♥haftalık kilo verme yarışması♥

sbeden sbeden cim neler yapiyorsun konusamiyoruz bayadir bebisin nasil.bide bir fikir sunmak istyorm biliyosun hepimiz menulerimizi paylasiyorz gunluk menulerimizin tesimlerinide paylassak nasil olur hem daha cok ozendirir bizi menuye sadik kalma olayina diye dusunuyorum ne dersnn ?

canım nasılsın?
bebek işi ne oldu? yanlış hatırlamıyorsam nakil yapılmıştı,durumlar nedir??
Canım doktor dondurmayı tercih etti çünkü sadece bir embriyo vardı. Bir daha deneyelim dedik. En azından iki tane transfer şansı arttırıyormuş. Bayram sonrası işlemleri yeniden başlatacağız artık transfer Eylüle kalacak. Sabır sabır sabır.

Canım doktor dondurmayı tercih etti çünkü sadece bir embriyo vardı. Bir daha deneyelim dedik. En azından iki tane transfer şansı arttırıyormuş. Bayram sonrası işlemleri yeniden başlatacağız artık transfer Eylüle kalacak. Sabır sabır sabır.
anladım canım, hayırlısıyla olsunda, ne demişler beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır, Rabbim hayırlısını nasip etsin.

sbeden sbeden canim bu hafta
Inşallah canım bu sefer super saha kalktin her verdiğin kilo üzerinden fazla kiyafet atmis gibi hissettirecek nefes alis verislerin guzellesecek :KK66:
Bu hafta ici ne guzel 101i gormustm pzrtsi 100 olurm diyordm ama regl oldugumdan dolayi 103.4 ciktm tartida :olamaz: dedigin gibi ac kaldikca kendimi dha hafif hissediyorm daha dinc oluyorm haftaya hedefim 100 u gormek insallah:KK55:

Sağol Begüşüm çok sevdim domates çorbamı vallahi hiç yapmamıştım bundan sonra hazır çorbalara hayır misafirlerimde beğendi :rapci:Ben tereyağ yok diye eklemedim sırf sıvıyağdan yaptım öyle de oldu:bicak:Sütünü de ilk kaynağı çıktığından ekledim hemen:dondurma:

Malzemeler

• 2 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • 2 tepeleme yemek kaşığı un
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • 5 adet domates
  • Yarım su bardağı süt
  • Tuz
Hazırlanması

Domates çorbasının yapımı için, Tereyağı ve sıvı yağ tencereye alınır, un eklenerek biraz kavrulur. Domates salçası ve rendelenmiş domatesler eklenir. 3-4 dk kavrulur. 4 su bardağı su eklenerek çırpılır. Tuzu damak tadınıza göre ayarlanır. Kaynayana kadar karıştırılarak, kaynadıktan sonra yaklaşık 15dk kısık ateşte pişirilir. Servis yapmadan önce tencereye süt ilave edilerek, karıştırılır. İsteğe göre üzerine kaşar peyniri rendesi ve karabiber serpilir. Nefis Sütlü domates çorbası tarifimiz servise hazır. Deneyeceklere afiyet olsun.
Evlendim evleneli hic domates corbasi yapmamistm cokda severim domates corbasini bnde deneyeyim ustune bi de kasar peyniri serpince ne de guzel olur:dondurma:

Evlendim evleneli hic domates corbasi yapmamistm cokda severim domates corbasini bnde deneyeyim ustune bi de kasar peyniri serpince ne de guzel olur:dondurma:
Bende hayatımda hiç yapmamışsım ama hazırlardan çok daha doğal içten oldu tam domates :KK53:domatesleri değmiş iyi olmalarına dikkat et canım bir de ben blenderdan geçirdim çünkü net rendelenmediler kalındılar:işsiz:

Bende hayatımda hiç yapmamışsım ama hazırlardan çok daha doğal içten oldu tam domates :KK53:domatesleri değmiş iyi olmalarına dikkat et canım bir de ben blenderdan geçirdim çünkü net rendelenmediler kalındılar:işsiz:
Bn ne zamandir hazir corba icmiyorm cok sukur eve hazir gidalar almamaya calisiyorz tamam en son blendirdan geciririm yaptiktan sonra sonucu soylerm canim tesekkurler tarif icin :KK36:

Bn ne zamandir hazir corba icmiyorm cok sukur eve hazir gidalar almamaya calisiyorz tamam en son blendirdan geciririm yaptiktan sonra sonucu soylerm canim tesekkurler tarif icin :KK36:
Afiyet olsun şimdiden canım :KK68:Bende artık hazır çorba falan yapmıyorum zaten sabit yoğurt ve mercimek yapıyordum şimdi domateste eklendi yakında ek ilave yapacağım çorbalara :KK53:onun dışında hazır gıda yememeye çalışıyoruz tencere yemeği yapıyorum hep canım dışarı çıktığımızda ayrı:rapci:

Istahin neden kapandı canim :KK43:
Gecen haftaki kilonu bilmiyorum bakinca ogrenirim ne kadar kilo verdiğini

geçen hafta ilk kilo bildirdiğimde 95.5 kiloydum sbeden sbeden Yaklasık 3.8 kg vermişim

İştah konusuna gelince..İftarda pek ağır şeyler yemiyorum...Sahurda da tost ya da meyve ile geçiştiriyorum..Ama suyu elimden geldiğince çok içmeye çalışıyorum Tabi bu arada hava çok sıcak değilse dışarı çıkıp yürüyorum..Aksi takdirde evde hareketsiz otursam bu kadar veremezdim herhalde

geçen hafta ilk kilo bildirdiğimde 95.5 kiloydum sbeden sbeden Yaklasık 3.8 kg vermişim

İştah konusuna gelince..İftarda pek ağır şeyler yemiyorum...Sahurda da tost ya da meyve ile geçiştiriyorum..Ama suyu elimden geldiğince çok içmeye çalışıyorum Tabi bu arada hava çok sıcak değilse dışarı çıkıp yürüyorum..Aksi takdirde evde hareketsiz otursam bu kadar veremezdim herhalde
Çok guzel vermışsın tebrık ederım. Süper

Afiyet olsun şimdiden canım :KK68:Bende artık hazır çorba falan yapmıyorum zaten sabit yoğurt ve mercimek yapıyordum şimdi domateste eklendi yakında ek ilave yapacağım çorbalara :KK53:onun dışında hazır gıda yememeye çalışıyoruz tencere yemeği yapıyorum hep canım dışarı çıktığımızda ayrı:rapci:
Eline saglık canım. Benım çocuklarda çok sever domates çorbasını. Ben kuru nanede koyarım ve az bi tel şehrıye çok daha guzel oluyo bak aklında olsun :))

yoğurt çorbanın tarifinide verirmisin nehir, benim baktıklarımın her biri ayrı telden çalıyo :KK75: kimi 2 kaşık un kimi yarım su bardağı un diyo yoğurt miktarlarıda çok farklı :confused:annemde göz kararı yapıyorum diyo ben bi ortasını bulamadım :deli:

Back
X