• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥haftalık kilo verme yarışması♥

Cok pis sinirleniyrm. Bunu yapana ne soylicen bu zamana kadar kendisine dalmadigima sukretsin. Ben insanlara cok saygiliyim onlar böyle yapinca delleniyrm. Kapisina gittim konusmaya onceden kapiyi acmiyo . Bi ust katimda ayniydi ama onu adam ettim oda korkudan kapıyı acmiyrdu genelde. En son birakti gizliden silkemeyi. delikten bakıp kaciyordu :KK70:
Ikisi de 55 yaslarda. Tiksiniyorum ya evlenirini pek supurmezler haliyi silkeleyip acik alanları silerler.bi halilarindan bi suru kil toz dokuluyr cam arkasindan goruyordum eve girdigini tullerime yapistigini dusunsene . Neyse ben hazirlanayim cikayim :anneadayı: bugunu böyle degerlendrym otobusle gidiciem
oo çok sertsin bebeğim :KK70:
evet evet sen çık bi gez gel,yatışırsın azcık

bende merak ettim nerelerdesin diye,
bende 2 gündür iyi gidiyorum sporda yapıyorum,senlen birlikte bi gayret başaralım artık bu işi
Aynen canım bende artık gaza geldim yüzümü biraz silkelemem gerek göbeğim içinde aynı şekilde en azından 1 hafta içinde lahana çorbasıyla 1 kilo verirsem benden iyisi yok :KK70:Yaşasın spor yapmak düzene oturttum gibi bu akşam spor yarın kına gecesi oynama cumartesi dışarıda yürüyüş pazar sıkı bir spor ve pazartesi-salı spor çarşamba nişan hazırlığı hadi inşallah hallederim:sampiyon:

Aynen canım bende artık gaza geldim yüzümü biraz silkelemem gerek göbeğim içinde aynı şekilde en azından 1 hafta içinde lahana çorbasıyla 1 kilo verirsem benden iyisi yok :KK70:Yaşasın spor yapmak düzene oturttum gibi bu akşam spor yarın kına gecesi oynama cumartesi dışarıda yürüyüş pazar sıkı bir spor ve pazartesi-salı spor çarşamba nişan hazırlığı hadi inşallah hallederim:sampiyon:
oh ohh hadi bakalım inşallah,bende tekrar 60 ın altını görsem düğün bayram edicem,o yüzden sporu ne olursa olsun bırakmamam lazım,nişandan fotoğraf isterim ona göre:KK9:
salı misafiler gitti sırf spor yapıcam diye evi bile temzilemedim,yatak yorgan hala ortada ama yıkamıycam zaten,pazartesi gene geliyolar yatsınlar aynı nevresimde napıyım ben:KK12:
cumartesi resmi tatil:KK73:,temizliğimi :temizlik:o zaman yaparım diye düşündüm,yani yine dinlenmek yok çalışmaya devam:KK14:

oh ohh hadi bakalım inşallah,bende tekrar 60 ın altını görsem düğün bayram edicem,o yüzden sporu ne olursa olsun bırakmamam lazım,nişandan fotoğraf isterim ona göre:KK9:
salı misafiler gitti sırf spor yapıcam diye evi bile temzilemedim,yatak yorgan hala ortada ama yıkamıycam zaten,pazartesi gene geliyolar yatsınlar aynı nevresimde napıyım ben:KK12:
cumartesi resmi tatil:KK73:,temizliğimi :temizlik:o zaman yaparım diye düşündüm,yani yine dinlenmek yok çalışmaya devam:KK14:
Evet kuzum aynen öyle yaparsın boşver bende boş bir gün geçirmeyeceğim artık çok sıkı çalışmam gerek nişandan tabi atarım foto :halay:Sende göreceksin sende lahana çorbasını yapıp içsene bu akşam lahana bulmam gerek acil:KK14:

Evet kuzum aynen öyle yaparsın boşver bende boş bir gün geçirmeyeceğim artık çok sıkı çalışmam gerek nişandan tabi atarım foto :halay:Sende göreceksin sende lahana çorbasını yapıp içsene bu akşam lahana bulmam gerek acil:KK14:
ben onu içemedim yaaa,akşama yeşil mercimek çorbam var,kabak yapıcam bide salata yiycem,evdekilerede isterlere artı olarak makarna yaparım,bide tabi spor yapıcam:spor:

ben onu içemedim yaaa,akşama yeşil mercimek çorbam var,kabak yapıcam bide salata yiycem,evdekilerede isterlere artı olarak makarna yaparım,bide tabi spor yapıcam:spor:
Ben bir kaç ay 53-54 kilolarda kalmıştım bu çorbayı 1 hafta yaptım 51-52 kiloları onun sayesinde gördüm şimdi 1 haftada beni toparlar diye düşünüyorum ne zamandır aklımdaydı yapamadım bir de yanında yemekte yiyordum düşün sende yap :)

Ben bir kaç ay 53-54 kilolarda kalmıştım bu çorbayı 1 hafta yaptım 51-52 kiloları onun sayesinde gördüm şimdi 1 haftada beni toparlar diye düşünüyorum ne zamandır aklımdaydı yapamadım bir de yanında yemekte yiyordum düşün sende yap :)
sadece akşam içiyodun demi?
ayy bilemedim bi gerginlik geldi üzerime:bicak:
hele sen bi dene sonuca göre yapim ben olmaz mı :KK70::KK70::KK70:

kizlar oglen arasinda yemegimi yedim soyle bi yuruyus yapip hemen gelim diye ciktim
kendimi carrefourda buldum
ne alsam ne alsam kendime sundan aldim resimdekinden :110: turkce adi ne bilmiyorum

Eklentiler

• Galette-de-riz-souffle.webp
    Galette-de-riz-souffle.webp
    22 KB · Görüntüleme: 54
Back
X