- 12 Ocak 2015
- 12.563
- 44.516
- 548
doğrudur canım tabi, en uygun zamanda olur inşallah...
gönlümün taaaaa derininden aminnnnn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
doğrudur canım tabi, en uygun zamanda olur inşallah...
canım kızların odasını kıştan beri kullanamıyoruz.yan tarafı banyo ve çamaşır mak. giderinden duvara su sızıyor diyordum kimse beni dinlemiyordu.neymiş eskiden varmış giderde sorun yapılmışmış.duvar ıslaktı, boyası da kalkmıştı tabi.duvarı birinci kat alçıladım.bugün saten alçısını yapacağım.yarın da boya yapılacak.büyük ihtimal onu da ben yapacağım.dün ayaklı lavaboyu söktüm, çamaşır makinasının da yerini değiştirdim.bunları bir türlü yapmayan eşim nasıl yaptın aferin diyor.aylardır 2 art 1 yerine, 1 artı 1 de yaşıyorum.çocuklar salonda uyuyor artık darlanmıştım ne yapayım...Gerçekten mi ne yapıyosun öyle boya badana mı?
Evettt ben yapamadım sen yap yaşın da genç hiç acele etme.ay evin borcu bitmeden hayatta yapmam, rahat rahat ücretsiz izin alıp bebişimle geçirmek istiom zamanımı![]()
Maaşallahhh lavaboyu nasıl söktünnn hadi çamaşır makinası değiştirilir de bir de alçı yapmışsınnn.canım kızların odasını kıştan beri kullanamıyoruz.yan tarafı banyo ve çamaşır mak. giderinden duvara su sızıyor diyordum kimse beni dinlemiyordu.neymiş eskiden varmış giderde sorun yapılmışmış.duvar ıslaktı, boyası da kalkmıştı tabi.duvarı birinci kat alçıladım.bugün saten alçısını yapacağım.yarın da boya yapılacak.büyük ihtimal onu da ben yapacağım.dün ayaklı lavaboyu söktüm, çamaşır makinasının da yerini değiştirdim.bunları bir türlü yapmayan eşim nasıl yaptın aferin diyor.aylardır 2 art 1 yerine, 1 artı 1 de yaşıyorum.çocuklar salonda uyuyor artık darlanmıştım ne yapayım...
Umursamazlık mı beceriksizlik mi ben de bilmiyorum ama aynı sorun bizde de var böyle durumlarda iş bize düşüyocanım kızların odasını kıştan beri kullanamıyoruz.yan tarafı banyo ve çamaşır mak. giderinden duvara su sızıyor diyordum kimse beni dinlemiyordu.neymiş eskiden varmış giderde sorun yapılmışmış.duvar ıslaktı, boyası da kalkmıştı tabi.duvarı birinci kat alçıladım.bugün saten alçısını yapacağım.yarın da boya yapılacak.büyük ihtimal onu da ben yapacağım.dün ayaklı lavaboyu söktüm, çamaşır makinasının da yerini değiştirdim.bunları bir türlü yapmayan eşim nasıl yaptın aferin diyor.aylardır 2 art 1 yerine, 1 artı 1 de yaşıyorum.çocuklar salonda uyuyor artık darlanmıştım ne yapayım...
canım kızların odasını kıştan beri kullanamıyoruz.yan tarafı banyo ve çamaşır mak. giderinden duvara su sızıyor diyordum kimse beni dinlemiyordu.neymiş eskiden varmış giderde sorun yapılmışmış.duvar ıslaktı, boyası da kalkmıştı tabi.duvarı birinci kat alçıladım.bugün saten alçısını yapacağım.yarın da boya yapılacak.büyük ihtimal onu da ben yapacağım.dün ayaklı lavaboyu söktüm, çamaşır makinasının da yerini değiştirdim.bunları bir türlü yapmayan eşim nasıl yaptın aferin diyor.aylardır 2 art 1 yerine, 1 artı 1 de yaşıyorum.çocuklar salonda uyuyor artık darlanmıştım ne yapayım...
Umursamazlık mı beceriksizlik mi ben de bilmiyorum ama aynı sorun bizde de var böyle durumlarda iş bize düşüyo
ama can sıkıcı bir ampul değiştirmek bile bazen sorun oluyo...
Ben de o da işe yaramadı maalesef her söyleyişimde taşınıcaz taşınıcaz bir taşınamadık gitti.umursamazlık canım umursamazlık
çünkü isteyince mükemmel yapıyorlar,
temizliği bile benden daha iyi yapıyor, bırak tamiratı...
ama bi şekilde ikna edilmeleri lazım ki,
bunu da bir kaç ay onun deyimiyle 'vıdı vıdı' ederek sağlamam gerekiyor.
Evettt ben yapamadım sen yap yaşın da genç hiç acele etme.
Umursamazlık mı beceriksizlik mi ben de bilmiyorum ama aynı sorun bizde de var böyle durumlarda iş bize düşüyo
ama can sıkıcı bir ampul değiştirmek bile bazen sorun oluyo...
umursamazlık canım umursamazlık
çünkü isteyince mükemmel yapıyorlar,
temizliği bile benden daha iyi yapıyor, bırak tamiratı...
ama bi şekilde ikna edilmeleri lazım ki,
bunu da bir kaç ay onun deyimiyle 'vıdı vıdı' ederek sağlamam gerekiyor.
evet ya, sonra maddiyat için bebişimin küçüklüğünü kaçırmak istemiyorum
ayyy kızlar bu açından atom karınca gibi bi eşim var, maşallah diyimhatta kendi oturmadığı için bana da kızar oturuyorum diye(bu kısmı acık sorun oluo, çünkü çok tembelim.)
benim ki de ev işini benden daha temiz yapar(ben ağır mobilyaları çekmiyorum, o çeker)
Ne güzell tadını çıkar ev işi yapmasını beklemem de keşke bu tür işleri yapsaevet ya, sonra maddiyat için bebişimin küçüklüğünü kaçırmak istemiyorum
ayyy kızlar bu açından atom karınca gibi bi eşim var, maşallah diyimhatta kendi oturmadığı için bana da kızar oturuyorum diye(bu kısmı acık sorun oluo, çünkü çok tembelim.)
benim ki de ev işini benden daha temiz yapar(ben ağır mobilyaları çekmiyorum, o çeker)
dostlar başına öyle koca...![]()
Ne güzell tadını çıkar ev işi yapmasını beklemem de keşke bu tür işleri yapsa![]()
ayyy nazar değecek diye korkuyorum söylerken ama yemekte yaparhemde çok güzel yapar
ayyyy valla bu sene bi iş değişikliği oldu işim eve çok uzak(geçici bi durum) nerdeyse haftaiçi bütün yemekleri yapıyoçok da tadını çıkarıyorum merak etmeyin a dostlar. benimkinin sadece hizmet bekleme huyu var ama eve gidince yemeği sofrası hazır olan biri olarak hizmette(çay,kahve,meyve vs gibi) kusur yok
![]()
Bence dee bi zahmet onu da yapıver![]()