sıcak çikolatasından içeceğim 77 kaloriymiş akşama annemlerdeyiz erken yerim büyük ihtimal kardeşim yaş pasta yapmış ince bir dilim ya da yarısını yerimsıcak çikolatayla beraber şuanlık kalorim 338
![]()
Ben senden sonra inandim bu aya cunku iki aydir takip ediyorum kesinlikle altina imzami atarim yarim kilo farkettiriyor. E bide bende regl olucam su tuttum valla. Cok gicik birseyoff aslinda hep aklimda ay hareketleri var da sebep olarak söyleyemiyorum, yiyosun yiyosun sonra ay a suc atiyosun dicekler diye![]()
bide benim regli sonrasi hep siskinligim olur ya bugun bitti bakalim 63.1 geldim sabah belki pazartesiye bi bomba patlatir vucudum
![]()
![]()
Neden oglen yemek yenmiyor acaba? Aksam o kek mi pastami yenmek zorunda mi? Bunun saygi yada baska biseyle ilgisi yok kizlar lutfen ben kimsede yemiyorum reddediyorum ve insanlar buna alisti ona gore atistirmalik yapiyor yada yapmiyorlar. Gecen arkadasa misafirlige gittik uc kiz ev sahibine sadece brokoli ve karnabahar haslattik. Bunda bisey yok alinmasin kimse alisirlar. Hatta onlari da tesvik edin. Ben 60 yasindan sonra kvalidemi pilatese baslattim. Yaptiklarini yemiyorum diye beni sevmeyeceklerse sevmesinler lutfen emekleriniz bosa gidiyor yaaen azindan bir deneyin..
canim aslinda yapmamiz gereken cok basit de isimize gelmiyorBen senden sonra inandim bu aya cunku iki aydir takip ediyorum kesinlikle altina imzami atarim yarim kilo farkettiriyor. E bide bende regl olucam su tuttum valla. Cok gicik birsey![]()
Moral bozmak yok cok acikacaksin bu sekilde evde biseyler atistir mutlaka ne olursa olsun aksam kotu olursun yoksa yada annenlerde biseyler atistir eger hemen onlara gececeksenSabah yedim ya tekrardan kahvaltı yapmak istemedim yemekte yok evde sarma yemek istemiyorum evden çabuk çıkacağız zaten çamaşırları yıkayacağım o yüzden sıcak çikolata çekti canım onu içmek istedim canımKız kardeşim en azından tatmamı ister yarım ince yerim zaten ısrar etmezler öyle krema falan yok daha az kalorilidir eminim yemeklerden yememeye çalışacağım az tatlarına bakarım bu esnada dengelerim diye düşündüm
Başka hiç bir yerde yemiyorum zaten misafirlik önemli değil yani dur diyorum ben yemiyorum diyorum falan sadece kardeşimin emeği için tadarım yani kuzum
![]()
ac gitme sakin, evde yemegini ye öyle git, hem kendin orda nefis terbiyesi yapmamis olursun hem de ac kalmamis :)charmant kardeşim mesaj attı şimdi yengemler de gelecekmiş kuzenin doğum gününü kutlayacağız o sebeple herkese çok ufak düşecek dedi pasta bende 1 çtl anca alırım tadına bakarım zaten dedim bu işten de yırttım 1 çtl abartı olmaz sanırım
![]()
Moral bozmak yok cok acikacaksin bu sekilde evde biseyler atistir mutlaka ne olursa olsun aksam kotu olursun yoksa yada annenlerde biseyler atistir eger hemen onlara gececeksenpztsi daha iyi olacak kilon merak etme kelebegim buna inan inanmak cok etkili bak kac kilo verdin neden gerisini de veremeyesin ki
![]()
ac gitme sakin, evde yemegini ye öyle git, hem kendin orda nefis terbiyesi yapmamis olursun hem de ac kalmamis :)
tamam canım bende yoğundum bu ara . ismimi etiketlemeyi unutmayın2-3 gün önce geçen yap haftanın bildirimini yaptım ..
Bu haftanın da stabil olduğunu kilo değişimi yaşamadığımı yazdım . 55,50 net
İyi değilim canım dün gitmişti bu sabah tartıldığımda +500 geri gelmişti yediklerim ortada nasıl arttı anlamadım bu işi çok üzgünüm
adet yaklaşıyorsa vücut su topluyor olabilir moralini bozma çok iyi gidiyorsun![]()
ben hiç unutmadım canım. şu ara stabilim . ruhen çöküntüler yaşıyorum sebebi mühim değil . ondan pek aktif değilim geçer yakında