hincük nerden başlıyım cevap yazmaya bilemedim

yediklerim görsen tadımlık dercesinde hani çeşit bol ama az,inan doymadan kalktım (şimdi eminim diyon ne mide var onca yemeğe de doymadıysan bilemiyorum

)
kuru patlıcanları memlekette arkadaşın annesi yapmış, bi görsen varya üzüm,bulgur,salça,biber,kurutulmuş biber,kuru fasulye daha neler neler hep kendileri yapıyolar sağolsun bazılarından banada verdi,ondan sebep heralde patlıcan çok güzeldi
bizim gezmelerimiz bitmez canım yaa bazen banada gına geliyo ama senelerdir böyle gidiyo,sen daha akraba ziyaretlerimizi bilmiyon,gelirler 1 hafta kalırlar giderler,2 hafta sonra yine gelirler 1-2 gün kalır giderler

onlar gelmezse biz gideriz

bugünkü gezme işindede şöyle oldu,birlikte gideceğimiz arkadaş aradı çaya gelicez birşey yapma dedik ama şimdi yeni gelin, ilk defa gidicez,belli hediyemizle gidicez,bide eşimin ve gideceğimiz arkadaşımızın çok eski ve çok samimi arkadaşı,bunlara dayanaraktan yapacağını düşünüyorum,tabi bu sadece kendi fikrim akşama görcez bakalım
maşallah becerikli hatunsun,annemde çok beceriklidir,uydurur şipşak yapar birşeyler,elide çok lezzetlidir ama ben hiç ona çekmemişimdir

senin gibi gurme olabilmeyi çok isterdim,sen vedat milorle tanışsan iyi olur aslında

bu kavanoz olayını tuttum, bazen elim kaçıyo fazla yemek yapıyorum,3 gün aynı yemek yemektense baştan atarım kavanoza bi denerim,teşekkür ederim
ben bilmem madem avukatsın sorarım soru kaçısın yok

bide burda bi doktor bulsak ne güzel olurdu