♥haftalık kilo verme yarışması♥

Bekliyoruz canım güzelliğini görelim :nazar::KK200:Kaçırıyorum işte dediğin gibi sabahları alsam aslında kendimi kandırsam iyi olur gün içerisinde yoksa akşam dolapta görüyorum oturuyorum yiyorum 10-20 adetli yesem de yiyorum işte yoksa oturup 1-2 kase yemiyorum yani:KK51:
gayet fitsin canım merak etme 10-15 tane yesen de bişey olmaz sen hedefine ulaştın sonuçta,bizde ulaşırız inşalah,benim de aslında az kaldı hedefime ama yine var 5 kilo kadar..

gayet fitsin canım merak etme 10-15 tane yesen de bişey olmaz sen hedefine ulaştın sonuçta,bizde ulaşırız inşalah,benim de aslında az kaldı hedefime ama yine var 5 kilo kadar..
Benimde 3 kilo var canım bu sayıdan bıktım artık kilo almadan önce de bir 3 kilo versem iyi olur diyordum hala öyle diyorum bu direnci kırmam gerek bir şekilde :KK51:

verirsin canım ,pazartesi kaç çıkcam acaba çok merak ediyorum :eek:
İnşallah çok güzel sonuç alırsın canım ben pazartesi kesin önceki kilomda bile çıkamayacağım bu sabah yine 53.4 geliyordum 3 hafta önceki kilom bu gitmiyor bu karnım anlamadım yeşil çay içiyorum o kadar da lahana çorbasını hafta sonu yapacağım bakalım :KK51:Bu akşam biberiye çayı alacağım maydanoz falanda kaynatıp içeyim ödem mi kilomu aldım anlamadım:mad:

İnşallah çok güzel sonuç alırsın canım ben pazartesi kesin önceki kilomda bile çıkamayacağım bu sabah yine 53.4 geliyordum 3 hafta önceki kilom bu gitmiyor bu karnım anlamadım yeşil çay içiyorum o kadar da lahana çorbasını hafta sonu yapacağım bakalım :KK51:Bu akşam biberiye çayı alacağım maydanoz falanda kaynatıp içeyim ödem mi kilomu aldım anlamadım:mad:
fıstığım sen baya baya bir dirençle karşı karşıyasın, pes etme devam et,yok et En Büyük KKEn Büyük TÜRKİYE
elbet kırılacak bu direnç :KK49::KK76::KK15:

Sakın adet söktürücü falan alma kendi başına canım benim iki tane çocuğum var ikisinide emzirirken 8.aya kadar adet olmadım normal yani hormonlarla alakalı...benim adetim geçti diye adet söktürücü içecektim komşum izin vermedi doktora git bi terslik falan olur dedi Allah razı olsun meğer oğluma hamileymişim hiç ihtimal bile vermiyorduk eşimle doktora Syledim iyiki adet söktürücü almamışım diye sakın kulaktan duyma şeyler yapmayın içmiş olsan kendi hayatını bile riske atmış olurdun dedi..
Şüphen varsa doktora git canım ama yoksa dediğim gibi emzirme döneminde adet düzensizliği gayet normal...

Çok saol canim begum75 begum75 bekleyim en iyisi birde çaktırmadan test alayim bebeğimi emzireyimde dışarı cikayim bende ihtimal vermiyorum ama iste olursada napalm tevekkül etmeye çalışırım artik sen üzülmedin mi hamile olduğunu öğrenince ben çok zor geçirdim benim psikoljim su anda ikinciyi kaldırmaz ama sabrini vermiştir mutlaka allah

begum75 begum75 bugün kahvaltımı yazayımda kız bana
1simit
1yumurta
1dilim peynir
5zeytin
Domates
Azcık reçel
1kurabiye:oops:
Ya komşum kahvaltıya geldi simit ve kurabiye almış gelmiş ayıp olmasın diye dedim ve kendime ettim neyse dengelicem canım söz...
Bak kurabiye sorun değil ama 1 simit çok çok fazla hatır için çeyreği yeterdi:KK12:

su321 su321 duraklama dönemin oldumu bu dönemde ne yaptın acaba sanırım ben o döneme girdim ne yapmam gerek bana bi akil verebilirmisin
Benim nerdeyse hiç olmadı canım ama onu da şuna bağladım hep haftada bir gün serbest gündü ya ondan galiba.
Sende bir gün serbest yap baya ye ama ertesi gün baya baya sıkı yap kıs iyice o şekilde duraklaman geçer allahın izniyle

Benim nerdeyse hiç olmadı canım ama onu da şuna bağladım hep haftada bir gün serbest gündü ya ondan galiba.
Sende bir gün serbest yap baya ye ama ertesi gün baya baya sıkı yap kıs iyice o şekilde duraklaman geçer allahın izniyle
Bende mi böyle yapsam acep ama kısmıyorum hiç gayette yiyorum yani ama akşam ki cipsle çerezle olmuyor herhalde güzelce bir yemeliyim :KK70:

Back
X