♥haftalık kilo verme yarışması♥

kadin-hareketli-resim-0268.gif

Hafta birincileri
Grup 90 @inciiitanesi -2.600
Grup 80 elma_sekerim01 elma_sekerim01 -700
Grup 70 K Kafkanistan -400
Grup 60 begum75 begum75 -900
Grup 50 @Mrs Robot -1.200
Can'ım benimki hafta -1200 diye hatırlıyordum ama yanlış mı hatırlıyorum

Erkenden yeme işini bırakıyorsunuz ya nasıl kıskanıyorum :KK53:
Evet canım bünye alıştı artık benim ilk zamanlar açlıktan kuscak gibi yatıyordum:KK53:ama şimdi kek , börek verseler yiyemem midem inanılmaz küçülmüş akşam yemeğimi kuş kadar yedim bırak aç kalkmayı yediklerim ağzıma geldi zor sindirdim , ben böyle gidersem daha çok güzel kilolar veririm de 75 yeterli diyorum , herşeyin başı sağlık
Ya benim gözlerimin altı çok çöktü eskiden iki damla kapatıcı sürerdim şimdi kaç kat sürüyorum hep çökük:KK43:nasıl düzelir ki göz altı çöküntüsü:KK17:

Herkese merhaba yarışmanız nasıl acaba bende katılabilir miyim hangi günler tartı gününüz ? Kaç kişisiniz ? :KK54:

bu haftanın son birkaç gününü sadece su içerek geçirmeyi düşünüyorum. o zaman kilo verebilirim. sbeden sbeden yediğim herşeyin kalorisini tutmuyorum ben ama hergün tartılıyorum bugün 82,5 ti yine sabah. yarına o,5 gider inşallah. 80 lerden çıkmama 2,5 kaldı. hadi inşallah :KK9::KK73::KK73::KK33:

Can'ım benimki hafta -1200 diye hatırlıyordum ama yanlış mı hatırlıyorum
evet canim yanlislik var..seni yukarda guncelleyi unutmusum. gecen hafta da birinci oldugun icin adin oradaydi. bide gecen hafta 71.500 mussun ben 71.300 yazmisim. ben kilolari girince kontrol edin beni uyarin hata olabiliyor :)

bu haftanın son birkaç gününü sadece su içerek geçirmeyi düşünüyorum. o zaman kilo verebilirim. sbeden sbeden yediğim herşeyin kalorisini tutmuyorum ben ama hergün tartılıyorum bugün 82,5 ti yine sabah. yarına o,5 gider inşallah. 80 lerden çıkmama 2,5 kaldı. hadi inşallah :KK9::KK73::KK73::KK33:
Ben seni yakalamadan kaç canım...:KK11:
Bu arada sadece su içmek hiç doğru değil sağlığından olursun onun yerine bol spor yap bence :KK49::KK49::KK76::KK76:
:KK55:

Selamün aleykum kızlarrrr
Misafirim vardı bugün yemek yedik birlikte evde sonra okey oynadık şimdik de akşam namazımı kılıp oturdum
Menümü yazcam ama çüşşşş dersiniz diye korkuyorum:KK48:
Sabah 8 de 1 poğaça 1 yumurta
Akşam 3 te 4 kaşık pilav 2 kaşık tavuk sote salata 4 kaşık rus salatası ezogelin çorba 1 kepçe 4 tulumba tatlısı
çay yanında da kaju yicem.
Ben çerezde saymıyorum kızlar ya doyasıya:)))
Sporum da
1 saat yürüyüş
Bi de Allah nasip ederse 30 dakika pilates yapcam
İlk defa bu kadar yediğini gördüm hayret valla...
Ama gerçekten iyi yapmışsın Ayy miden bağırsağın bayram etmiştir valla :KK70::KK70:
Zaten doğruyu sylim boyuna göre kilon az canım çok kasma bence sakında salma dengeleyerek aynen devam canım :KK31::KK37:

naz5403
83 le başladım canım aslında 79 inmiştim ama yılbaşı kurban bayramı derken verdiklerimi de geri almışım. şimdi 82 küsürlere geldim ama temmuza kadar 20 kilo vermem lazım. masa başı çalıştığım için hareket sıfır evde ne kadar hareket edersem o. sporu bi yerlere sıkıştırmam lazım onun dışında yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum. ekmek tüketmiyorum. ama şekerli içecekler beni mahfetti bu hale geldim. yaş ilerledikçe kilo vermek daha zor hale geliyomuş onu farkettim. o yüzden zaman kaybetmeden harekete geçiyim dedim. ama dediğim gibi öyle çok fazla bi gayretim yok sporu hayatıma dahil etmem gerekiyo.
kız ben başlayınca susamam ki. o yüzden kısa kesiyim bari. neyse canım durum bundan ibaret. sen neler yaparsın çalışıyomusun öğrencimisin. öğrenciler de var galiba aramızda.[/QUOTE]

