- 8 Ocak 2011
- 1.018
- 1.460
- 333
iddiaya varım 59,7ben miçok zor, biliyosun bu konuda kaplumbağayla yarışırım
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iddiaya varım 59,7ben miçok zor, biliyosun bu konuda kaplumbağayla yarışırım
![]()
1 haftada 600 gram mıiddiaya varım 59,7![]()
neden canım ?Kızlar günaydın sizi takipteyim ama yarışmadan çıkıyorum
sohbetlerinize katılırım
seviyorum sizi![]()
tebrıkler canım..nasıl yaptın anlatsana.birde patets yemekten bıkmadınmı ya.hep haşldınmı..fırında olsa bı nebze yenılır.Paylaştım cnm 88 3 kg gitti
bence en guzel spor yutuyuş .sen yuruyuşu bırakma yınede cabuk eskı kılona donersın.Kilom 81.000
Yaptigim agir sporlar beni sisirdi. Sporu yurusuyusu şimdilik bırakıyorum. Kas yaptım birazi da odemdir . 78 lerden 2 haftada 81 olmak spor sonucu moral bozucu ki yememe dikkat ettigim halde.
o tebrıkler beguş.ne guzel bak az kaldı 59 lara..bizde 60 lar az kaldı :))evet canım her zamanki gibi regl bitti kilo gitti, ramazana kadar 59,9 u görsem yetecek
geçen hafta 61,1 (regl şişliğim vardı )
bugün:60,3
sbeden
Arkadaşın haksız çıkmasın diye bir hafta tutuver ağzını1 haftada 600 gram mı
ancak 2 haftada olur, oda spor yapabilirsem sporsuz yerimde sayıyorum![]()
Ya canım bilmiyorum bu ara üzerimde bi bıkkınlık varneden canım ?
canım benim tamam tutuveriyim, benimde işime gelir,keşke verebilsemArkadaşın haksız çıkmasın diye bir hafta tutuver ağzını
Ya canım bilmiyorum bu ara üzerimde bi bıkkınlık var
sıkılıyorum herşeyden
bi ara vereyim dedim kendimce
inşallah canım ramazandan önce herkes bi alt gruba sıçrasa süper olurdutebrıkler canım..nasıl yaptın anlatsana.birde patets yemekten bıkmadınmı ya.hep haşldınmı..fırında olsa bı nebze yenılır.
bence en guzel spor yutuyuş .sen yuruyuşu bırakma yınede cabuk eskı kılona donersın.
o tebrıkler beguş.ne guzel bak az kaldı 59 lara..bizde 60 lar az kaldı :))
ahh ah inşallh :))inşallah canım ramazandan önce herkes bi alt gruba sıçrasa süper olurdu![]()
400 gramcık yahuu :)canım benim tamam tutuveriyim, benimde işime gelir,keşke verebilsem
bunla ilgili bir atasözü geldi aklıma ama sölemicem400 gramcık yahuu :)
ramazan a da keyifle gireceğini düşün
pozitif düşün :)
not: söyleyene bak![]()
söyle söylebunla ilgili bir atasözü geldi aklıma ama sölemicem![]()
evet 600 gramsöyle söyle
bu arada yanlış yazmışım yaa
600 gram vermen gerekecek benim için![]()
hahahaevet 600 gram
klavuzu ....diye başlar gider![]()
bende çok kötüymüşüm yahahaha
ben daha masumane düşünmüştüm oysa ki
kelin merhemi olsa diye
Allahım ne iyi niyetliyim![]()
Ekledim saniyordum canım . Boy ve hedef te yazar misinsbeden beni eklermisin arkadasim. 87.3 kiloyum
Ayu agzndan bal damliyorrrr insalahhhhhhhhh cokk uzun zaman oldu bunu bekliyormm ozguvenm tavann bu aralar kilo ne menen biseymiss yahuuCok sevindim insallah iki hafta kalmaz 79 görürsün![]()
tamam kuzum gitme ama ben 2 yıldır burlardayım kilom sabit ama muhebbet iyi birde almıyosun frenliyosun :)Arkadaşın haksız çıkmasın diye bir hafta tutuver ağzını
Ya canım bilmiyorum bu ara üzerimde bi bıkkınlık var
sıkılıyorum herşeyden
bi ara vereyim dedim kendimce
buralardayım canımtamam kuzum gitme ama ben 2 yıldır burlardayım kilom sabit ama muhebbet iyi birde almıyosun frenliyosun :)