• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥haftalık kilo verme yarışması♥

Ya bu kadar Zayıflamak istiyorum çok mu sey istiyorum yaa:63::63:Eki Görüntüle 1566072

hayıııırrrr kesinlikle çok şey istemiyorsun ama böyle olabilmek için iradeni konuşturman lazım, konuşturmamız lazım. kızda bi gram yağ yok ve belli ki spor yapıyor ;) bende istiom:rolleyes: bende o fit görüntüyü yakalayamadım:KK53:

Evet tam da öyle benim de üstüm zayıf basen genişş yürüyüşle basen gider de üste ne yapmak lazım bilmiyorum yaa

aynıyız, üst olmayınca alt çok göze batmıyor sanırım. benim kilo verdiğimi 7 kilo verdikten sonra anca anladılar. tiyo verdimmmm:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: kilom düştü de sevinçler içindeyim

Karpuzu kesiyorum diyorum ki az yiycem herkese az az eşim kızım bir iki çatal yiyo kalanı ben yiyorum :KK70:

ayyyyy karpuz kavun soğuk soğuk hiç dayanamam. heleki kavun yanında sütlü dondurma :kk77:

aynıyız, üst olmayınca alt çok göze batmıyor sanırım. benim kilo verdiğimi 7 kilo verdikten sonra anca anladılar. tiyo verdimmmm:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: kilom düştü de sevinçler içindeyim

daha bir Allah'ın kulu kilo vermişsin demedi :))) eşim bile 6 kg verdikten sonra evet biraz vermişsin dedi.

hayıııırrrr kesinlikle çok şey istemiyorsun ama böyle olabilmek için iradeni konuşturman lazım, konuşturmamız lazım. kızda bi gram yağ yok ve belli ki spor yapıyor :KK66: bende istiom:rolleyes: bende o fit görüntüyü yakalayamadım:KK53:

ayyyyy karpuz kavun soğuk soğuk hiç dayanamam. heleki kavun yanında sütlü dondurma :kk77:
kavun + dondurma kalorisini arttırıyosuuun akşamları can sıkıntısından yiyorum ben yaaagündüz burada su bile içemiyorummm.

daha bir Allah'ın kulu kilo vermişsin demedi :))) eşim bile 6 kg verdikten sonra evet biraz vermişsin dedi.

Ama hergün birarada olunca farkedilmiyo kızımın uzadığını ben çok farketmiyorum babaannemize gidince o diyo uzadı diye

Ama hergün birarada olunca farkedilmiyo kızımın uzadığını ben çok farketmiyorum babaannemize gidince o diyo uzadı diye

yok canım insanların niyeti kötü. hele ki bayanlar. birinin kilo verdiğini görünce ; çikolata tatlı ikram edecekleri tutuyor.

Back
X