Hastayim demeye usandim kızlar. İki gündür sabah duruşma öğlen koşturma akşam dayi yetti bana bugün evde yatiyorum. Basim bir tondu sabah yine. Yorulmaya gelmiyor. Kahvaltıdan sonra biraz uyuklamisim. Annem geldi sağolsun o mutfağı toplarken kestirdigim yaradı birazda.
Akşam çok komiktik. Köfte tahinli piyaz bi de bal kabağı çorbası yapmıştım. Dayı yemeğini yemiş ama benimki almış gelmiş yine. Oturdum sofraya biz yedik dayı da tadına baktı az az. Arkadaş madem geliyon ne demeye yiyon, yemek yaptık herhalde burda bu yemek bitecek dedim dayıya. Siz yiyin dedi. En sinir olduğum şey kalan yemek 3 kisilik yaptım dedim.

Sonra salona geçtik ama benim kafa devrilmek istiyooo deviremiyom. Ben esniyom eşim esniyo

Bi ara içeri gidip az kestirsem dedim kendi kendime sonra ya tamamen uyursam bu sefer de ayıp olur dedim vazgeçtim. Oturduğum yerde sizabilsem keşke kv gibi diye geçirdim içimden o da olmadı

11 i geçiyordu eşim evine bıraktı geldi. O da ya çok uykum geldi zor durdum diyo. Dedim kusura bakma birşey demiyorum ama kaç gündur Çin işkencesi oldu bu bana. Ben yoruldum zaten yemekten sonra kafayı devirmek istiyom ama olmuyor dedim. O da yemek sonrası battaniye tv alışkın olduğu için ben de öyle dedi. Annenler gelse de biraz orda oyalansa dedim. Aynen valla didi eşim de. Pazar gününe kadar biraz disimizi sıkmaya karar verdik
Benim kocam da gelemiyo surekli evin dolu olmasina. O açıdan sansliyim
begum75
. Sukur ki kavga etmeden tatlı tatlı gülüşerek dertlendik :) Bu akşam dışarda yiycez kismetse. Yatiyorum zaten birşey yapacak halim de yok. Evde yersek bal kabağı corbam tavuklu bezelye var yetsin onlar da.
@begum75 bu hafta seni daha da iyi anladım Allah yardımcın olsun canım. İşten eve gel yatana kadar hiç oturma, uzanma. Sabah kalk ise git. Gerçekten herkesin harcı degil. Sende çocuk da var. O mor gözlük olayı da kolay değil oyle. Bir telefonla dünyası değişir eşinin. Cesaret ister ..