Bahara nasip olsun nisan mayıs:)))
Rica ederim tatlım
Amin inşallah diyeyim canı gönülden:KK68:
Bide ayakta durmakta mı kalori yaktırıyordur ne sınıfta hiç oturmuyorum ya baya enerji harcıyorum.
Ye ye sayma:KK53:
Çok iyi bir şey ayakta durmak hareket halinde olmak keşke bende olsam:KK51:Yiyemedim kv geldi birazda ateşlendim yattım erkenden:KK53:
Evet canım bünye alıştı artık benim ilk zamanlar açlıktan kuscak gibi yatıyordum:KK53:ama şimdi kek , börek verseler yiyemem midem inanılmaz küçülmüş akşam yemeğimi kuş kadar yedim bırak aç kalkmayı yediklerim ağzıma geldi zor sindirdim , ben böyle gidersem daha çok güzel kilolar veririm de 75 yeterli diyorum , herşeyin başı sağlık
Ya benim gözlerimin altı çok çöktü eskiden iki damla kapatıcı sürerdim şimdi kaç kat sürüyorum hep çökük:KK43:nasıl düzelir ki göz altı çöküntüsü:KK17:
Benimde ufaldı boşver en güzeli ufalsın kuzum:KK53:Sen kendini öyle iyi hissedeceksen o kiloda sabitle canım:KK16:Benimde çökük kapatıcılar yaşasın başka nasıl geçer bilemedim:KK70:
nehirnil111 nehirnil111 canım salı 2000 kalori (hiç sorma sakın :mad:) çarşamba 950 kalori

Çarşamba toparlamışsın bir şey olmaz canım:KK49:

Bahara nasip olsun nisan mayıs:)))
Rica ederim tatlım
Amin inşallah diyeyim canı gönülden:KK68:
Bide ayakta durmakta mı kalori yaktırıyordur ne sınıfta hiç oturmuyorum ya baya enerji harcıyorum.
Ye ye sayma:KK53:
Çok iyi bir şey ayakta durmak hareket halinde olmak keşke bende olsam:KK51:Yiyemedim kv geldi birazda ateşlendim yattım erkenden:KK53:
Benimde ufaldı boşver en güzeli ufalsın kuzum:KK53:Sen kendini öyle iyi hissedeceksen o kiloda sabitle canım:KK16:Benimde çökük kapatıcılar yaşasın başka nasıl geçer bilemedim:KK70:
nehirnil111 nehirnil111 canım salı 2000 kalori (hiç sorma sakın :mad:) çarşamba 950 kalori

Çarşamba toparlamışsın bir şey olmaz canım:KK49:

Sabah; 07:45 - 1 kupa ılık süt + 1 çay kaşığı tarçın - 117 kalori
Ara; 08:55 - 1 kupa yeşil çay (demleme)
Öğle; 12:20 - Yarım kase hazır domates çorbası + 4 ad.orta boy ızgara köfte + Yarım porsiyon bulgur pilavı + 1 kase yeşil salata - 403 kalori
Ara; 12:50 - 1 ad. doğal maden suyu
Ara; 16:00 - 1 kupa sade nescafe
Akşam; 19:15 - 1 kaseden biraz az lahana çorbası + 1 hindi gögsünün çeyreği + 1 kase cacık + 1 ad.badem

Toplam kalori; 863

@kitara_84 mavimli mavimli elma_sekerim01 elma_sekerim01 @beyaz lotus K Kafkanistan @deniz3344

51 li rakamların şerefine bir foto paylaşayım azıcık Rabbime şükürler olsun spora devam daha da sıkılaşmalı:KK49::KK36:

Eklentiler

• WP_20160225_004.webp
    WP_20160225_004.webp
    10 KB · Görüntüleme: 43
Son düzenleme:
Öğle; 12:20 - Yarım kase hazır domates çorbası + 4 ad.orta boy ızgara köfte + Yarım porsiyon bulgur pilavı + 1 kase yeşil salata - 403 kalori
Akşam; 19:15 - 1 kaseden biraz az lahana çorbası + 1 hindi gögsünün çeyreği + 1 kase cacık + 1 ad.badem

Toplam kalori; 863

@kitara_84 mavimli mavimli elma_sekerim01 elma_sekerim01 @beyaz lotus K Kafkanistan @deniz3344

51 li rakamların şerefine bir foto paylaşayım azıcık Rabbime şükürler olsun spora devam daha da sıkılaşmalı:KK49::KK36:

kürdan bacaklı o ne zayıflık kız, maşallah maşallah:nazar::KK9:,bundan sonrası senin için plates bebeğim ağır spora gerek kalmamş bence ,süpersin:KK76::KK9::KK15:

Toplam kalori; 863

kürdan bacaklı o ne zayıflık kız, maşallah maşallah:nazar::KK9:,bundan sonrası senin için plates bebeğim ağır spora gerek kalmamş bence ,süpersin:KK76::KK9::KK15:

Sağol canım benim herkes ne kadar zayıflamış diyor dar pantolon giyince ortaya çıktı :KK71:Eşimde yeter daha da zayıflama suratın asılacak iyice diyor ve bu benim çok hoşuma gidiyor şükür bugünlerime:KK68:Darısı sizlere kuzum inşallah dediğin gibi pilatese ağırlık verme zamanı geldi:KK73::KK49:

Back
X