• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥haftalık kilo verme yarışması♥

ben akşama kadar iyiydim ama akşam azcık cozuttum :KK24:
sabah bir az sütlü kahve
öğlen salata ve zeytinyağlı ıspanak
akşam somon, çoban salata
ve çok sıkıcı haberler sonrasında küçük bir dondurma:KK53: vee bir kadeh kırmızı şarap:mad:

ben akşama kadar iyiydim ama akşam azcık cozuttum :KK24:
sabah bir az sütlü kahve
öğlen salata ve zeytinyağlı ıspanak
akşam somon, çoban salata
ve çok sıkıcı haberler sonrasında küçük bir dondurma:KK53: vee bir kadeh kırmızı şarap:mad:

somon salata ile beraber ekmek yemediysen sorun yok kıs :) dondurma da artık yaz geldi hayatımızda olacak o :21:
iyi iyi vicdan azabı çekme :)

Kızlar birşey buldum :)
İp atlayarak 1 saatte 1000 kalori yakılıyomuş 30 dk sabah 30 dk akşam olur.
1 kilo vermek için 7000 kalori harcamak gerektiğini okumuştum bir yerde bu da hafta da 1 kilo yapıyo
Başka hiçbirşey yapmasan bile yetiyo yani tabii 1000 kalorilik yemek yememen lazıııım.
evet 7000 . ah bende atlayabilseydim bir tanede dagilirim. bunu degerlendir canim süper 1000 kalori

kadin-hareketli-resim-0207.gif
ha gayret @deniz3344 :p

günaydın kızlar sabah korkuyla çıktım tartıya

4.06 51.4
5.06 51.5

100 gram artmış o da yediklerim için çok iyi bile. demek ki öğlen kaçamak yapıp akşam dengelersem diyette öle bozulmuyormuş çok fazla. ama resmen açtım dündü :) sıvıya yöneldim

bunu nası yapıyosun. toz tarçın mı ?

Yok canim 1 fincan sutu cubuk tarçınla akşamdan kaynatip dolaba kaldırıyorum ertesi gun tekrar ısıtıp Granül kahve ekleyip iciyorum yağ yakıcı kahve olarak geçiyor nette ama ben İstahimi kapatsın diye iciyorum :))

Back
X